» Stadsfesten

Igår var vi på stadsfesten, oj så kul vi hade!! Vi åkte karuseller, drack öl, såg Veronica maggio, takida, träffade roligt folk och åt en souvas! Tyvärr så kan jag inte lägga upp några bilder eftersom jag hade inte med mig kameran och min mobil hade slut baterier:( nu kom viktor hem med en panpizza som jag ska äta :), mår hyffsat bra idag förutom liiite huvudvärk, men det är sånt man får ta! ;) Fårse om vi pallrar oss in till stan sen med Theo.. The time will tell..

PussPåEr!

» pain...

Urs kan inte sova för jag har så fruktansvärt ont i magen:( ska ta en alvedon och hoppas att det går att sova.. Ska ju upp tidigt i morgon och vad jag ska göra får ni veta i morgon då det är gjort!;) kan ni gissa vad det är? Godnatt kära läsare:*

» mobilinlägg

Dagen har spenderats på stan med mamma,ewe, Liam och Theo:) men fick inte med mig nånting hem.. Men är på jakt efter någon snygg liten väska att ha på fredag men hittar ingen!! Till middag åt vi gyros tallrik,det är verkligen såå gott! Sen blev det in på systemet och sen hem eftersom det var så kallt... Nu ska jag gå och borsta tänderna och ta bort mascaran! Godnatt på er alla:*

» Morgonstund i guld

Idag står stan på scehmat, det ska bl.a inhalndlas alkohol till fredag och ska även kolla om det finns nån väska som man kan ha, så man slipper ha en jätte stor till 3 grejer typ :p

Barnvagnen har fortfarande inte kommit och börjar bli lite sur, vi beställde den ju förra måndagen så har ju gått över en vecka och dom sa att de skulle ta en vecka.. Men hoppas dom ringer idag!!

Måste bara säga en sak som ni redan vet! Att jag har världens underbaraste son! han är så gosig och helt enkelt bäst i hela världen!
Jag kommer alltid att älska dig och finnas vid din sida!! ♥

» Städa,städa..

Här är det städning som gäller! Theo sover och Viktor är och spelar fotboll.. Har städat toan,damsugat och skurat hela lägenheten och nu håller jag på att dammtorka.
Viktor kom hem med min älskade Tvbänk idag efter jobbet!! Tror ni att jag blev glad? :D Vi ska bygga ihop den då han kommer hem. Nu har jag börjat fundera över om jag ska sälja byråbänken eller va de nu heter och vitrinskåpet ist för att måla om det själv och kanske köpa de som är i samma serie som tvbänken? Fårse hur det blir, dom var ju inte direkt billiga.. Byrån kostar 2299:- och vitrinskåpet 2999:- Fan att man inte hade mycket pengar eller åtminstone ett jobb så man hade lite mer pengar.. Nu måste jag återgå till städandet!

PussPåEr!:*

» ,.!

Kom precis hem till Emil och Lova efter att ha varit på Leos med Cim och Lion :) Dom busade på och hade jättekul där, och jag och Cim pratade och hade trevligt:)


Kan berätta vad som gjorde mig så förbannad igår.. Pappa ringde och sa såhär; Det var en som ringde mig nyss och sa att du hade skrivit på din blogg att du är gravid? Ursäkta!? men vart har jag skrivit att jag är gravid??

Hur man kan få detta att det står att jag är gravid? Dessutom så var rubriken SVAR PÅ KOMENTAR!!!

Svar
Jag åt mina p-piller och väntade på min mens men den kom aldrig så efter en vecka ringde jag till ungdomsmotagningen och fick en tid 4 vekor senare. När jag var där så visade testet positivt, efter 1,5 vecka for vi upp på mödravårdcentralen och vi då sa hon att jag var i vecka 8-9 så jag vet inte hur lång tid det tog:)

Du som ringde till pappa och sa att jag var gravid kan ju lära dig att läsa och att läsa NOGA innan du säger nått!!
Vissa ska kanske inte läsa min blogg om man inte kan läsa vad det står!

» Bilder från Midsommarhelgen!

PussPåEr!:*

» wihoo!

Äntligen går det att mobilblogga! Är dock alldeles för arg för att skriva mer så berättar i morgon!

» Midsommarhelgen

Oj nu har dom gjort om här på blogg.se, men har suttit och kollat igenom lite så lär mig väl så småningen om dom ändringarna!:) Midsommar helgen har iallafall varit toppen! hade jätte kul i fredags och även igår. Vi är fortfarande i Lövånger men ska fara hem sen ikväll, viktor är och hjälper sin pappa på gården. Skåningarna, mormor, moster och stig ar farit hem, dom for före kl 12 så jag mamma theo och janne har vart på bjuröklubb och fikat men vi gick inte upp till fyren eftersom det vart så kallt :(

Har inte med mig kamarasladden så kan inte lägga upp bilder men det kan jag göra när vi kommer hem eller i morgon om det blir försent idag:)
Men nu ska jag kolla vidare! 

Justja! Om ni vet vart man kan köpa en sånhär tvbänk så hör gärna av er till mig!! :)
Jag vet att det finns en liknade på Ikea men tänkte om den fanns begangnad eller nått sånt? 

PussPåEr!:*

» Stressdag!

SKÖNT! har nu tvättat klart, har precis ätit en omelett och bacon, theo fick fulkorns lasange.. Nu ska jag upp på solbacken med Emil och Lova, sen ska jag plocka undan lite, fick tid på bvc 14,30 och hon tyckte att det var konstigt att vi bara blev hemskickade från akuten i måndags utan att dom ens gjorde några tester.. 

Nu ska jag snabba mig eftersom emil och lova är påväg hit! 
PussPåEr!:*

» Svar på kommentar

Svar
Jag åt mina p-piller och väntade på min mens men den kom aldrig så efter en vecka ringde jag till ungdomsmotagningen och fick en tid 4 vekor senare. När jag var där så visade testet positivt, efter 1,5 vecka for vi upp på mödravårdcentralen och vi då sa hon att jag var i vecka 8-9 så jag vet inte hur lång tid det tog:)


Litenpluttis:)


» tvätt och väntan på att BVC ska ringa

Sitter och väntar på att Bvc ska ringa upp.. dom skulle ringa 09,40 men har fortfarande inte ringt! Theo slog ju i huvudet i torsdags och har spytt varenda dag utom igår och i lördags, och dom på akuten sa ju att jag skulle ringa bvc om han fortsatt att spy. 

Idag är det fullrulle här hemma! har tvätt tid och har tvättat sen kl 7, ganska jobbigt när man måste bära theo upp och ner för alla trappor, när vi bor längst upp och tvättstugan är i källaren i huset brevid! Får nog ta städningen ikväll när viktor är på match ist, hade ju tänkt städa nu på dagen men det orkar jag faktiskt inte.. 

Måste äta nått också men det får vi ta senare!


PussPåEr!:*

» Mikaelalu.blogg.se

Gårdagen började med en cykeltur till swedol för att hälsa på Emilia en stund, Theo tycke det var jättekul att vara där och krypa, efter ett tag kom han på om han skrek till lite så ekade det.. Ni kan ju tänka er hur det lät ;) Påväg hem så började cykeln låta jätte konstigt så jag drog den hem och när jag tittade bak på Theo så hade han somnat! lillkillen var jätte trött :(, Han spydde även 2 ggr igår och då ringde jag 1177 eftersom han fick en rejäl smäll i pannan och världens bula i torsdags, så då fick det bli akuten en snabbtitt och hon sa att det inte var något men om han spyr eller får feber ska vi ringa Bvc så får dom undersöka, eftersom hon på akuten gjorde inte det. 

Efter maten skulle vi gå över på secund hand butiken som ligger på tvärs över gatan och då går vagnen sönder.. det är i själva chassit den är sönder så vi fick fara upp på barnenshus och beställa en ny vagn! Men vi måste ju ha den gamla vagnen tills nästa vecka då förhoppningsvis den nya kommer:) 

Idag ska jag och Theo fara på öppnaförskolan med Matilda och Otto! Annars händer det nog inget speciellt..

Före och efter bild på håret!


Liten när han sovde i cykelstolen

PussPåEr!:*

» Skit!

Har en riktigt svacka just nu, allt är skit och jag mår inte alls bra.. Är så arg/besviken på många personer, orkar egentiligen inte lägga nån energi på detta men kan inte hjälpa att jag gör det. Sen så kommer det ju till att man ska trivas i sin kropp för att må bra och blabla.. Men det gör jag inte, jag är såå less på min kropp att jag snart kommer ta ett lån och lägga mig under kniven! Nämen jag är ju en sån att om nått ska ske så ska det ske på direkten och det gör det ju tyvärr inte hur mycket man än rör på sig och gör massa olika övningar.. Men bara att fortsätta kämpa på!


PussPåEr!:*

» Bildbomb från gårdagen!



PussPåEr!:*

» Coconut Tree

Godmorgon! har precis ätit frukost och duschat.. Steg upp kl 7 i morse och sen gick vi ut och gick/sprang broarna :) Skönt att komma ut och röra på sig direkt på morgonen:) Nu ska viktor duscha sen ska vi tvär gå in till stan, måste köpa ett par nya leggings sen ska i fara till Joypeak och sen är det "studentfest" hos moster!
Nä nu ska jag göra mig klar:)

fårse om jag skriver senare! 


PussPåEr!:*

» 2012-06-14

Man kan knappt fatta att Theo blir 10 månader idag!? Helt ofattbart att det har gått 302 dagar sen han föddes! 

Halv 2 ska jag pysa iväg till Frissan, Izabell ska följa med och vara med Theo:) Får se vad som händer med håret, men kommer som sagt att bli förändringar! Igår var jag, izabell, viktor och theo ute.. Jag och izabell åkte inlines och viktor och Theo hade min cykel, vi åkte 1 mil!! Helt sjukt hur ont i fötterna och svettig man var efter det!! ;) Men helt klart värt det!!



Nu ska jag gå och klä oss osv, vi råkade somna om en stund innan! 


PussPåEr!:*

» Gårdagen!

Igår när jag skrev att vi skulle ut på en promenad så började det spöregna så hann städa först innan det lungnade ner sig, när det väl gjorde det så gick jag och Theo in till stan för att möta Izabell och så shoppade vi, fick med mig ett par shorts och en tröja hem :) Efter en ett tag på stan begav vi oss hem och då ville Viktor ut och åka inlines så jag och Theo cyklade brevid, sen vart det hem för middag och viktors mamma tittade förbi :)

Efter middagen for jag och Izabell ut på en 8km inlines runda. SKÖNT!!! Vi ska ut och åka ikväll med men liite längre så det blir en mil! Vi lovade varandra att nu ska vi ut och åka varje kväll om vädret tillåter såklart :)





PussPåEr!:*

» Äntliiiigen sol!!

Ska snart göra lunch till mig och Theo sen ska vi ut i det fina vädret!! Skulle även behövas städas lite men det får jag ta efter promenaden! Till frukost gjorde jag en omelett, vart riktigt gott, men nu måste det inhandlas mer ägg så jag kan göra det oftare, ska antingen äta omelett eller gröt till frukost :)

Nä nu kallar köket! ;)

PussPåEr!:*

» Home sweet home!

Kom precis hem efter att ha varit på husvisnig, huset var jätte fint men alldeles för mycket småfix så det blir inget av... Annars idag har jag och mamma varit på varuhuset och handlat lite, fick ju ett presentkort där på 500 så har bla köpt ett nyckelskåp,en rund duk till tvbordet, 3ljuslyckter,en ram, sockar till Theo och en liten tavla till viktor, har var typ 200 kr där så får se vad det blir nästa gång!

Ringde även frissan idag, ska dit på torsdag! ÄNTLIGEN!! har inte klippt mig på över ett år så börjar ju vara dags nu.. Ska kaaanske färga det med, får se hur snål jag blir.. kostade endå minst 800..
Nu ska jag gå och byta på Theo och även ta på han pjompan:)



PussPåEr!:*

» Orkar inte.. det långa inlägget som jag just skrev försvann...

Så nu lägger jag bara in några bilder för jag orkar inte skriva allt igen!,




PussPåEr!:*

» 2012-06-09

Vill börja med att säga grattis till alla studenter!! Men vädret var ju inte det roligaste.. Blev ju fint väder på kvällen men endå!

Viktor for med Theo på bvc eftersom det var "pappa" prat, nu väger han 9244 och är 73 cm lång! På 3 1/2 månad har han knappt gått upp 300 gram.. Han har börjat gå ner i kurvan, men hon sa att det är därför han rör på sig så mycket men det är ju bra att han har gått upp i vikt och inte ner :) och så länge han går upp så är jag nöjd, men man blir ju lite nojjig när han hade gått upp så lite på så långtid :/

Snart ska vi in till stan och köpa en födelsedagspresent till Viktors storebror Emil! Efter kalaset så styr vi volvon mot Lövånger och spenderar några dagar där :)

Nu ska jag gå och ta på mig kläder sen stan!


Lillens första cykeltur!
PussPåEr!:*


» Regn och åter regn..

Som rubriken lyder så regnar det idag igen.. är så less på detta väder, när ska den riktiga sommaren komma med sol och värme? Ska iallafall göra oss i ordning för att bege oss ut i regnet. Igår kväll kom farmor förbi och fikade lite och fick min födelsedagspresent som var pengar! det behövs alltid:) Gick in på mitt konto och såg att skattepengarna kommer in på Måndag. SKÖNT! då kan jag betala av lite skulder.. hehe..

Nä nu ska jag skynda, ska möta izabell kvart i och har bara ett linne på mig..

PussPåEr!:*

» Morgonstund i guld

Hos oss började morgonen just innan kl 7, då gick bi upp och bytte blöja och åt en vällingflaska. Sen gjorde jag fika till mamma och mig så theo fick även en bit macka! Idag har vi äntligen sol efter många dagar med regn!!
Ska ut på en långpromenad strax.. Mamma skulle på ett ärende så ska göra oss klara för att sedan möta upp henne :)
Igår for vi till Bureå för att hämta bordet, det vart skitbra! nu måste vi bara skicka tillbaka garinerna som tyvärr var för korta.. Men sen äre bara att måla om möblerna och en ny matta! Fick ju ett presentkort på varuhuset i födelsedagspresent av viktors farmor och faster så ska kanske till mamma i helgen och stanna där några dagar och då kan man ju passa på att fara dit med :), Och justja, jag färgade ju håret och det vart inte så stor skillnad så det sög.. men då ger det inte heller att lägga upp före och efter bilder.. Får göra det på  Tvrummet då jag har gjort om allt! 

Men nu ska jag börja göra mig klar och packa skötvästan! 

PussPåEr!

» Förändringaaar

Godmorgon, sitter här och väntar på att skölja ur hårfärgen.. hoppas på önskat resultat!! När jag har sköljt ur håret så ska mamma klippa topparna också, har inte klippt mig på över ett år så det behövs verkligen:)
Iafton ska vi gå och kolla på balen, hoppas bara att det slutar regna innan dess.. 

Budade även på ett tvrums bord i söndags så får veta idag om det blir vårat! hoppas verkligen det för jag behöver ändring här hemma! Har slutat trivas lika bra som jag gjorde förr.. Älskar att den ligger i centrum och att det inte är långt till stan,mataffärer osv osv.. Men det kommer att bli mycket förändingar i detta hem innan jag trivs bra igen!
Börjar med (förhoppningsvis) nytt tvrumsbord, nya gardiner, ny matta, och ska måla om en byrå och ett vitrinskåp.. och det går ta den tid det tar men bara det blir gjort!

Nu ska jag gå och skölja ur färgen! Lägger upp före och efter bilder senare!

Min bustiger i morse!
PussPåEr!:*

» Grattis till mig själv!

Blir hela 21 år...




PussPåEr!:*

» Överlycklig tjej

Igår hade jag kalas, fyller ju år i morgon så då passade jag på att ha kalas på helgen istället :) Och gissa vad? JAG FICK EN CYCKEL!!! hahah överlycklig som en 10-åring men var på tiden att få en ny cyckel. fick även HM presentkort på 850 kr, och sen 500 kr kontant så vi for och köpte en cyckelstol och en hjälm till Theo, och även ett nytt lås till cyckeln så nu har jag slut pengar igen.. Cyckelstolen kostade 500, hjälmen 150 och låset 199.. Men viktor hjälpe också till att betala :) Sen for vi och åt middag på Valentino, åt pasta delicatesso, den var riktigt god! Efter det for vi och kollade på hus på falkträsket. Skulle verkligen vilja bo där..
Nu ska vi fara och handla lite.. sen blir det att bara vara inne pgr av vädret.. 


PussPåEr!:*

» Till alla som kör med dubbelmoral