» Fredag

Idag komme distriktsköterskan hem till oss och så vägde vi Theo och han väger nu 4000 g ! så han växer bra som han ska! min lillaplutt!! ♥
Annars har vi inte gjort mycket idag...

Igår for vi på solbacken med ewe och martin, vi åt på lakkapää, jag åt nån pastagrätäng och dom andra åt thaibuffe.. sen var vi på barnenshus och köpte en badbalja och lite andra saker så igår kväll fick han bada, vilket han inte tyckte om så superduper mycket!
Sen gick vi och hämtade vatten och gick en sväng på matfesten i spöregn -.-

Nu ska jag skicka iväg ett sms till mamma och fråga om det blir att handla eller inte! =)
Om det blir det så ska jag köpa godis och mysa i soffan med mina älsklingar! ♥
PussPåEr!:*

» No time

Hinner  inte blogga så mycket nu eftersom Theo är ett riktigt matvrak och vill ha mat hela tiden!:D Men det är ju bra för så växer han!
Nu gråter han så ska gå och mata igen då! :)

PussPåEr!:*

» Här är 3 bilder på Theo!:*

PussPåEr!:*

» Home sweet home!

Äntligen har vi fått komma hem med våran lilla kille!
Han föddes den 14/8-11 kl:18,28 :)

Lägger upp bilder när vi har lagt in dom på datorn!:)

PussPåEr!:*

» världens sämsta uppdatering

Jagvet att jag suger på att uppdatera just nu.. Men jag är verkligen inte på humör, kan inte sova på nätterna.. har så ont hela tiden och ingen bebis som vill komma heller!
Känns som om bebisen kommer att komma om minst 2 veckor till!
Kom ut till oss nu!   ♥


PussPåEr!:*

» ...

Idag är det v.40+1 och fortfarande ingen bebis!, får hoppas på att den vill komma ut snart men det känns som den vill stanna där inne för evigt :(

PussPåEr!:*

» Bf idag, men ingen bebis...

For ju som sagt in på förlossningen igår och fick göra en CTG, allt såg bra ut och dom kollade om jag hade öppnat mig mer, men hon sa att jag bara var öppen som ett finger men livmodertappen var mjuk och framåt så bebisen kanske kommer om 4-5 sa hon.. det är ju BF idag så kommer gå över tiden vilket jag har känt på mig hela tiden men bara hoppas på att jag inte ska göra det.. men huvudsaken är ju att bebisen  frisk och kry när den kommer!
Hoppas iaf att den väljer att komma ut innan helgen! Men hon sa iaf att jag ska ut och gå sen sa hon; Älska häftigt,var fjärde timme! hahaha...

Men nu ska jag lägga mig och vila.. är så fruktansvärt trött!

PussPåEr!:*

» Nu händer det grejer!

Jag berättade för Boel om hur ont jag hade/har och då frågade hon om vi skulle kolla om jag hade börjat öppna mig! Vilket jag hade!! är öppen 3-4 cm men livmodertappen är inte utplånad ännu men endå!
Hon sa att jag skulle hem och äta middag sen vila ett tag, vi skulle även ringa in till förlossningen vid 10-11 ikv!
Så hoppas bebben kommer inatt eller i morgon! ;D

Nu ska jag lägga mig och vila!

PussPåEr!:*

» Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens vill ha: BEBIS!!
Dagens äckliga: När Lea spydde och jag var tvungen att torka upp det...
Dagens bästa: Änsålänge, ingenting
Dagens måste: Fara till barnmorskan
Dagens kärlek: Viktor
Dagens puss: Viktor
Dagens frisyr: Uppsatt i en knut
Dagens smink: Ingenting
Dagens kläder: Linne och shorts
Dagens bild:



PussPåEr!:*

» godmorgon!

Har inte alls sovit i natt för jag har haft molande mensvärk hela natten... det började igår på dagen och har fortfarande inte gått över, men nu är det smärta som kommer lite då och då.. Tur att vi ska till Boel kl 5 idag!

Det är verkligen spöregn ute idag! roligt om Lea behöver ut?? hoppas hon kan hålla sig länge, kanske blir nått uppehåll eller nått:)
Ska gå och diska lite och sedan kanske äta nått och sen kanske börja baka?
aja får se hur jag gör!



PussPåEr!:*

» Fortfarande ingen bebis!:(

ingen bebis som har kommit ut ännu :(, men det är ju som sagt 2 dagar kvar till Bf så kan inte mer än hoppas!
Imorgon ska jag vara hundvakt till Lea! mamma, janne, Emil och Lova ska på Ikea så då ska jag vara hemma med Lea, tänkte även baka så man får annat att tänka på!

Ska gå och äta lite glass nu!
Uppdaterar i morgon!

PussPåEr!:*

» Fredagsmys!

Emil for hem idag efter ha sovit här i 2 dagar :), Jag och Viktor gick ut och gick en liten bit idag, blev inte så långt men endå!
Vi åt buffé på Picasso idag och det var väl sådär.. men ska inte klaga! efter det for vi på konsum på erikslid och handlade lite sen for vi på hemma kväll och mötte izabell och köpte lite godis sen hem för att se film och spela kort!, men eftersom filmen sög så spelade jag och izabell kort :)


Nu ska jag se lite tv sen gå och borsta tänderna!
Godnatt!

PussPåEr!:*

» Storstädning

Komme hem från stan för ett tag sedan, blev bara en snabbis in! :)
Idag är det städning som står på schemat, eller jag ska försöka så mycket jag orkar iaf.. måste ju vara städat tills bebisen kommer!


Men tror jag ska vila lite i soffan innan, känner att jag är helt slut + att jag har haft samandragningar ända sen jag vaknade så kanske blir lite bättre om jag lägger mig och vilar!

PussPåEr!:*

» Magen V.40 (39+0)


PussPåEr!:*

» Jag och Bebisen v.40 (39+0)

Barnet

Nu är barnet helt utvecklat och redo att komma ut vilken sekund som helst. Trots detta kan barnet stanna kvar i två veckor till. De flesta barn föds på natten.

Barnet kan väga allt mellan 2,5 och 4,5 kilo och vara 46-55 centimeter långt. Nu är det trångt därinne.

Mamma

Har barnet inte kommit än? Känns det frustrerande? Ta det lugnt. Även om det känns omöjligt, försök fokusera på något annat än förlossningsdatumet. En graviditet varar allt från 37 veckor+0 dagar till 41 veckor + 6 dagar. Passa på att vila och äta mycket kolhydrater innan förlossningen så kommer du att orka bättre. Sov, sov, sov eller vila om du inte kan sova! Du behöver alla krafter. Under det aktiva skedet av förlossningen gör du av med lika mycket kalorier som en maratonlöpare gör av med varje timme. Dessutom kanske du kommer att vara vaken i ett dygn kring förlossningen.


Nu får gärna bebisen komma! :*


PussPåEr!:*

» Tjenis!

Sitter här med molande mensvärk och ont i bäckenbenet! inte det skönaste, har haft såhär hela dagen och nu kan kan knappt gå eller nått för det tar så ont, och det har bara blivit värre och värre..
Idag for vi in till stan och åt frukost/lunch sen kl 2 hoppade vi på bussen och for till lövånger, sen kl 6 for vi och grillade med viktors familj :) och nu komme vi hem för ett tag sedan!

I morgon kl 9 ska vi och göra yttligare ett ultraljud, fråga mig inte varför men jag klagar inte! får ju se bebisen så! :*
Sen kommer även lillebror hit och ska sova här i 2 dagar, :) så det blir nog kul!

Nä nu ska jag hämta 2 alvedon och se om det blir bättre!

PussPåEr!:*

» Uppe med tuppen

Ska vara hos Boel kl kvart i 8, hade tänkt duscha nu sen ut på en liten morgon prommis!:)
Annars blir det nog inte så mycket idag, har knappt sovit nånting för jag har haft så himla ont...

Nä nu blire duschen!

PussPåEr!:*