» Sista Augusti

Idag har man varit hyffsat effektiv! Halv 11 gick jag och lämnade Theo på dagis och det är så hemskt när han börjar gråta så mycket.. Liam kom hit vid 11, är barnvakt till honom medans Ewe,Martin och mormor städar ur deras lägenhet. Har diskat och skrubbat spisen, nu ska jag packa i all tvätt som vi ska ta med oss till Ursviken där vi spenderar natten.. Sökte just ett jobb med! Hörde ingenting från biltema så antar att det inte blev något jobb där heller.. Kom igen nu och ge mig ett jobb!! 

(gammal bild)

Nä nu ska jag gå och fixa det sista innan theo ska hämtas!
                                                                                                                                                    PussPåEr!:*

» 11.30

Har precis betalat min räkning som jag fick hem i förrgår, en tandläkar räkning!? ringde till landstinget och bad om att få betala upp den på 2 gånger och det fick jag som tur var! Har även beställt 3 stycken namnnappar till Theo som han ska få ha på dagis.Nu ska jag göra mig iordning så jag kan gå till dagis och hämta lillkillen :) 
 
 
PussPåEr!:*

» Måste bara tipsa som denna film!

Jag och Viktor såg den just och den var jättebra! 
så om ni letar efter en bra film så se den! ni kommer inte att ångra er!!
 

» 2012-08-29

Theo somnade alldeles nyss, han är helt slut efter några timmar på dagis även om han sover efter lunch, men det är ju så mycket nytt, massa barn och andra roliga saker som dom får göra. Både igår och idag fick jag lämna honom helt själv och gå hem.. Känndes i hjärtat när han började tokgrina men det hade gått bra efter ett tag. Idag nämnde fröknarna att dom har märkt att han har ett litet temprament och det har han verkligen, han hade varit arg till och från ända sen jag for!


Finns inte så mycket mer att säga, imorgon ska jag ringa till vårdcentralen, är svullen i vänstra örat och hör knappt ingenting där så ska fråga vad det kan bero på. Nu ska jag krypa ner i soffan och hoppas på att min snuva kan försvinna nångång..
 
bjuder på en riktigt gammal bild!






PussPåEr!:*

» Tröttare än tröttast

Har inte blivit någon uppdatering under helgen då vi har varit i Ursviken.. Vi har mest bara tagit det lungt och haft myskvällar.. Fredagen såg vi en film som hete Minzy, om jag minns rätt.. Dock såg vi inte hela eftersom vi gick och la oss kl 10, alla tre var helt slut. På lördagen kom izabell och vi beställde pizza och sedan for vi till ewe och martin en tvärtis, dom håller på att flytta så det var inga möbler utan bara småsaker överallt.. Efter vi hade varit där så for vi och köpte lite godis och sedan planade vi ut isoffan framför Iron Man 2 och The expendables, izabell for hem vid halv 12 och då blev det sängen direkt! Förstår inte varför jag är så trött hela tiden? är väldigt irriterande..

Theo somnade vid 5 i min famn så lät han sova en timme och nu har han duschat, fått på en ny pyamas och druckit en vällingflaska så han är i full fart nu fast ska snart gå och försöka söva honom. Viktor är på match och kommer hem vid 9 tiden, då blir det säkert att gå och lägga sig eftersom jag ska upp TIDIGT imorgon på arbetsintervju kl 8!

Nä detta blev ett litet rörligt inlägg men skitsamma.. Nu ska jag pysa ner i soffan med Theo!

» Dag 3 av inskolningen

Kom hem för en stund sedan efter inskolning på dagis, Theo somade direkt i vagnen så nu ligger han och sover :) Theo verkar trivas på Mockasinen och fröknarna är jätte snälla, imorgon ska vi fara dit halv 11 och stanna till 12 så han ska prova äta lunch där! Annars har jag inte så mycket att säga, i morgon när viktor har slutat så tar vi vårat pick och pack och beger oss till ursviken under helgen.. Ska bo i moster och stigs hus för dom far till Grekland ikvll :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa lite med min lilla sovande prins! :)
 


PussPåEr!:*

» Inskolning på dagis

Inatt sovde Theo i sin säng hela natten! hoppas han gör det i natt med :) Snart ska vi börja traska mot dagis, vi börjar inskolningen idag och jag är jätte nervös, nog för att jag vet att han kommer ha jättekul och förhoppningsvis trivas med alla barn, men endå känns det i mammahjärtat att lillen ska börja vara där 15 timmar i veckan, tror det kommer vara måndag,tisdag och torsdag mellan 08,45-13,45.. Nu bröt Theo ihop så ska gå och mysa med honom lite innan vi ska fara!
 


PussPåEr!:*

» Helgen gick lika snabbt som den kom

Som rubriken lyder så är det tyvärr sant.. Kan berätta lite kort om helgen!
 
Fredag: Följde Emilia på systemet sen följde hon med  oss och handlade, sen vid 4 kom Jan och Maud och vi gick på stan en stund sedan till kriti för att äta. Riktigt gott var det! Vi pallrade oss därifrån efter 6 och begav oss hemmåt.. Väl hemma så blev det film för mig och Viktor och Theo sovde. Mamma och janne kom ävenförbi med Lea som har varit här över helgen då dom har varit i vilhelmina..
 
Lördag: Morgonen började med att vi for på coop bygg och lämnade in min cykel! haha det har ju bara gått typ 2 månader sen jag fick den men den har kronglat varje gång jag har haft den så nu är den inne iaf! får tillbaka den nån dag iveckan så ska bli skönt att kunna cykla igen!, sen klockan 3 var det barnkalas och allt ståhej, Emila som var den sista för hem efter 5 tiden :) Sen kom Izabell tillbaka och även ewe,martin och liam var ju här så vi gjorde baconinlindade kycklingar med pommes till middag! muuuums!! sen blev det även filmmys!

Söndag: Idag har vi inte gjort mycket alls, Viktor tog Liam och Theo till lekparken och sedan for Liam till sin pappa:) Snart kommer mamma och janne så jag och Theo ska följa med dit då Viktor är på match, han kommer dit senare ikväll!

Nu ska jag packa det sista!

PussPåEr!:*

» This make sense to me

Sitter och kollar på lite jobbannonser, hus, osv osv.. Theo går omkring och kollar runt och stökar fram som vanligt :) Sökte just ännu ett jobb så får hoppas jag får napp snart! Skulle egentligen börja inskolningen på dagis igår och även 1års sprutan på bvc men Theo hade feber och har hosta och är snorig så det blev att vara hemma. Hoppas vi är friska innan Lördag då Theo ska ha kalas igen :) Snart ska jag börja plocka undan lite här hemma.. ser förjävligt ut.. Sen ska jag och Theo gå till mormor, hon ska ha kalas idag då hon ska bort i morgon på sin födelsedag :)

Nä nu ska jag börja med köket! 


PussPåEr!:*
 

» Bilder från Theos kalas


» Grattis älskade vän på 1års dagen!

Älskar dig så obeskrivligt mycket! 

» Första inlägget på 4 dagar...

Ni får ursäkta för den dåliga uppdateringen men har inte haft något att skriva.. Kan iallafall berätta att imorgon fyller Theo 1år! Kan inte tänka mig att han är så stor redan min lilla bebis :( Men dagen kommer att firas med tårta,pakat och släkt :) Vi kommer att ha kalas på Lördag med kompisar osv så han får ha två kalasfiranden :) Idag när theo hade ätit lunch gick vi på ok och hämtade ut mitt paket som hade kommit! Ett par leggings,ett linne och en kofta till mig.. Och sen även theos födelsedagspresent men det får ni se senare vad det är!

Nu ska jag gå från datorn, känner mig jätte yr så ska ta mig ett glas vatten!

PussPåEr!:*

» Black & White

Har egentligen ingen ork till att blogga nu.. är på jätte dåligt humör av flera olika orsaker, men vad det är har jag inte tänkt gå in på.. Veckan har inte bjudit på något speciellt, Cim, Lion och Anton var här i måndags och åt ananaspaj och theo fick sin förskotts present då dom inte kommer kunna komma på kalaset :) Men annars rullar livet på som vanligt!

Här kommer lite bilder från i måndags!

» Remember what you deserve


» Äntligen en dag med sol!

Hej allihopa! Dagen har spenderats på Vitbergsbadet med Theo, Viktor och sen kom Izabell efter ett tag :) theo tyckte det var jättekul att bada i barnpolen, han plaskade,skrattade och kröp omkring hela tiden. vid halv 8 bestämde vi oss för att gå till folkparken där dom hade marknad, fyndade ingenting förutom en pyamas till lillen för 5 spänn! Sen begav vi oss hem och Viktor for på fotbollsmatch. till middag gjorde jag kycklinglasange och mums vad god den blev, dock lite sen men.. Nu har theo just duschad och fått sina naglar klippta så nu ska han sova. Fårse om jag orkar med ett till träningspass? Tränade ca 30 min när viktor var på matchen.. 


Bilder från idag
 
 

» 3 Augusti

Sitter och lyssnar på The Voice play och väntar på att Viktor ska sluta.. Theo ligger och sover sen ca 1 timme tillbaka. Idag har vi inte gjort speciellt mycket, har letat tårtdekorationer men går inte alls bra för mig.. Skulle vilja ha masipan med motiv på ? har googlat men har inte hittat det jag vill ha.. Aja nog om det! Nu ska jag gå och diska bort efter lunchen sen ska vi förbi Veronica, Ronny och River! 

 
PussPåEr!:*

» blixtrar och dunder,magiska under!

Hallå alla vänner och ovänner! Dagen har bestått av lite städning och småplock,bus och sen har även theo duschat då han var täckt med mat efter lunchen! Just nu ligger han och sover, han somnade i min famn för drygt 20 min sedan så la över honom på soffan:), Ikväll blir det jobb, 17-20, Bemaningen ringde just så ska även jobba en timme på tisdag ist för att sitta tillgängig på måndag:) 
Nä nu ska jag gå och lägga mig i soffan en stund! har så sjukt ont i huvudet!

Någon vänlig själ som kan köpa denna till mig? kostar bara 1800:- och det erbjudandet gäller tills på söndag!
 
                                                                                                                                             PussPåEr!:*