» 2012-04-29

Har inte uppdaterat på några dagar nu.. har som inget att skriva, Men i fredags var det ju fest, var jätte kul och blev jättefull men inte överdrivet, minns alltihopa:) Igår var vi på kalas hos ewe och martin, sen på kvällen var det soffan, blev även tacos till middag med mamma och janne :) Idag kommer mamma förbi och då ska jag sätta mina solrosplantor i större kruka, kommer att bli 17 solrosor! hahah.. Sen blir det även kalas halv 7, får se om jag orkar fara dit eller om det bara blir viktor och theo.. blir inget babysim idag heller eftersom vi är så förkylda.. 

Nä nu kallar soffan igen!

PussPåEr!:*

» Kycklingsallad

sitter och äter kycklingsallad och pratar med Johanna på facebook :) Theo brukar ju alltid sova efter han har ätit frukost men idag är han så pigg att han inte vill sova! Han sitter och knaprar på ett rån just nu, snart ska jag klä på mig själv sen ska vi borsta tänderna byta blöja packa skötväskan osv sen ut på en promenad!, när jag har mött upp mamma ska vi gå till mormor så det blir en lång promenad för oss :) 

Måste skynda mig nu!

Går inte förklara hur mycket jag älskar denna pojk!! 

PussPåEr!:*

» Friday

Godmorgon! Steg upp för ett tag sedan, blev inte en tidig kväll igår, hade full show med att storstäda! Men nu är det då kliniskt rent:) Ska Theo ska snart äta frukost och jag får väl göra detsamma! Sen vid 11 ska vi ut på en promenad och möta upp mamma, sen hem igen för lunch sen tror jag vi ska och köpa blomjord, måste sätta om mina solrosor som har blivit så långa ;D Nu måste jag gå och byta blöja på Theo! Skriver kanske senare!


PussPåEr!:*

» True


» 14.53

Nu vi bege oss in till stan i regnet för att kolla om nån tröja till i morron sen gå in på systemet! Blir ju Party i morgon! kommer säkert bli jättefull på ingenting.. :) Annars så har jag diskat och försökt plcokat lite men Theo har bara dragit fram igen så får dammsuga eftermaten och sen göra resten då han har somnat :) Men ska lägga mig tidigt ikväll!

Nä nu ska jag klä theo! 
PussPåEr!:*

» 26/4

Hej! Igår var jag hos Rolf på efterkontroll, berättade att jag själv inte kände någon skillnad men när han väl undersökte mig så var det en liten skillnad, men är långt ifrån klar kan jag ju säga.. Han ska prata med massa annat folk så vi får stopp på det här! Han tycke att jag är duktig som har stått ut med all smärta i 8 månader.
Sen skulle han be amningscentralen ringa, ammar bara på natten nu, eller ammar och ammar han ska snutta hela tiden och det gör så fruktansvärt ont.. Vissa nätter är jätte jobbiga! 

Efter besöket hos Rolf for jag och Ewe tillbaka till mormor, Theo hade varit jätte snäll :) Sen gick jag och Theo ut på en promenad sen till Izabell, sen kom viktor och hämtade oss. 
Nu ska jag gå och göra gröt till Lilleman!

bild från mormors balkong

PussPåEr!:*

» 06.58

Godmorgon! eller god kanske den inte är, har inte fått mycket sömn varken i natt eller igårnatt.. Igår gick vi på stan och kollade om nån tröja till på fredag men hittade såklart inte någon.. Efter stan gick jag Ewe, Liam och Theo hem till oss och då plockade jag undan lite och diskade och så, sen klockan 5 skulle vi på husvisning, fy så risit det var, såg frächt ut på bilderna men inte i verkligheten! Efter det for vi och åt sen förbi moster en snabbis och sen for vi till Tobbe :) 

Idag vid 12 ska jag traska iväg till mormor, hon ska vara med Theo undertiden jag är hos Rolf, och tror det kommer att bli att jag får göra operationen igen eftersom det inte är någon skillnad.. så det känns ju jätte kul!!
Nä nu ska jag gå och kolla på Tv och busa med Theo :)

PussPåEr!:*

» .


» Då var det måndag igen..

Hej alla glada! I morse var jag hos tandläkaren och lagade det sista hålet! Nästa gång jag ska dit är i Oktober 2013, Skönt! Har varit ut på en prommenad och nu sitter jag här och kollar på hus och gruvar mig inför fredagen..  Emil sovde här i natt och ska göra det i natt med :) Så idag blir det korvstroganof till middag. Igår var det babysim och det gick bra Theo fick dyka en gång då med:) Men vi missade dopfesten för barn som var döpta under 2011 och då skulle man få dopdroppen och en ängel, hade totalt glömt bort det! :(
Men stod att man kunde fara dit i maj och hämta dom.. 

Nä kollar på allt annat än att skriva här så ska fortsätta kolla runt! 
PussPåEr!:*

» slow day...

Tiden går verkligen sakta idag.. Mamma slutar klockan 4, Viktor slutar klockan 4, Janne är ute och spikar på altan, och jag och Theo gör ingenting, Han åt mellis för drygt en timme sedan och nu kryper han runt på golvet och pillar på allt han kan hitta.. Han verkar börja vara lite trött men han får allt vänta ett tag till med att sova!  vi har inte gjort så mycket sen jag skrev sist, har dammsugit och så. 
Idag ska det tydligen vara lax till middag, undrar hur det kommer gå då jag inte tycker om fisk.. 
Hungrig är man också..  Aja nu började Gordon Ramsay´s the F-word om så ska små titta på det!


PussPåEr!:*

» Fredaaag!

Godmorgon! Theo vaknade kl 6 och ville upp i morse.. Vi gick upp bytte blöja och busade och pratade lite med mamma :) sen vid halv 8 somnade han om igen till halv 10 :) SKÖNT! Det dumma var ju att jag vaknade med magont och hoppades på att det skulle gå över men ikket.. Idag kommer äntligen min älskling hit! har inte träffat han sen i tisdags och inte sovit med han på hela veckan!

Igår så var jag och mamma ute och gick 4 km sen på kvällen gjorde vi lite olika övningar! så har lite träningsvärk i magen men inte lika mycket som jag brukar få från mamma träningen! ;)

Nä nu ska jag gå och leka med Theo! 


PussPåEr!:*

» Blivande piga?

Hej allihopa! Jag och Theo sitter här vid köksbordet hos mamma och inte gör något alls.. Har plockat ur/i diskmaskinen,dammsugat och skurat! Pratade med Viktor för ett tag sedan, vi har ju lämnat in bilen på service och fick veta att de skulle kosta 10 000... alltså har vi lagt ut 17 000 på den bilen nu.. Så är inte speciellt glad just nu! 

Uppdaterade ju min mobil för nån dag sen endast för att kunna ha Instagram så om ni vill kan ni följa mig där, Mikaelalu heter jag iaf!

Men det sjuka är att jag inte kan blogga från mobilen? Man kan skriva rubrik men inte ett inlägg? någon som vet hur man ändrar det!?
Aja nu ska vi gå och busa!

PussPåEr!:*

» Då var det måndag igen..

Har precis gjort mig klar så väntar bara på att Theo ska vakna så han kan äta lunch sen ska jag,theo och mamma gå in till stan :)
Sen klockan 3 är det träff uppe på BVC, men jag och theo får fara dit själva eftersom viktor jobbar till kl 5..
Annars har jag inte så mycket mer att säga, så skriver väl senare eller nått!


Min älskling i morse


Mina solrosplantor!


PussPåEr!:*

» Fredag den 13...

Kom hem för en stund sedan, vi har varit uppe på solbacken och handlat, köpte även ett par skor till Theo :) Efter maten kommer Izabell hit! har inte träffat henne på över en vecka typ.. To long time!
Har typ inget mer att säga, Ewe och Liam är här nu och Viktor och Theo är ute och fikar med Viktors kompisar. Så jag ska slänga mig i soffan och vila ett tag!


PussPåEr!:*

» Desperate housewives

Ligger i mammas säng och ser Desperate, just nu är det reklam. Theo ligger och sover inne på Emils rum där vi brukar sova när vi är här. Till Middag åt jag kyckling och stekt potatis,dom andra åt laxgryta med potatis.. Blä! Annars så har det väl inte hänt så mycket, moster,stig och Elmira kom hit och åt middag och pratade på :)

Imorgon händer det nog inte heller så mycket. Viktor slutar kl 4 så han är väl här vid 5! Lääängtar!! men nu börjar Desperate om igen!!
PussPåEr!:*

» Tisdag

Jag vet att uppdateringen har sugit nu men är hos mamma och har haft hög feber, som högst hade jag 39,7 så har varit väldigt slut och inte haft någon ork till att sitta vid datorn.. I lördags var vi ju på ikea och shoppade, köpte mest saker till Theo men även lite saker till hushållet! söndagen så for vi och hälsade på Lina,Ebba och Marie som var är i Lövånger, var så kul att träffa dom igen och direkt Theo såg Ebba så kröp han fram och kramade henne :)) Sen efter det for vi till Jan och Maud på middag. Igår så var det påskmiddag här hos mamma:)
Viktor jobbar idag,imorron och torsdag så han for hem igår men jag och theo stannade här eftersom jag inte är helt 100 så skulle jag inte orka vara med Theo själv... Viktor kommer och hämtar oss i morgon när han slutar! 

Nu vaknade lillen så ska gå från datorn nu!

PussPåEr!:*

» Tidsinställt!

Nu styr vi Volvon mot Haparanda för att spendera dagen på Ikea!!
PussPåEr!:*

» GodNight

Idag kom mormor och moster förbi en stund och då fikade vi och pratade på.. Annars har det inte alls hänt så mycket!
Ska gå och lägga mig nu eftersom vi ska upp tidigt i morgon!
gullungen idag!
PussPåEr!:*

» Oj vilken natt!

Natten har inte varit rolig alls. Theo har varit vaken största delen av natten och bara gnällt och vägrat sova..så trött är man som alltid!
Igår for vi till farmor och farfar, farmor skulle och spela bingo så då skulle pappa vara me farfar undertiden så då följde jag, ewe, viktor och theo med :) de va inte kul att se farfar, började tänka på lelle när jag såg han, lika smal och hade åldrats så snabbt! Farfar satt i rullstol, ena benet är ju amputerat.. Sen gick vi även över till Jens och Sanna, men det var bara Sanna och barnen som var hemma :) Oj vilket fint hus! vi pratade mest på om olika saker och kollade vad alla tjänade i årslön hahah..

Idag ska vi nog fara och handla lite, ekar typ i kylen. hehe
På lördag ska vi ju på ikea och shoppa lite olika saker!:) men de suger att jag var tvungen att betala tandläkaren halva beloppet nu.. Tur att jag ska få tillbaka på skatten iaf! Men det blir ju före midsommar.

Nä nu ska jag klä mig och borsta tänderna!


PussPåEr!:*

» BVC

I månsags var vi ju som sagt på BVC, vi gjorde Boel testet och det gick jätte bra! han klarade allt :)) När vi skulle ta av han kläderna och sätta honom på vågen fick jag en chock! Jag och viktor hade gissat på att han väge mellan 10 kg och 10,5 kg, men han vägde bara 8937 gram,  vilket innebär att han bara har gått upp 600 gram på 2 månader! han var 71 cm lång så han har ju vuxit på längden med! Men hon sa att det inte gjorde nått att han inte hade gått upp så mycket eftersom han är ett väldigt aktivt barn, Han kryper ju som ett skott och springer runt i sin gåstol!

Viktor är och besiktar bilen, theo kör sin gåstol och stannar vid tv lite då och då och tittar, jag sitter här och är en zombi, har inte fått mycket sömn inatt.. Sen ska vi och hämta mammas nya dator, plocka påskris,följa ewe till doktorn sen får vi se vad dagen bjuder på!
Nu kom viktor hem så skriver sen!
PussPåEr!:*

» Tröttast i världen

Oj, somnade efter maten och vaknade nu.. Är verkligen helt slut i både kropp och huvud. ska masa mig till köket och hämta vatten sen lägga mig i soffan igen, Desperate börjar ju om 30 min!! :))
Uppdaterar i morgon om hur det gick på BVC igår osv! Alldeles för trött just nu!
PussPåEr!:*

» Lakkapää,babysim,smärta..

Hej allihopa! Dagen började med lite småplock här hemma, sen begav vi oss till Lakkapää och var där till kl 2, fick massage och är så öm där hon masserade så det är helt sjukt! Känns inte bra alls..
Efter det så for vi till Eddahallen för babysim, jag kollade ju bara på och Theo var mest gnällig i vattnet så han fick komma upp till mig, han var nog trött eftersom han hade bara sovit 20 minuter innan badet och varit vaken enda sen halv 12 så det var ju inte så konstigt :(

Sen for vi och åt  middag med mamma, janne Ewe och Martin, vi åt på kungsgrillen.. Sen hem till oss för kaffe och hustittande! När dom for hem vid halv 7-7 så tog jag mig en dusch och lillen somnade under tiden så nu ligger han och sover gott.. Ska gå och borsta tänderna sen gå till sängs, ska till BVC i morgon på morron! Ska bli såå kul och se hur stor han har blivit! sist vi var där var han 5,5 månad nu är han 7,5 månad ;D Så längtar!!
Måste även ringa landstinget i morron och fara förbi skatteverket.. så har mycket att göra i morron!
bild lånad från google

nä nu släcker jag för idag!
PussPåEr!:*

» 2012-04-01

Igår var vi på stan och shoppade lite åt lilleman! Älskar att köpa kläder och leksaker till han, det är synd att man inte har så mycket pengar :S snart ska vi upp på LakkaPää sen kl 3 är det ju babysim! Men jag kommer inte att bada idag så får kolla på :), Har iaf fortfarande jätte ont men hoppas på att det blir bra snart!!


Nu ska jag klä på mig och borsta tänderna osv!

här är bilder på det vi shoppade!

PussPåEr!:*