» Komigen nu !

Kan någon vänlig själ ge mig ett jobb eller en stor summa pengar!?!?

(Bild lånad från google)

» Rubrik saknas

Theo har just somnat, han vaknade som vanligt jättetidigt.. Till lunch ska vi gå in till stan och bli bjuden på subway av min kära syster! :) Men just nu går jag mest och plockar och samlar tvätt, har tvätt tid i morgon kl 7 så lika bra att ta lite extra när man lix ska tvätta! 

När viktor slutar ska vi fara och hämta en barnstol som jag vann åt mamma på köp/sälj sidan på facebook, hon har ju en men den klättrar alltid lillen ur så nu har dom en lika  som oss! ;)


Nu ska jag fortsätta att plocka undan och även leta reda på någon lunch till Theo!

PussPåEr!:*

» fullt upp hela dagen

Nu är det helt lungt och tyst hos oss på Vretgatan! Viktor är på hockeytärning och Theo somnade för en stund sedan. Efter maten for jag Izabell och Theo upp på skolbacken för att gå in på Expert men då hade dom ju självklart stängt så vi gick in på willys och handlade lite, efter det så blev till Elgiganten och Izabell köpte sig en ny mobil! Har varit fullt hus här ikväll, Ewe, Martin och Liam kom även förbi så jag och Liam bakade en banankaka medans dom andra kollade på tv osv :)

Jag funderar faktiskt på att gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen då jag är så sjukt trött!
Tidiga kvällar skadar aldrig!

 
PussPåEr!:*

» Uek

Just hemkommen från arbets.. Så nu är jag inskriven, nudå? Söker ju jobb hela tiden känns det som men inte får man något inte.. Är ju sådär lagomt torr efter att ha cyklat både dit och hem, hoppas verkligen det har lungnat ner sig innan jag ska hämta theo!

Är såå förbannad på försäkringskassan nu! Va in till dom på kontoret är i stan eftersom min e-leg fungerar inte så jag sa till om att jag ska endast ta ut föräldrapenning Onsdagar och Fredagar så hon skrev ju in det osv.. I Tisdags gick jag in på mitt konto och kollade om jag hade fått pengar, men ikket.. och var inte fått det än heller, så ringde till dom idag och frågade vad det var och varför jag inte hade fått, och då sa hon men du har ju inte sökt, så jag berättade för henne om allt och då sa hon att hon skulle skicka en balankett till mig som jag ska fylla i och hon såg ju att jag hade varit in där och sagt allt det där men jag hade ju inte fått fylla i något papper som man måste göra! Så lever alltså på 0 kr denna månad.. och det känns ju jävligt bra! 
 

Nu ska jag gå och göra varma mackor och ta på mig torra kläder!

PussPåEr!:*

» spöregn..

Kom precis hem igen efter ha lämnat Theo på dagis, han somnade gott i vagen! Själv så är man dyng sur av regnet så blir att byta kläder och sedan göra sig klar för att fara till arbets.. JAGVILLINTE men jag måste..
skriver kanske senare!
 
Theo igår kväll

PussPåEr!:*

» Äntlingen fungerar datorn hemma igen!!

Igår var jag ju som sagt i Umeå, det var bara en undersökning i narkos så dom kollade bara men nu tror dom att dom har hittat felet så ska bli kallad dit om ca 1 månad för operation.. Känns väldigt skönt att dom har hittat felet och att inte alla bara tror att jag har inbillat mig smärtan!

Nu har jag just betalat ett par vinterskor till Theo som jag vann på tradera! 135 kr inklusive frakt, så hoppas dom passar :)
Nu ska jag gå och kolla vad det finns till lunch!


PussPåEr!:*

» Godmorgon!

Steg upp för en stund sedan efter 20 min snooze.. Kollade just mitt konto, det står inte att jag har fått in föräldrapenningen idag? den brukar ju komma in den 25 varje månad? Hoppas verkligen att den kommer för jag har inte tänkt klara mig på den ynkliga lilla lönen som jag fick!!
 
Nu ska jag börja klä på mig och plocka bort alla smycken osv!
 
PussPåEr!:*

» Nyfrisserad lillkille!♥

 
Kom ihåg att följa mig på Instagram: Mikaelalu
 

PussPåEr!:*

» Ursäkta för den dåliga uppdateringen!

Har inte kunnat uppdatera nånting hemma då våran dator kajkar.. men nu har vi just ätit middag (pannkaka) hemma hos mamma, Viktor är kvar hemma eftersom han har hockeyträning ikväll så han kommer hit efter den! Dagen har spenderats ute med mamma och även ewe en liten stund, vi gick på stan och apoteket och sedan en längre promenad med Lea. Just nu så leker Theo med bilar och springer runt och säger mammama hela tiden :) Gullpojken min! Mamma for iväg och skjutsade Janne till traktorn, han håller på tröska osv nånstans en bit härifrån hemmet. Ikväll blir det en tidig kväll.. Måste stiga upp kring 4 i morgon och är inte alls peppad!, vi kommer att fara härifrån kring 6 eftersom jag ska vara där just efter 7, men som sagt allt är ju värt bara jag slipper smärtan! 
Ni får ursäkta om detta inlägg vart grötit, men men..
 
Nu ska jag gå och ta en alvedon i hopp om att huvudvärken försvinner :) 
 
Senaste bliderna från Instagram


PussPåEr!:*

» Take care

Nu har jag fått kallelse till Umeå för operation, ska vara där tidigt på tisdags morgon!, känner redan en stor klump i magen, men måste försöka se det från den ljusa sidan, nu kommer det ju förhoppningsvis bli bättre och jag kommer att slippa all den onda smärtan? Ska fara och ta prover i morgon inför operation, hatar att ta blodprov, blir typ alltid svimfärdig..

Idag tänkte jag göra en kycklinggryta som jag hittade på en blogg till det så blir det morötter och potatisklyftor i ungn, lite vardagslyx ikväll :), Nu ska jag nog gå och förbereda så jag har gjort bort det :)
 
(Bild från google)

PussPåEr!:*

» 2012-09-20

Theo somnade som vanligt påväg till dagis, nu sitter man här hemma helt ensam med världens träningsvärk i kroppen! Finns det något bättre än träningsvärk? Då vet man ju att träningen faktiskt gav nånting! När jag gick till och från dagis så tänkte jag hur på hur ofta ska man träna? Om man ska träna varannandag men vara ute och gå varje dag? Och när jag säger träna menar jag inte på gym för pengar till det finns inte till utan får köra med min egen kroppsvikt och med hantlarna osv som vi har hemma? Det borde väl räcka för att gå ner i vikt? Känner verkligen att nu är det dags att göra nånting, nog för att jag står still på den vikten jag har och har inte gått upp nått så det är ju en sak som är positiv men då är det ju lika bra att börja träna, tänka på vad man stoppar i sig, och röra på sig innan vågen visar en större siffra!


Nog om träningsfunderingar, nu ska jag gå och äta fil och flingor!
 

PussPåEr!:*

» Då var en liten morgonpromenad avklarad! :)




» Grattis på födelsedagen mamma!



Mamma du är min bästa vän
Du är den som får mig att le igen
När något ledsamt har hänt
Du på mitt humör har vänt

Du ställer upp och finns alltid för mig
Det är inte så konstigt att jag älskar dig



» I brist på annat så kommer lite bilder från teenager post och tumblr















» Godkväll

Har precis kommit ut fån duschen! Kvällen har varit lungn, det blev viktor som fick ta tvätten denna gång med (a) Egentligen så var det min tur, men det blev han iallafall..
Tror jag snart ska gå och lägga mig även om det är lite tidigt men vill helst vakna utvilad i morgon så man kanske kan ta sitt feta arsle ut och gå/springa! Men om jag lägger mig nu kommer jag endå inte somna fören efter kl 12 för att när jag lägger mig så smyger alla tankar sig på en och dom går tyvärr inte att tackla bort... 

Imorgon är det äntligen fredag, ska bli såå skönt med helg, på lördag ska vi ha Tacokväll sen kanske det blir att spela nått spel när Theo har somnat! Får se vad Viktor och Izabell säger! :)

Men nu ska jag gå och borsta tänderna osv, Godnatt!



 
PussPåEr!:*

» En städ och tvätt dag..

Nu är hela lägenheten städad,Theo hämtad och en lång promenad avklarad! Nu återstår bara tvätt på schemat och det är 2 fulla ikeapåsar.. Kommer blir många maskiner som ska tvättas ikväll, men ska bli skönt att få bort all tvätt.
Idag blir det hemmagjorda hamburgare till middag, hoppas det blir gott :)
Nu ska jag busa vidare med min lillkille!



 
 
PussPåEr!:*

» Godmorgon!

just nu sitter jag och äter fil och flingor och ska snart gå och diska sen dammsuga och skura osvosv.. Theo är ju på  dagis så får passa på när man är själv,ikväll är det även tvätt på shemat så ska passa på och renbädda också! :) Efter lunch nångång så ska jag Cim och Lion ut på en promenad sedan och hämta theo kl 13.45.. 

Nu ska jag påbörja min städning!


PussPåEr!:*

» nobody is perfect


» ,.

 
"Jag bygger, bygger upp
Och du river, river ner
Du gör mig så lack
Du vägrar ge upp

För jag klättrar, klättrar upp
Och du drar mig, drar mig ner
Vi måste ta ett snack
Hörru, du måste flytta på dig"




 
 

» Äntligen fredag!

Kom just hem efter att ha lämnat Theo på dagis, han somnade i vagnen påväg dit, så nu sitter jag och ska äta fil och flingor sen på med träningskläderna och ut på en promenad, har tänkt gå vid halv 10 till halv 11 för då ska jag hämta lillen på dagis så det blir ju perfekt! 
 
Imorgon ska vi fara till Viktors mormor och morfar och hälsa på, vet inte riktigt vad det heter där dom bor men vi ska fara tidigt på morgonen iaf så blir en tidig kväll för oss så man tar sig upp!!

Igår köpte jag en höstoverall till Theo, hittade den på Ica Maxi för 299:- och den är slitstark,vattentät och vindtät! Den är dock lite stor även om jag bara köpte stl 74.. Nu ska jag fortsätta äta mitt fil!
 



PussPåEr!:*

» 09:47

Igår var jag ju som sagt hos doktorn, skulle göra en undersökning men vi gjorde inte den eftersom hon bad mig berätta om hur jag hade det och hur det gjorde ont och när osv.. så hon skulle skicka en rimiss till Umeå och berätta hur taskigt läget är och får hoppas på att jag får komma dit så snabbt som möjligt! 

Har även haft en massa tankar om skola.. Om jag inte får något jobb snart så tänkte jag plugga upp matten och engelskan? Men visst kan man göra det på distans? och plugga allt hemma?? Måste höra runt lite om någon vet, eller vem man ska kontakta etc..
 

Nu ska jag iallafall gå och äta frukost sen packa i skötväskan, jag och Theo ska fara till Ursviken idag och vara där tills ikväll när Viktor har haft träning :)
 
 

» Bvc och ett års sprutan!

Dagen började med inkolning på dagis mellan 8.45-10.30, Theo hade just somnat när jag kom dit så då passade jag på att ringa Johanna och gå på kvantum! När vi kom hem åt vi lunch sen så busade vi lite och tillslut så somnade både jag och Theo! Vi vaknade igen vid halv 3 av att Ewe ringde så då var det bara att he sig upp för att göra oss i ordning för BVC! Hans vikt och längd är nu 9554gram och 76,2 cm lång! han har alltså växt 3.2 cm men bara gått upp 300 gram på över 2 månader, fick tips om att vi skulle he en tesked rapsolja i hans lunch och även i middagen!


Efter maten så fick Theo bada en långstund sen välling och sedan så läste vi en bok och han somnade i min famn ganska direkt boken tog slut, så nu ska jag gå och duscha! Imorgon ska jag till doktorn och är så nervös! men hoppas allt går bra och att dom hittar felet! är less på all smärta! skulle vara väldigt skönt att slippa den och börja leva ett normalt liv igen!



PussPåEr!:*

» ojoj

Äntligen ligger man i sängen efter en sjukt spårad kväll! Berättar mer om detta imorgon ( senare idag) om jag inte mår allt för dåligt!