» Todays







» Regn,regn och åter regn..

Igår myste jag och theo hos mormor:) till lunch gjorde hon plättar, mormors plättar är dom bästa! 
När Viktor slutade kom han till mormor, vi drack kaffe och fikade innan vi begav oss till Coop för att storhandla och sen hem igen för att isolera oss i höstmörkret och i spöregnet, massa tända ljus,lite chips och en film på det.

Idag har Viktor hockeykupp i Burträsk så jag och theo far till mamma och är där! 
Nu ska jag snart gå och göra frukost. Puss!




» 26/9-13

Idag stod jobb 06.15-13.00 på schemat! Har gått jättebra och dagen har bara sprungit förbi idag. Just nu sitter jag och theo i soffan och tittar på Happy feet 2, vi har ju sett den väldigt många gånger nu ;)
Ikväll ska jag bara ta det lungt, betala lite räkningar och se senaste avsnittet av svenska Hollywood fruar då jag missade det i tisdag :)
Imorgon ska jag och theo cykla till mormor och hälsa på henne en stund hade jag tänkt. 
Annars Har det inte hänt mycket alls, som vanligt ;) hah,nu ska jag ge mig. puss! 





» Dag ett avklarad..

..bara 29 kvar. 
Idag så började jag och Viktor med vårat "nyttigare" liv igen, vi har godis osv kontrakt 30 dagar från och med idag.
Första kvällen på länge jag inte har ätit nånting framför tvn efter middagen, har inte ens varit sugen och det är ju ett mirakel! Annars har det ofta varit att jag har varit sugen på glass,chocklad, lakris och en massa gott och då har det blivit en chocklad bit som åkt ner tyvärr.. Ända fördelen är ju att jag inte har gått upp nånting i vikt under den tiden. Så det är ju ett stort plus! Men när man ser sig själv i spegeln vill man bara spy av spegelbilden så dags att ta tag i bra kost och träning igen och hoppas på grymma resultat! Har inte satt något datum eller så nu utan jag tar det som det kommer helt enkelt:) 

Har precis gått och lagt mig. Dagen har bestått av en jävligt lång promenad med Emilia i skog och med spöregn, var som att himmelen öppnade sig och där gick vi mitt i skogen så båda var dyngsura när man väl kommit hem. Annars så gjorde jag och theo köttgryta till middag, vi har lekt och myst framför happy feet 2. Han har ju tittat sönder Piff och Puff så var skönt att det var nått annat på tvn för en gångs skull ;)
Imorgon väntar jobb skönt att man har sovmorgon och hinner mysa mycket med min lilla älskling innan jag ska lämna honom på dagis :*

Godnatt på er alla!




» Lööördag

Inatt har det inte alls blivit mycket sömn.. Theo har hostat som en tok så imorse var det bara att plocka fram puffarna igen! Tur att vi har tid på barnmotagningen om ca 2 veckor. Idag så har vi varit på stan och jag fick hoppa in och jobba 1 timme:) imorgon blir det nog en lung dag, Viktor har fotbollsmatch så fårväl se vad jag och theo hittar på unde tiden,ska kanske överraska och fara dit och kolla en stund?:) Aja det får vi se imorgon. Nu ska jag spela lite Sims sen ska jag och älsklingen se nån film tror jag. Viktor håller på att söva theo just nu så då får man passa på och spela (a) 
Justja! Uppdaterade min mobil idag till ISO 7! Det är ju underbart! Visst det kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig med det men helt klart värt det:)







» Tråkig dag..

Idag har det inte hänt mycket alls.. Lämnade Theo på dagis som vanligt imorse sen for jag hem och tittade på tv, spelade lite sims, diskade osv innan det var dags att fara till arbetsförmedlingen. Har på mig till på tisdag att hitta en ny jobbcoatch eftersom man fick tydligen inte ha samma som jag hade två gånger i början på sommaren.. 
Ikväll när theo har somnat så ska jag nog spela lite mer sims! Viktor har träning och det är ingenting bra på tv.
Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna. 







» Jobbat

Både igår och idag så har jag jobbat! Hade öppning imorse så började kvart över 6, så är jättetrött nu. Efter maten ska jag följa mormor och sälja bär sen ska jag duscha och se om jag blir piggare annars blir det nog en tidig kväll! Annars är det inte mycket nytt sen senast jag skrev ;) så lägger upp lite bilder istället.