» Godnattt

kom in för ett tag sedan från att ha gått broarna med Ewe, Viktor och theo såklart,:) Efter vi kom in så gick jag och ewe ner i källaren och tog fram inlines och sen ut på en liten tur! Annars så har jag hämtat en lära gå stol till Theo och storstädat ewe och martins bil! Imorgon ska Izabell följa mig upp till lassa så jag får ta sista sprutan! Ska gå och söva Theo nu!

PussPåEr!:*

» !


» Skit!

Gissa om jag är irriterad nu? Jo jag coh theo gick hemifrån 10 över 8 för att jag skulle få han att somna, vi gick ca 2 km innan han somnade och sen gick vi mot lassa. gick in och anmälde mig och satt mig och väntade och theo sov fortfarande.. Men då kommer det några stycken som jobbar där (dom kom en och en) och bar inte på någonting men drog endå i "snöret" så dörren öppnas och det lever ju om ganska mycket så till slut vaknade Theo och kunde inte somna om.. Så jag kunde inte ta min spruta idag, ska dit på fredag igen kl 9 men då måste jag ha med mig någon eller att nån är med Theo.. Får se hur vi löser detta!

» !

Hej på er! Ska snart gå och göra frukost sen klä oss och börja bege oss upp till lassa, sista sprutan idag sen är det uppehåll till höst om det inte har blivit bättre! Känner inte så storskillnad än iallafall..
Igår gick jag och mamma på stan, theo fick tre par shorts, två solhattar och ett par sandaler :) köpte även två nya blommor och krukor till tvrummet! 
Men nu borde jag kanske skynda mig!

PussPåEr!:*

» Dålig uppdaterning

Ja tyvärr så har jag inte suttit vid datorn nånting.. Vi for till Lövånger vid 5 i lördags och är fortfarande här :), Morsdag var trevlig, fick ett par shorts och ett linne av viktor och Theo :) sen for vi till viktors farmor och fikade sen var det middag och tårta hemma hos mamma :) Vi satt även ute och solade typ hela dagen i går.. Idag har jag pch mamma powerwalkat 4 km samt sprugit en bit.. nu har alla precis duchat efter ett skönt träningspass. Tror på träningsvärk i morgon!!
Åh vad jag vill ha mig ett gymkort på friskvårds! synd att man inte hade pengar till det.. 

Justnu sitter vi och ser på "halv 8 hos mig" Theo har just ätit välling och fått ny blöja och pyamas på sig, så han ska snart sova:)

Men nu ska jag stänga ner!

Gammal bild
PussPåEr!:*

» Tvättmorgon

Hej på er allihopa!
Sitter och väntar på att klockan ska bli 7 så jag kan gå ner i tvättstugan! Detta är första gången jag ska tvätta på jätte länge! sist jag gjorde det var då jag var gravid!? Nu vaknade Theo med så ska vara med han en stund :) Viktor ska få sovmorgon men han får vara med han medans jag är i tvättstugan :)
Efter lunch blir det att gå till Lekparken!
Bild från google

PussPåEr!:*

» burning money

Har just dammsugat! Ja jag dammsög igår också men var fullt med skit på golvet så hade inget val.. dessutom så suger våran dammsugare och jag vill ha en ny men har inte pengar till det, fick jätte lite i föräldra penning denna månad + att jag var tvungen att betala en räkning på 1225 kr. så nu är pengarna nästan slut och jag har just fått dom! Yey!
Ska gå och göra Theos lunch nu sen ringa Ewe!


Bild från google
PussPåEr!:*

» Godmorgon världen!

Här började morgonen kvart över 6, är så trött att det inte går att beskriva, som en gående zombie.. När Theo ska sova igen ska nog jag med göra det. Men det brukar alltid vara så att jag just har somnat när han vaknar igen..Nu ska jag gå och väcka kroppen med ett stort glas vatten!! 

Bild från google
PussPåEr!:*

» God Damm it!

Idag har vi hunnit med mycket, har storstädat hela lägenheten, 2 träningspass, gått/sprungit broarna och balkongbys med mina hjärtan! ♥ Just nu håller Viktor på att söva Theo som är jätte trött :( 
Imorgon står åter igen träning,promenad osv på schemat!

Lägger in lite bilder på Theo när han satt i skåpet och lekte! ;) hahah

PussPåEr!:*

» 07.52

Godmorgon! Idag steg vi upp vid halv 7 sen har vi sett lite barnprogram, Theo har ätit välling,bytt blöja, gosat och busat :)
Igår var jag ju på lassa och tog sprutan, gick jätte bra och Theo sovde hela tiden! ska dit på Onsdag nästa vecka.. Egentligen skulle jag dit nästa Fredag med det vart ändring på det. Efter lassa gick vi en omväg till mormor och sen efter ett tag kom mamma och då gick vi allihopa ut på en promenad! jag och mamma gick hem till oss och mormor tog mammas bil hit :) Idag ska jag kanske följa mormor ut och gå igen, annars om hon inte hör av sig så får jag gå lite själv! 
Justaja! Minns ni att jag sa att jag hade spillt ett glas vatten över tangentbordet och om det slutade fungera skulle jag måsta köpa ett nytt? Det slipper jag eftersom det fungerar!! Lucky me!

Nu ska jag kolla min hotmail sen gå och träna lite!
PussPåEr!:*

» Lasarettet

Godmorgon!  Sitter här och äter fil medans Theo leker med sina leksaker. Känner mig lite stressad då jag ska börja gå upp till lassa kl 8 i hopp om att Theo ska sova medans jag får sprutan!  Och innan jag börjar gå ska både jag och theo klä oss,han ska äta gröt och sen ett till blöjbyte! När jag har varit på lassa tänkte jag gå en omväg till mormor :)
Jag måste skynda mig nu!



PussPåEr!:*

» Tidsfördriv

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[x] Du använder dig av en kalender
[ ] Du äger mer än ett kreditkort
[] Du vet hur man byter olja i bilen
[x ] Du tvättar dina egna kläder
[x] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[x] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 6

[x] Du har alltid en penna på dig
[] Du har fått kvarsittning
[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[ ] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[ ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 2

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[ ] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[ ] Du pluggar när du måste
TOTALT: 5

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[ ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[] Din favoritmat är hämtmat
[ ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[x] Du kan gå och handla utan att köpa änågot du inte behöver.
[ ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[ ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[x] Du har fler räkningar än du kan betala
[] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 7

Min mentala ålder: 23, ganska nära iallafall ;)


» PlayTime

Först har jag tänkt berätta att Theo har fått dagisplats på prästbordets förskola Mockasinen! Det är inskolning den 28/8 :) På föränldragrupps träffen var det bara jag,Theo, Elin och Minja :) annars brukar vi vara 12 st ;) hahah..
Efter maten gick vi till lekparken och busade! ni får lite mobilbilder!
Nu sussar lilleman han somnade alldeles nyss :)
PussPåEr!:*

» cleaning day

Sådär nu har jag städat klart för idag! Hela balkongen är städad, dammsugit och skurat överallt och allt i soffan ligger ute på vädring på balkongen!, ska alldeles strax göra mig i ordning för att fara ut, ska ju vara på Erikslid kl 3 så ska in på Konsum där med och handla lite innan! :) 

Nu ska jag gå!

PussPåEr!:*

» blää

Theo har just somnat igen och tror att jag ska lägga mig en stund med. Har så fruktansvärt ont i magen, har haft de sen lördagnatt :/

Hörs sen!

PussPåEr!:*

» Gröna Fingrar?

Har just dammsugat köket och hallen, fick inte fortsätta mer för viktor..Har även satt mina solrosor i större krukor 17 st blev det!! Och satt ny jord i dom övriga blommorna :) Tycker endå att det är ganska roligt och hålla på med blommor, när jag får hus och mycket pengar ska jag ha en fiiin trädgård!!

(gammal bild)

Igår gick jag och Theo till mormor och stannade där över natten! Ewe och matin bjöd mig på bio kl 9. Vi såg The hunger game! Rekomenderar den verkligen!! Mamma och janne var hos mormor och var med Theo medans vi var på bio.. Natten har spenderats utan sömn, somnade kring 4 och theo vaknade kl 6 så då var det bara att stiga upp! :/ Imorgon ska  jag städa balkongen och göra i ordning där och kanske även städa lite inne om jag orkar (A) kl 3 ska vi vara på Erikslid, det är föräldragrupp träff då:) 
Nu ska jag kolla Aftonbladet osv sen gå och borsta tänderna och se tv! 

PussPåEr!:*

» Soool

Hej alla glada! 
Dagen har spenderats ute i det fina vädret! Har gått en runda på stan sen skulle vi till lekparken men då somnade Theo i vagnen, men satt där i minst 40 min och solade sen gick vi hem igen! Annars har det väl inte hänt så mycket.. som vanligt! Är så sjukt sugen på godis,chips, dipp och cola!!! ÅH VILL HA!!
Men nu ska jag kolla min hotmail sen gå från datorn! 


PussPåEr!:*

» 20.24

Sitter med balkongdörren öppen och lyssnar på regnet som öser ner utanför.. Tycker det låter så mysigt, speciellt när man är på en camping och ligger i husvagnen/förtältet.. Underbart! 
Idag har jag varit och fått min spruta igen.. ska dit på onsdag igen sen äre uppehåll en vecka, det ska nämligen ha börjat bli bättre efter sprutan på onsdag så jag hoppas det blir så:)
Annars så har dagen spenderats hos mormor :)
Vi hörs sen!

Vi var förbi graven och satte dit en ny blomma! Saknar dig morfar!! <3


PussPåEr!:*

» +20 på balkongen!

Hann inte skiva nånting mer igår.. Men vi gick ut på en promenad efter maten, var ute i 2 timmar och gick! det var 12 grader och skönt i luften! Idag har jag varit och tagit sprutan igen.. Denna gång hörde jag dubbelt så högt och blev dubbelt så yr.. Det var inte såkul, tur att det bara sitter i 8-10 min varje gång :) Ska dit igen på fredag, men måste få med mig någon eftersom jag inte kan fara dit själv med Theo.. Efter det for vi på solbacken och kollade runt sen till moster och hälsade på :)Vilket UNDERBART väder det är idag!! sååå skönt! :)) ringde även konsum i lövånger om sommarjobb men dom hade redan men han tyckte jag skulle lämna mitt CV om det skulle behövas! så man får ju hålla tummarna! Men jag kan ju bara jobba kvällar/helger eftersom Theo inte har någom dagisplats och Viktor kommer jobba på Leab i sommar. Men nu ska jag kolla på vårat mat "shema" om vad det blir för mat idag!:)
♥♥
PussPåEr!:*

» Nu jävlar ska det bli skillnad!!

Denna bild fick mig att inse att jag har massor med tid som jag skulle kunna lägga på träning och promenader men som jag aldrig gör. MEN jag har just avklarat massa magövningar och efter lunch blir det en promenad med Cim och Lion sen ska jag även träna ufc personal trainer på kinect, kanske även drar med mamma och viktor ut på en promenad efter maten :) Nu ska jag och Theo gå och äta gröt, hör och häpna! jag ska äta gröt!! Ska försöka göra det varje dag till frukost :)

» Theodor 9 Månader!

Idag blir älskade prinsen hela 9 månader, om 3 månader har vi ju en 1åring(!!!) här hemma. Tiden går alldeles för fort!


Theo gillar: Krypa, bli gosad med, titta på andras tänder, musik, dansa stå och gå längs möbler

Gillar inte: När han inte får som han vill,när man flyttar bort honom från ställen han inte ska vara på

Äter: Mat, frukt, ersättning och gröt.

Sover: 1-2 gånger på dagen samt oftast hela natten från ca 19.30 - 05/06

Kan: Ställa sig upp mot möbler och gå längs dem, sätta sig ner bra från stående, krypa snabbt, pekar på lampan och säger "dä" när man frågar vart den är.

Säger: "bababa"  "dä!" (där) & "amam"

Är: Glad för det mesta, envis/bestämd och väldigt busig!

Favoritsaker: Mobiltelefoner, allt han inte får ha, saker som låter på nått sätt.

Tänder: 4 st uppe och 3 st nere

Första gången denna månad: prova samma mat som vi vuxna äter

Använder: Stl. 68 stl 4 på blöjor

» 2012-05-14

Blev tyvärr ingen updatering i lördags.. Vi for till Ewe och Liam efter maten och när vi kom hem igen så var jag alldeles för trött för att sita vid datorn. Igår så for vi till Lövånger förbi Jan och Maud och sen till mamma och janne för att äta middag och busa hos dom med :), Annars så var dopet jättefint! Leon var så tjusig:) Idag vet jag inte vad vi ska hitta på.. Det är grått och trist ute, ser ut som att det ska börja regna.. Får vara inne och busa och mysa med lillälsklingen och kanske träna liite :)
Men nu ska jag gå och sätta mig i soffan!

PussPåEr!:*

» Payphone

Satt inte vid datorn nånting igår kväll så därför jag inte skrev. Men det gick iallafall bra på Anestesimottagningen, han sa att när jag fick sprutan skulle jag vara uppe i rymden och se bollar, se dubbelt,höra dubbelt så bra osv osv, men det jag kände var att ansiktet vart lite avdomnat och att det gungade.. Typ som när man är full. Ska fara tid på onsdag igen, skulle ha 4-5 sprutor till så blir några besök där :) Hoppas på att det slutar ta ont nu!! :)
Har precis gjort mig klar inför dop, vi ska fara om 30 min för vi ska och tanka osv innan. 

Skriver kanske senare eller imorgon!


PussPåEr!:*

» Anestesimottagningen

Håller på att göra oss klara, ska vara uppe på lassa halv 11. Ska på Anestesimottagningen!? Har aldrig hört talas om den.. Googlade och hittade detta: På anestesimottagningen utför narkosläkare den medicinska bedömningen som krävs inför sövning eller bedövning vid operation och ger dig som patient medicinsk information..
Ska gå och klä mig nu och göra mig klar, Skönt att Viktor är hemma idag :)
Skriver senare!

PussPåEr!:*


» Kom igen nu!!

Kom igen nu!!! Ni är många som läser,Våga fråga!:)
Frågestunden pågår till klockan 22.00 ikväll.


PussPåEr!:*

» 2012-05-10

Idag har Johanna och Leon varit här på besök:) Trevligt som alltid och tiden har bara sprungit iväg!Vi har pratat om allt och ingenting och sen for vi in på Tatung och åt lunch sen hem hit igen :)
Just nu sitter jag och kollar på saker jag skulle vilja ha!, Tex. En ryamatta,nytt soffbord,ny kaffebryggare (inte för att jag dricker kaffe men endå!) osvosv.. Finns så mycket jag skulle köpa om jag hade ett välbetalt jobb!
PussPåEr!:*

» Trötter

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg! Är så trött så ska borsta tänderna sen krypa ner i sängen och se greys anatomy! Skriver i morgon!

Godnatt!!


PussPåEr!:*

» Ask anything

Tänkte köra på en frågestund! så fråga på nu!:)

PussPåEr!:*

» LillLördag

Hej på er! Steg upp strax före 6, Theo vaknade 10 över 5 då viktors väckare ringde så han fick gå upp och vara med han en stund då :)
Igår när jag skulle plocka undan lite så skulle jag kasta upp ett av viktors spel på databordet, men tyvärr träffade jag mitt vattenglas och allt vatten för över tangentbordet... Det ligger på torkning nu ihopp om att det ska fungera! Hoppas verkligen att det gör det. viktor sa att det kostade 800 kr och att jag ska köpa ett nytt om det inte fungerar :/ Vi for och hälsade på Ewe,Martin och Liam med :) så frågade Martin om han hade ett tangentbord att låna ut och det hade han som tur var :)

Idag ska jag och Izabell gå på stan och kolla efter en dop present! Vi ska på Leons dop på lördag :)
Nu ska jag försöka söva Theo, han börjar vara trött igen..

PussPåEr!:*

» Skönt väder idag :)

Skönt, har varit ute och gått 1,5 timme i det fina vädret! :) gick även förbi och hämtade dopdroppen och ängeln som vi hade glömt bort, sen hem till mormor och vattnade hennes blommor :)
Nu sitter jag och väntar på att Viktor ska komma hem, och att mamma och janne ska komma hit!
Men nu ska jag plocka undan lite!

PussPåEr!:*

» Komrntera mera tack!:)

Igår var jag, Theo,Cim och  Lion ute på en promenad, efter det så gick vi hem till oss och då fick Theo och Lion mellis sen stod det bus på shemat :)
Idag händer nog inte så mycket, mamma och janne kommer i afton men vet inte vilken tid så får väl gå ut och gå efter lunch med lilleman :) Nu ska jag gå och byta blöja på Theo sen göra nått att äta? om det finns nått vill säga..




PussPåEr!:*

» Måndag

Godmorgon! Steg upp för ett tag sedan, Theo har hunnit äta sin gröt och nu sitter han och leker:) Viktor ska snart fara iväg och jobba så jag och Theo blir ensam hemma idag! Om det blir varmt funderar jag på att gå ut på en promenad, det är ju sol iaf.. Sen kanske jag ska städa lite,fårse vad vi hinner;)

Igår gjorde jag och ewe en matlista för 3 veckor framåt så nu slipper man komma på vad man ska äta.. 
Skriver kanske senare, ska gå och leka med Theo nu :)


PussPåEr!:*

» Klaginlägg

Har ont i huvudet,näsan är tät,hostan är pain in the ass och att jag har ont i brösten. Theo är gnällig och river ner allt han hittar och jag får plocka upp...  Enda gången har blir tyst är när man slår på Gummy Bear song, hur kul är det att lyssna på den flera gånger om?
Ska snart ge han middag, viktor slutar halv 6 så han är väl hemma vid 6 tiden.. Måste även in på apoteket och hämta ut theos medicin mot hostan..  

Men man kan ju inte göra annat än att älska honom hur jobbig han än är :)

Hahah kroken Andersson! 

PussPåEr!:*

» Svar på komentar

Hade fått en fråga om varför och vad för operation jag har gjort men den är helt borta.. 
Men kan iallafall säga att det är från förlossningen.
Min förlossning var inte alls rolig och vill inte göra om det heller.. vill inte gå in på några detaljer efter som jag anser att det är ganska personligt och endast dom närmaste som vet om det.  Men som sagt är det ju värt all smärta eftersom jag har fått det finaste man kan önska sig!


PussPåEr!:*

» Denna eviga sjuka..

Tänkte bara skriva att bloggen får lida nu när vi är sjuka som ni kanske redan har märkt! Men orkar inte sitta vad datorn, det verkar inte som att vi blir friskare heller!
Nu ska jag lägga mig igen!

PussPåEr!:*