» Kan nån vänligsjäl ge oss ett hus!?

Är less på att springa upp och ned i trapporna, är less på att det alltid ska vara nån som tar våran torktumlare/tvättmaskin även om vi har tvätt tid och har tvätt i maskinerna, är less på att det alltid ska lukta röka i trapphuset, och då menar jag inte bara vanlig ciggaret rök. Är ju sådär lagomt kul att bo med ett barn här.
Denna lägenhet har även börja vara förliten för oss, man kan inte göra några förändringar heller eftersom det är så sjukt dålig planlösning. Fördelen med denna lägenhet är ju att vi har nära till allt, jag har nära till jobbet när jag jobbar på OK, det är nära till dagis, sjukhuset, affärer, stan, tandläkare osvosv.
Jagvet att vi inte kommer få ta ett lån eller få ett lånelöfte eftersom att ingen av oss har fast jobb. Det suger så jävla mycket.. Skulle verkligen vilja ha ett eget hus med en egen tomt och allt som hör till.
 
Theo har även kommit i världens trots ålder, man blir seriöst tokig.. Han slåss, nyps, skriker, kastar omkring allt han ser och är jätte olydig.
Men helt pötsligt kan han bli jättesnäll och gosig. Hoppas denna trots inte håller i sig så länge.
Nu ska jag nog gå ner i tvättstugan och lägga sista tvätten.
 
 
Hörs sen! puss
 

» Trött&slut

Ligger i sängen och försöker sova men det går inte alls bra.. Mår illa som bara den. Tur att jag är ledig imorgon annars hade det ju varit kört.
Midsommar firade jag, Viktor och Theo i byske med Johanna och Leon. Vi grillade och åt gott och pojkarna busade på som bara den:)! Vi for hem efter åtta och då var det soffläge som gällde. Igår jobbade jag från 12 till 5 och idag har jag jobbar från 12.15- 21.15 på OK alltså! Var lite segt med folk där ett tag idag men det gick ju galant endå, första gången jag var själv och stängde också:) trodde det skulle gå åt skogen men ikket :)) nä nu ska jag försöka blunda och hoppas på att alvedonen ska börja hjälpa nångång!
Godnatt pusspåer!:*


» Äntligen klar


» Helg!

Men inte är man ledig för det, imorgon står det jobb på schemat mellan 16-24.15 på OKQ8! Kommer kännas bra när lönen för Juli kommer!;) annars har jag varit på varuprovning idag på bolaget och skrev på anställningspapperna över sommaren också. När jag var där på arbetsintervju så sa han att det skulle vara 40 % men nu så stod det 69.28%!! Gissa om jag blev glad!:D
jobbade ju 5 timmar på OK i onsdags också, tycker det är så roligt att vara där:) sen så har jag även hunnit med sommaravslutning på dagis, målat om våran skänk som var träfärgad och stod i tvrummet, men numera är den vit! Är inte klar än men ska måla lite i morgon på morgonen och sen på söndag hela dagen. Nu ska jag ta och borsta tänderna på den lilla pojken sen vara social med Izabell! Pusspåer!:*


» Bildbomb

 
 
 
 
 
 

» Happy birthday to me!

 
 
Såhär gammal börjar jag bli..
Skämt åsido, blir ju bara 22 år! ;)
 

» Länge sen sist.

Kan berätta lite kort vad som har hänt. Har ju varit i Stockholm på kurs för ststembolaget, lärde känna massa trevligt folk, fick träffa min fina kusin Elmira. I fredags var jag på mitt första jobb coachmöte och det gick jättebra, jag och Izabell simmade även för första gången iår! Sen for jag och theo till ursviken och sovde hos moster, på lördagen så for vi och badade i storhanm och idag har jag storstädat, vi har varit och handlat lite och senare ska jag och theo cykla upp till ewe för att äta middag :) det är ungefär vad som har hänt sen jag skrev sist.. Blev kanske lite osammanhängande men det skiter jag i just nu ;)
Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna!