» Sista Januari

Kom hem till mamma igen för ca 20 min sedan, jobbade mellan 7-17 idag och ska även jobba den tiden i morgon sen får jag HELG! man blir så trött av att jobba när jag bara är van med att vara hemma hela dagarna.. Så idag spenderar jag kvällen hemma med janne, mamma sover i stan så vi ska å äta på pizzan när han är klar i lagårn!
 
Saknar mina två hjärtan hemma istan men i morgon när jag slutar så kommer dom och hämtar mig <3 Vi ska på kalas hos Viktors farmor som fyller år :)
 
 
Justja! Anmälde ju min förlossningskada till patientförsäkringen, tror ni att jag kommer få något? NEJ DET KOMMER JAG INTE.. jävla IDIOTER, dom menar att jag har fått all vård och hjälp jag har behövt osvosv, men all jävla smärta då? Operationer som har gjorts i onödan nör det inte har blivit bättre? Bite me säger jag bara!
Här kommer det att ske överklagan eller om inte det går så blir det domstol!
Är så förbannad över detta.. 
 
Nä nu ska jag dammsuga för att få tankarna på annat! känner att det börjar krypa under skinnet när jag läser detta..
 
 
 
PussPåEr!:*

» Jan. 28, 2013

Igår kväll när jag hade lagt mig så började såklart tankarna att smyga sig fram igen.. Vilket slutade med att jag brast ut i tårar, Viktor frågade vad det var och så sa jag att jag det mesta jag minn från min uppväxt är hemska saker.. Som barn inte ska behöva utsättas för, saker som jag mår dåligt över än idag och som aldrig kommer att kunna förlåtas. Jag är så glad att mamma alltid har funnits/finns för oss när det blir svårt i livet, hon är aldrig mer än ett samtal bort när man behöver lätta på hjärtat. Även andra familjemedlemmar har funnits för oss. Mamma har alltid behandlat oss bra och vi har kommit i första hand som vi inte har gjort på andra ställen.. Nu vill jag inte att folk ska tycka synd om mig men var bara tvungen att få skriva av mig lite.. Nu ska jag sova och imorgon åker jag till lövånger för att jobba onsdag,torsdag och fredag, 7-17 :) godnatt Pusspåer!:*


» Falling down


» Söndag redan?

Då var denna helg slut.. I fredags kom jan och Maud till stan och dom bjöd på lillakina! Det var jättegott, när dom for hem så åkte jag med till mamma och sovde över där jobbade ju igår mellan 8-16 så var helt slut i huvudet när jag satt mig på bussen hem mot stan. När jag kom fram till stan så for jag och Izabell på Coop och handlade pizzakit och tillbehör sedan for vi hem och åt.. Kvart över 9 var vi på bio och såg Ego, tycker den var jättebra! Så den rekommenderar jag verkligen :) nu ska jag ta och kliva upp ur sängen! Hörs sen! PussPåEr!:*


» 14.19

Avslutade precis ett samtal med mormor Som är på besök i Skåne. Hon kommer ju därifrån så hon hälsar på sin syster och systerdotter med familj sen kanske hon träffar någon annan släkting :) Theo är fortfarande sjuk, eller han är betydligt bättre! Han fick ju kortison tabletter i måndags när vi var hos doktorn så febern försvann och rosslandet är också borta nu, men den hemska hostan är kvar :/ Minns inte om jag har skrivit något om att han hade en virus lunginflammation? Min stackars pojke.. Igår var vi ute och åkte pulka en liten stund, sedan gick vi hem och bytte till barnvagnen och sen begav vi oss till chefen för att skriva på anställningsavtal och pratade lite med henne, fick även veta min kod till virariekortet som jag i somras, hade glömt bort koden men nu vet jag igen :)) nu ska jag fortsätta mysa med lillen :*


» I väntan på samtal..

Barnmotagningen ska ringa upp kl 9, theo mår inte alls bra:( man ser verkligen på honom att han är sjuk.. Igår kväll hade febern gått upp till 39.1 igen, imorse hade han 38.7 så det pendlar upp och ned men när han får Alvedon/Ipren så kan den gå ner till 37.7 men oftast ligger tempen på 38 och uppåt:( Han börjar bli jätte duktig när han ska ta sina "puffar" i början var det en kamp morgon och kväll men nu sitter han helt stilla men grinar men huvudsaken att han får i sig allt! Nä nu ska jag borsta tänderna och vänta på att dom ska ringa! PussPåEr!:*

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/888019/images/2013/pic_50fcf399ddf2b30b8c56d7c4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/888019/images/2013/pic_50fcf399ddf2b30b8c56d7c4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/888019/images/2013/pic_50fcf3d1e087c35e52855f10.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/888019/images/2013/pic_50fcf3d1e087c35e8843489b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/888019/images/2013/pic_50fcf3d2e087c35e581bc4c0.jpg" class="image">


» Detta publicerades lite väl sent

Sitter just nu på barnavdelningen med Theo, blev ingen träning igår kväll utan den spenderade vi på akuten. Lillen började natten till igår andas jätte tungt och snabbt men set fick över på morgonen förutom att han var lite rosslig, jag gick på arbets va där ca 1 timme och gick sedan till dagis o h hämtade lillen, han andades så jättesnabbt men hade ingen feber men dom sa åt mig att hålla koll.. När vi väl kom hem så började theo ta pauser i sin andning så jag gick och tog tempen och då hade han fått feber. Ringde BVC och dom skickade oss till akuten, där hade han ingen feber, men dom hörde att set rosslade och att han andades snabbt med pauser så han fick andas in nån medicin, sänkan var helt normal. Sen blev vi hem skickade och vi skulle höra av oss om det blev värre.. Natten var inte alls rolig, hans mage var hård som en sten och han hade feber och hela han var som en eldbomb.. På morgonen tog jag tempen och den visade 38.7 så då ringde jag BVC och vi fick komma in på en undersökning, där hade sänkan höjts till 37-38 och han hade blåsljud på höger lunga och han sa att det är lunginflammation.. Han ringde även hit på barnavdelningen eftersom vi inte får i han vätska,mat eller, medicin så var det på Gränsfall att han kan behandlas hemma.. Så nusitter vi här och väntar på att doktorn ska komma, vi har iallafall fått komma in i ett rum. Tycker så synd om min lilla sjukling ;( nu ska jag mysa med min ledsna lilla propp <3 Update: vi for på rönken och theo fick rönka lungorna och där visade det sig nått på vänstra lunga, dom vet inte exakt vad det var, men en virusinfektion och inga baciller för då hade sänkan varit högre ön 37-38.. Nu är vi hemma och theo har fått i sig lite mat, vatten och all medicin men med en liten kamp varjegång.. Det tråkiga är Att tempen har stigit till 39.1:(


» -21.. buuurrrr

Gårdagen spenderades hemma med min lilla favorit kille, vi lekte,busade, vilade osvosv. kring halv 7 så tränade jag och Emilia i en timme och sedan for i hem till henne och pratade lite. Idag så lämnade jag Theo på dagis kvart i 11 istället för kvart i 9 eftersom jag ska på den där informations grejen på arbets..
 
Ikväll blir det ännu ett träningspass med Emilia, Jag satsar på beach 2013 och är sååå peppad! Det enda jag har vårt med är att kontrollera sockersuget, är sugen på kladdkaka, godis, glass osv HELA tiden.. Men bara att bita ihop för det ska gå!
 
Nu ska jag göra mig gå och leta mitt papper så jag ser vilken tid jag skulle vara därborta, är lite osäker om det var halv ett eller halv två.. 
 
 
PussPåEr!:*

» Nu har det hänt flera gånger.

Det ringer på våran dörr, jag drar på mig ett par byxor för att kolla vem det är. Ingen där? Det är någon i vårat nyckel hål, när man vågar sig fram till dörren så är det ingen där, en medelålders man i blå jacka har plingat på 2 gånger, ena gången 21,21.30 på kvällen och andra gången vid 5-6 på morgonen? VEM plingar på hos någon den tiden? När han plingade på dörren på kvällen så öppnade jag inte heller dörren och efter en stund kollade jag ut genom tvrumsfönstret och tror ni inte han står och kollar upp till oss? Det har legat en avsmullen man och sovit utanför våran dörr osv.. 
Varje gång det plingar på dörren så blir jag livrädd, speciellt när jag vet att vi inte väntar besök.. Ännu värre när Viktor har träning och jag och Theo är ensam hemma.. Om det skulle vara nån granne kan dom ju komma tidigare än sent på kvällen för dom vet ju att vi har Theo!?
 
Jag låster ALLTID dörren och kollar alltid i nyckelhålet, om det skulle vara nån som håller för kommer jag absolut inte att öppna dörren, öppnar inte heller om det är någon främling..
Vad ska man göra vid ett sånt här tillfälle? Mamma tycker att jag ska ringa polisen men dom kommer nog inte göra så mycket tror jag.. Ska man ringa till hyresvärlden eller?
 

» Lördag den 12 januari

Ligger just nu i soffan (som vanligt) och ser på tv med lilleman, han ska snart sova och det känns som jag också vill sova, är trött och har världens huvudvärk :( känner mig typ besviken över något men kan som inte riktigt koppla det nånstans.. Ska bli så skönt att komma igång med träningen igen och jag längtar tills på onsdag när jag ska fara på den där gymintroduktion!! Idag har vi varit på kalas hos Johanna och Leon, Johanna hade gjort världens godaste tårta!! Theo var ganska gnällig när vi var där för han var så trött men nu har han myror i baken och ska klättra på mig heeela tiden.. Nä nu är det färdigt skrivet för ikväll! Godnatt puss på er !:*


» Komma igång med träningen!

Hej alla glada!
Jag och Theo låg i sängen till 9 tiden och tittade på barnprogram och myste innan vi klev upp och gjorde oss iordning för lunch på stan med Izabell :)
Theo somnade i vagnen påväg hem och sover fortfarande!? Ska strax gå och väcka honom annars lär han ha svårt att somna ikväll.. Har hunnit skicka lite mail och fick den glada nyheten att jag kan börja TRÄNA!!! Men kraftigare övningar av bäckenbotten bär jag vänta yttligare två veckor med. Ska börja gymma på brinken eftersom där är det gratis för både fast anställda och vikarier så det känns ju kanon :) Måste bara dit på en gymintroduktion innan man får "körkortet" på maskinerna!

Inget nytt på jobb fronten heller..Men hoppas det kommer nått snart! Börjar vara lite smått less på att gå hemma varje dag, speciellt nu efter operationen när jag mest bara har legat i soffan hela dagarna..
Nä nu ska jag gå och väcka Theo sen kanske börja plocka bort julen? Det blev inte igår som jag hade tänkt..
 
PussPåEr!:*
 

» Jan. 09, 2013

Började dagen med att fara till arbets för att boka in nya tider för basinformation osv, var ju nyopererad när jag hade den första tiden så avbokade då den.. Ska vara där den 17:onde så hoppas jag kan sitta någolunda då annars får jag stå ;) efter det så gick jag och theo hem till mormor för att kolla om hon hade fått en ny pinkod till hennes mobil och det hade hon så ringde och pratade med henne, hon ska ju vara i Skåne i 7 veckor :( nu sitter jag inne på toan och tittar på när theo badar, ewe ska även komma hit efterSom Viktor har träning och jag är livrädd för tidigare idag var det någon som stod med en nyckel ivårat nyckelhål men varken jag eller Viktor vågade gå och kolla men när han väl skulle göra det så slutade det just:/ nu kom ewe så ska vara social med henne :) pusspåer !;*


» Blir jobb imorgon med :)))

Det gick faktiskt över förväntan att jobba idag, kring två tiden började jag få ont men som tur var hade jag med mig mina tabletter så som hjälpte lite grann :) skulle egentligen hem i morgon men chefen ringde och frågade om jag kunde jobba i morgon med och det tackar man ju inte nej till :D när Viktor hämtade mig så for vi hem till mamma igen och gjorde middag, tvättade lite av all tvätt vi har med oss, dammsugare överallt på nedervåningen, och diskade bort kastrullerna vi använde till matenoch plockade bort på golvet, så nu ligger vi och tittar på farmen :) ska ta på theo en torr blöja och pyjamas sen ska han även få en flaska :) skriver kanske imorgon om jag orkar ;) Pusspåer !


» 6 januari

Ligger i soffan hemma hos mamma just nu, ska jobba här i lövånger mellan 7-17 imorgon :)) hoppas det går bra med ska ta med min badring och mina tabletter! Annars går det framåt med läkningen, hade ju rätt om att ett stygn hade lossnat men det var då ingen fara iallafall som tur var :) Gårkvällen spenderades med Izabell och Tobias, vi gjorde hemmagjord pizza, marängsviss och såg på film och pratade en massa :) Viktor var borta från 9 på morgonen till strax efter 11 på kvällen, så när han kom hem gick jag och la mig.. Ska försöka vara bättre på att uppdatera men finns ju inte så mycket att skriva om förutom vardagen och där händer det inte mycket heller.. Aja nu ska jag fortsätta bygga med legot som theo kom hit med :) PussPåEr!:*


» Första Januari 2013

Då börjar denna dag glida mot sitt slut.. Hoppas alla hade en kanon nyårs igår för det hade jag! Vi hämtade theo kring tre idag och han inviger sitt nya år med 39 graders feber, Alvedon hjälper inte speciellt mycket så imorgon ska jag ringa BVC, han har ju varit dålig i magen i 4 veckor nu också. Måste även ringa en doktor till mig själv eftersom jag har jätteont och känns som det har gått upp nått stygn eller nått.. Så hoppas jag får kolla upp det i morgon! Nu ska jag gå och lägga mig och sova med mina pojkar :) God fortsättning allihopa! PussPåEr!:*