» mobilinlägg

På dom tre dagar som har gått denna vecka har det hänt tre olika saker. För det första så fick jag äntligen smärtstillande på recept igår, så for och hämtade ut dom direkt! kännde inte av tabletterna så mycket igår kväll men imorse var det skit när jag tog dom.. Kände mig dåsig och typ som att huvudet var bedövat, fick även världens illamående som aldrig gick över fören man satt på huk ovanför toaletten.. För det andra så sa jag upp mig från jobbet igår, har inte tänkt sitta där och jobba gratis.. Var även massa information han hade undanhålligt så kände nej vill inte jobba på nått skitföretag gratis dessutom.. Och för det sista så kommer nu Theo gå tillbaka på 15 timmar iveckan igen på dagis:) känns skönt att han kommer att vara ledig 2 dagar i veckan och bara 5 timmar om dagen dom dagarna han är där..

Så nu äre bara att TOK söka jobb och hoppas att jag får något snabbt så jag får pengar och slipper vara fattig som en lus!

Nu ska jag och Theo de barnprogram och vänta på att Viktor ska komma hem!

PussPåEr!:*

» Har suttit och redigerat lite bilder från helgen så här kommer dom!


» Ännu mer klagan..

Egentligen skulle Rolf ringa mig idag men jag står inte ut med denna smärta så just nu sitter jag och väntar på att kvinnokliniken ska ringa upp mig! Denna smärta har ju pågått i nån vecka men har aldrig haft så ont jag har har/haft ihelgen.. Hur kommer det nu bli med jobbet? Vad kommer att hända med allt? Kommer dom ordna någon annan som opererar? Mycket frågor som svävar i mitt huvud just nu.. Ska gå och ta mig fil och flingor och sedan krypa ner i soffan och vänta på mitt samtal.
 
 
 
PussPåEr!:*
 
 
 
 

» Fan Fan Fan...

Är uppsatt på ett preliminärt datum, eller v.50 så hon skulle kolla om det passade Karin och en tjej på gynmotagningen.. det är alltså 6 veckor kvar!? OCH det var inte säkert att det passade för båda två den veckan och då blir det inte förens efter nyår!
Jag kan ju förfan knappt sitta eller gå för att det gör så ont? Hur länge ska man måsta vänta? Visst fan har jag stått ut i över ett år och väntat på att det ska bli ändring? Är så arg, ledsen och besviken just nu så ord finns inte att beskriva..  Kan inte ens gå till jobbet för jag har så ont? men inte bryr dom sig om det inte.. 
 
JAG ÄR SÅ LESSS!!!!!!
 
 

» Klagoinlägg

Har så fruktansvärt ont att nu kan jag inte ens sitta rakt..Och det enda man gör på jobbet är ju typ att sitta hela dagarna. Så det första på måndag blir att ringa till kirurgen i Umeå och fråga hur länge det kommer att dröja innan operation! Är så sjukt less denna smärta så det är inte sant!

nu ska jag strax börja stöka fram frukosten och sedan börjar vi göra oss klara för att fara till Jan och Maud:)

PussPåEr!:*

» bläää

Dagen gick hyffsat snabbt idag. Även om jag bara pratade med ca 30 pers och var inne på 250 kundkort så kan man ju inte göra mer än att fortsätta ringa, på förmiddagen ringde jag enda tills röstbrevlådan kom fram, sen fick jag ett tips att bara ringa 4 singnaler men har fortfarande få som svarade. Det var precis som om det stod på allas display SVARA INTE!!

Egentligen skulle vi fara och handla idag men då kom Ewe och hennes lilla familj hit, vi beställde hem pizza från Tre kronor och Liam och Theo hade dans uppvisning och busade;)

Nu ligger jag i soffan och var världens jävla ångest! mår skit illa och känns som jag ska spy vilken sekund som helst! hatar att ha ont i magen eller mår såhär illa. Jag ska gå och borsta tänderna och ta bort sminket sen ska jag nog lägga mig i sängen ihopp om att det onda/illamåendet ska gå över!

Så jag säger godnatt nu!

PussPåEr!:*

» 12.03

Det går inte inte bra för mig idag känner jag.. har ringt ca 50 samtal och det är 5 stycken som har svarat men ingen har varit intresserad så samtalen har varat några sekunder.. Om ca 15 minuter har vi 1 timmes lunch så då får man väl peppa upp sig igen!



» 7.12

gårdagen spenderades självklart på jobbet! Fick prata med betydligt mer människor än igår.. Var dessutom påväg att sälja men han sa att han hade lager till i Januari/Februari så han bad mig ringa tillbaka då. När jag kom hem så stod middagen på bordet och fick höra ett glädjetjut av Theo när jag kom hem! Blev alldeles varm i kroppen då:) Sen for Viktor på träning och jag och Theo busade på och sedan somnade han bums halv åtta! Så fick mig lite ensamhet och var extremt trött men var ju tvungen att se Grey's som började halv nio:) Nu ska jag gå och försöka äta nått till frukost och sedan börja göra mig iordning:)

PussPåEr!:*

» hard work, work!

sitter på jobbet och har rast just nu.. Vi hade utbildning i 2 timmar på förmiddagensen ringde vi 1 timme innan lunch.. Går inte så bra dom flesta svarar inte alls och dom andra är inte ens intresserade! Men får hålla tummarna att det vänder! måste ju komma in i allt först så:)

Nu ska jag gå och hämta vatten osv. börjar igen om 2 min!

PussPåEr!:*

» Zooombiie

Så sjukt trött man kan vara!? Steg upp 06,45 och är död..
Igår var jag en zombie när jag hade hämtat Theo på dagis och pallrat oss hem.. Låg i soffan hela kvällen, gick knappt upp på toa innan Viktor kom hem.
Det var utbildning hela dagen igår så var väldigt slut i huvudet.. Idag börjar vi klockan 9 och det kommer vi göra i två veckor, vi kommer även att få prova ringa våra första samtal idag! Känns väldigt nervös och kommer nog bli ett ganska hackit samtal ;) hah.. Ni får hålla tummarna för mig!
 
Nu ska jag och lillen gå och borsta tänderna osv! 


PussPåEr!:*

» Bilder från idag

 
PussPåEr!:*

» Obeskrivlig Kärlek


Min älskade pojke! finns ingen som du. Mitt liv,mitt allt och min största kärlek<3 Finner inga ord som kan beskriva min kärlek till dig!

» Snälla Snälla!

På torsdag är det 1 månad sedan jag var i Umeå på undersökningen..Har väntat VARJE dag på att kallelsen ska trilla ner i brevinkastet men det har den inte gjort. Jag orkar inte gå och ha ont längre,helt seriöst så kommer jag bli tokig om det inte blir ändring inom en snar framtid! allt detta + att man inte har pengar får en att känna sig nere.. Dessutom har jag typ bara hört dåliga saker om mitt nya jobb.. får hoppas det det går bra för mig iallafall! men allt handlar ju om vilja, vill kan sälja och tjäna pengar så kämpar man. kommer gå jävligt trögt i början och man kommer få massa skit och folk kommer att be en dra åt helvette men vet ni vad? Det är bara att skaka av sig!:) nu ska jag återgå till att göra ingenting;)

PussPåEr!:*

» Lördag

Precis hemkommen från Leos! där har det varit fullrulle på dom små och mycket spring så nu sover Theo gott i sin säng :) 
Själv hade man tänkt spela lite sims men då äre typ inte ens installerat och orkar inte göra det så ska nog plana ut i soffan nu..
 
 
PussPåEr!:*

» godnatt på er

Ligger just nu i sängen och spelar Song pop med Ewe:)
sista dagen som arbetslös har spenderats hemma.. När izabell slutade for vi och kollade på halloween kläder men hittade typ ingenting.. På partay var dom svindyra och har varken råd eller lust att köpa en dräkt för 400 spänn.. Imorgon kommer Johanna och Leon, vi ska fara och leka med dom små på Leos:) annars blir nog kvällen lugn! som vanligt;).. Nä ska nog försöka sova nu så man tar sig upp imorgon:)



Godnatt!
PussPåEr:*

» 14.28

Kom hem för en stund sedan efter att ha hämtat honom på dagis.. Från och med Måndag kommer han att vara på dagis från 8-17 varje dag :( Känns som att det kommer bli alldeles förlänge men såfort jag eller Viktor slutar tidigare så kommer vi självklart att hämta honom så han får komma hem och vara med oss ist :) Samma sak om nån är ledig så ska vi även se till att han är det :)
 
Egentligen skulle jag och Ewe och pröva utklädnad inför halloween idag men då kom en i hennes klass hem till henne och verkar ju aldig fara så vi kommer inte att hinna.. Känns surt då jag såg fram emot det!
Aja, nu ska jag gå och byta blöja på Theodor sen plocka undan lite och lista ut vad vi ska äta till middag :)
 
PussPåEr!:*

» Dagens

Dagens humör: Seg, trött, uttråkad, but still happy:)
Dagens borde: fara och säga på arbets att jag har fått jobb och ringa försäkringskassan
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens klädsel: linne och dansbyxor
Dagens längtan: att börja träna
Dagens beroende: isvatten  

 

» Godmorgon!

Vaknade kring kvart över 7 av att mamma ringde och då vaknade Theo och vart full rulle i honom direkt, så nu ser han på barnprogram och snart ska vi börja klä på oss för våran morgon promenad och sedan ska ju Theo lämnas på dagis:) Måste även prata med fröknarna om att Theo måste ha nya dagis tider osv.. Kan fortfarande inte fatta att jag ska på jobbet på måndag? Känns konstigt men roligt :)
 
Nä nu ska jag ta mig en banan, kurrar i magen!


Bild från i somnas när vi var i Stockholm
 
PussPåEr!:*

» mobilinlägg

Theo somnade kl 8 ikväll, när jag skulle bära in honom till sovrummet så vaknade han, klockan var då 10 och nu har han precis somnat om! själv har man börjat vara pigg igen.. ska gå upp och dricka ett glas vatten och gå på toa och hoppas på att somna nu!

Förresten! Jag fick jobbet jag sökte igår! Det är telefonförsäljare till Freja Produkter, dom säljer rengörningsmedel till företag. Börjar redan på Måndag med utbildning! känns sjukt skönt att äntligen ha ett jobb att gå till. Nu får vi hoppas att jag blir en bra säljare så jag tjänar mycket pengar:D

nä mina kära läsare nu ska jag upp en snabbis sen sova:)

godnatt! PussPåEr!:*

» Nu ska jag ut i regnet igen!

Håll tummar och tår för mig nu! :)
 
 

» Godkväll!

var några dagar sedan jag skev något här men kan säga att det inte alls har hänt mycket.. Ifredags så for vi till mamma och sov över till Lördag. På Lördagen så for jag och Izabell på bio, vi såg taken 2! Ännu en värd biokväll men den bästa! Söndagen spenderades hemma och gjorde ingenting alls eftersom det spöregnade hela dagen + kvällen! 

Idag har inte heller mycket blivit gjort, har gjort dom vanliga hushållssysslorna som dammsuga, diska, plockat och bärt ut soporna, Ewe kom även förbi och följde och hämtade lilleman på dagis:)
Nu är det helt lungt här hemma.. Viktor är på hockeyträning och Theo sover. Själv har man just bakat chockladbollar (var så sjukt sugen) Men nu när man har gjort dom så vart jag inte alls sugen.. Ska gå och ta mig en lugn välförtjänt dusch nu och imorgon blickar vi mot nya äventyr (Förhoppningsvis!) Mer om det senare! ikväll klockan 22 ska jag se Mitt liv är ett skämt! Katrin Zytomierska och Bingo Rimér är med ikvällens program, ska bli kul att se eftersom jag läster bådas blogg, men mest Katrins!

Nu skriker duschen på mig!
 
PussPåEr!:*

» Finns inget vettigt att skriva så lägger upp två bilder från insagram


» Casco

Har precis dammsugat och städat toan så nu ska jag bara diska undan efter lunchen sedan ska jag börja göra mig i ordning och bara ta det lungt en stund, klockan tre ska jag vara på polishuset och prata med en chef på handikappomsorgon för att kolla om det finns nått ställe som behöver personal. Hoppas verkligen att det finns och att jag får jobba mycket för jag behöver verkligen pengar!!
Vet inte varför jag är nervös men har skit ont i magen och gruvar mig..

hah sitter och kollar på massa andra bloggar ist för att skriva här så nu ska jag göra det jag skrev innan!

PussPåEr!:*
 

» 11.34

Har just ätit upp min super goda lunch, det blev en kebabsallad:) så nu sitter jag och kollar på mobiler och datorer.. Skulle haft en ny mobil och en ny dator, men får väl stå ut med dessa tills jag får ett jobb.

Imorse när jag skulle lämna theo på dagis blev han lika förkrossad, vet inte varför han blir det men tycker inte alls om att lämna honom längre.. han är ju van att vara hemma och mysa med mig (oftast) men ibland med viktor, han är nöjdast när både jag och viktor är hemma men om någon av oss far så blir han jättelessen.. 
Om 25 min ska jag gå ner i tvättstugan och tvätta lite, dom ska nämligen stänga tvättstugan i 3 veckor nästa måndag sådå är det lika bra att få tvätten bortgjord nu :) längtar tills klockan är halv 2 för då ska jag börja gå mot dagis och hämta min knodd!
 
Nu ska jag gå och diska bort min tallrik och sedan plocka undan lite som vanligt:)
 
Igår var jag och Izabell och såg bio, vi såg hypnotisören..Oj vilken bra film! 
 

PussPåEr!:

» mobilinlägg

Ligger i sängen och lyssnar på regnet som smattrar mot fönstret,som tur är så har man tak över huvudet men endå så klagar man oftast på diverse saker.

kvällen har varit lungn, vi for och hälsade på izabell en stund i hennes lägenhet. Riktigt fint har hon fått! jag vill också flytta, eller vi har det ju bra här.kommer typ bli svårt att flytta när vi väl kommer till den dagen. det är verkligen ett perfekt läge, nära till stan,mataffärer,sjukhuset,tandläkaren osvosv.. enda nackdelen är väl att vi bor längst upp och utan hiss, men om man ska se det positivt så får vi ju lite träning varje dag:) men det är jobbigt när man etc ska tvätta, tvättstugan ligger i källaren i huset brevid och så ska man släpa på all tvätt och tvättmedel och sköljmedel..

hah,detta vart ett virrigt kvällsinlägg.. får skylla på att jag är trött!

Godnatt, PussPåEr!:*

» 2012-10-05

Dagen har spenderats i sängen, Theo somnade strax efter 11 och vaknade för ca 1 timme sedan, det är ju bra att sova när man är sjuk men jag blev lite nojig fär ett tag.. Jag mår inte alls bra idag, har mått jätte illa hela dagen (men det har börjat gå över nu) så har inte kunnat äta, har fått ner ett glas vatten och that´s it.. 
viktor slutar iallafall om 35 min, jag sa att han får hitta på nått och äta idag för jag orkar inte ställa mig framför spisen just nu, känns som benen kommer vika sig och armarna orkar jag knappt hålla upp.. Har diskat och dammsugat iallfall och det får vara nog!

Ikväll kommer ewe hit och myser hos oss, får väl se vad vi hittar på :)
Nu ska jag gå och plocka upp alla dvd-filmer som Theo har dragit ner.. Han verkar inte tycka om när det är städat ;)
 
PussPåEr!:*

» Tänkte bara snabb skriva ett inlägg

Här är vi förskylda, hostar och har igen täppna näsor. Febern har vi iallafall klarat oss från som tur är!  
Idag är Theo är hemma från dagis då han knappt har fått någon sömn i natt, så natten har varit väldigt orolig och mest bestått av hosta.. Stackars lillen :(
Idag blir det en lugn dag, lika som gårdagen! Nu ska vi kura ner oss i soffan och kolla på barnkanalen.
 
 
PussPåEr!:*

» 11.01

kom hem för en stund sedan efter besöket på lassa.. Fick prata med Rolf om förlossningen så nu har det klarnat lite mera.. Om vi skulle vilja ha ett till barn så kommer det att bli ett planerat kejsarsnitt eftersom dom vill inte utsätta mig för ännu en förlossning! Det känns skönt att få veta att det blir kejsarsnitt på nästa bebis, han sa även att jag boorde få ersättning, jag har ju stått ut med smärtan i över ett år och de finns ingen rimlig förklaring på varför det blev så här, det berodde inte på sugklockan iaf.. Hoppas att kallelsen till Umeå droppar ner i brevlådan snart så jag får utföra min operation och förhoppningsvis att smärtan ska försvinna!
 
Nu ska jag fortsätta avnjuta min filtallrik och plocka undan lite!

PussPåEr:*

» mobilinlägg

ligger just nu i soffan och tittar på tv, Theo somnade redan 10 i 7, har ställt in hans säng i hans rum och möblerat om där, blev mycket bättre nu! Viktor är på hockeyträning, skönt att få lite ensamtid men har så fruktansvärt ont i huvudet.. alvedon hjälper inte heller. justja android har ni äntligen fixat en blogg app! så skriver från den nu! nä nu ska jag gå och borsta tänderna! imorgon ska jag på lassa för att prata med Rolf osv!




PussPåEr!:*


» Förlåt för den usla uppdateringen

Men har inte suttit så mycket vid datorn dom senaste dagarna..
Kan iallafall berätta lite om helgen!

Fredag: Hemmamys med älsklingen (och lilleman såklart) Vi såg massa avsnitt av True blood, inte min favorit direkt men när det inte finns annat och se så funkar det faktiskt.. På dagen så blev jag bjuden på lunch av ewe, vi åt en subway macka. Mums så gott det var!! Efter det begav vi oss hem och sen gjorde vi inte annat..
 
Lördag: Morgonen bestod av tvätt som jag egentligen skulle göra men det blev Viktor.. vid halv 1 begav vi oss till coop för att köpa varsinn korv och sedan for vi mot Lövånger för att äta middag hos Jan och Maud, Jättegod köttgryta med potatisklyftor till! Vid 6 for vi förbi mamma och lämnade en barnstol som jag hade fixat åt henne. 
När vi komme hem så la vi oss i soffan och såg tv och jag somnade typ kring 9 tiden.. 
 
Söndag: Gårdagen började med frukost och sedan packade vi våra väskor och for till Eddahallen med Ewe och Liam, både Liam och Theo hade jättekul och det är kanske något man borde göra oftare? Efterbadet blev det lunch och sen följde vi med Ewe och Liam hem till dom en stund.. vi for hemifrån dom vid halv 3 och då somnade lillen gott i bilen. 
 
 
Theo är på dagis, idag gick det inte alls bra att lämna honom och det gör så fruktansvärt ont i mammahjärtat och gå därifrån när han är så ledsen.. Jag och mamma ska åka upp på solbacken, ska kolla om det finns nån barnlampa som jag ska sätta antingen på väggen eller en fönsterlampa..Ska även ställa dit hans säng och fixa lite, sen ska han få prova sova i sitt rum inatt.. Känner hjärtat börjar dunka snabbare bara jag tänker på det.. MEN det kommer nog att gå bra :)

Nu ska jag gå och börja göra mig i ordning..
Här kommer dom senaste bilderna från instagram
 

 
 
 
 
PussPåEr!:*