» Saffransdoft i hela lägenheten

Dagen har jag spenderat på jobbet, hade öppning så jobbade 8-17 sen hem och tvär äta sen började jag och theo höra lussebulldegen. Lagomt tills den hade jäst klart så kom Emilia och vi satt igång bakandet :) vi bakade både lussebullar och lussekatter. Vart väldigt goda! 

Nu har jag precis krypit ner i sängen och ska försöka sova. Måste ringa tandläkaren imorgon och be om att få komma dit och kolla om jag har inflamation i tandköttet, har ju haft så ont och svullet, dock gör det inte lika ont eller är lika svullet som det var innan idag.. Men det inflamation så blir förmodligen operationen som ska göras på Tisdag inställt.. Ber till högre makter att det inte är något. Men det återstår att se imorgon!

Godnatt på er



Gjorde klart barnens julstrumpor igår kväll också:) vart inte så nöjd med resultatet men det får duga för i år!



 

» Fredag 5/12

Har inte hänt spreciellt mycket sen sist jag skrev. Har plockat fram alla julsaker, köpt alla julklappar förutom två stycken, jobbat lite, gjort en ny tatuering, bakat och dekorerat pepparkakor :)

Ikväll blir det jobb 17-00.15! Kommer nog måsta kriga igenom det passet för jag är redan trött men hoppas att barnen vilar en stund idag så jag också får vila :) 
Nu är det bara 4 dagar kvar till min operation, känns skönt att det ska bli gjort men samtidigt gruvar jag mig. Men är bäst att ta tag i det och hoppas att det blir bra denna gång!! Så håll alla tummar och tår!

Vi ligger i soffan just nu och ser barnprogram, jag har världens ondaste mun..  En visdomstand  är påväg upp men den ryms inte så det står still och då brukar det infektioner.. Är alldeles svullet och ömt, kan inte tugga på vänstra sidan... Jag kommer nog be om att de ska dra ut dom!

Här kommer lite bilder från senaste tiden:)