» 5 år idag!

Idag har ett gått 5 år sen det blev jag och Viktor! Helt sjukt vad tiden har gått men samtidigt känns det som det har varit vi så mycket längre?! Vi har ätit salta jordnötter,gurka, morötter och dipp ikväll framför tvn när barnen hade somnat :)

Tidigare idag så var det personalmöte på jobbet och det gick bra. Sen åkte jag och Alva till min mormor för hon skötte theo medans och då bjöd hon även på middag :) 
När vi kom hem så fick jag nått städ il och det slutade med att sägen var renbäddad och hela nedervåningen är städad från topp till tå! 
Var väldigt jobbigt men oj så skönt! Borde få sånna här il oftare ;)

Har just lagt mig så nu ska jag titta på tv tills jag somnar :)
Godnatt på er!




Theo hade ritat en fin bild på mig och Viktor <3



» Dagens

Idag har vi varit ute på långpromenad, Theo cyklade och Alva åkte i vagnen :)
Vi gick över 1 timme och innan vi gick hem så gick vi förbi Lantmännen och kollade på alla traktorer:)
Har även varit på en lägenhetsvisning men eftersom den var längst upp så tackar jag nej, det var en 6a på 140 kvm med öppen spis och allt den funkade men synd att den var längst upp..

Snart ska jag börja förbereda maten, men först ska jag vila kroppen en stund:)




» Långfredag

Gårdagen spenderades i Piteå för bad och bus :) efter badet så gick vi över till Skeppet och åt mat sen begav vi oss hem. Izabell kom hit och när barnen hade somnat så såg vi fifty shades of grey, den var bra med inte så bra som jag trodde att den skulle vara men helt klart sevärd!
Idag har jag jobbat ett kortpass så har nästan precis kommit hem. Imorgon blir det också ett kort pass sen bara vara hemma och ta det lungt!
Ska gå och dricka typ en liter vatten nu sen borsta tänderna och hoppa isäng. 
Hoppas alla har haft en finpåsk:)






» "Sometimes, a hug is all you need to make you feel better."


Bild lånad från trumblr