» Sista Juli

Dagen har spenderats med lilleman, vi har bara myst och busat och varit ute på promenad.. Han somnade för en stund sedan och då passar jag på att planera hans 1-års kalas lite smått :) Vi gjorde inga inbjudningskort utan skickade bara iväg en smsinbjudan. Blir inte speciellt många heller..

Har hittat några tårtor som jag skulle vilja göra men det ser inte direkt lätt ut? kakor och bullar ska bakas, och det är 14 dagar tills han fyller år! Helt sjukt snabbt ett år har gått:/ Det står även tatuering på listan och det är så sjukt svårt att hitta den rätta tatueringen! man måste ju endå tänka lite då den ska sitta på kroppen resten av livet, en sak är då säker att det ska vara en tatuering till Theodor.. 

Nu ska jag kika vidare sen plana ut isoffan och njuta av tystnaden!:)


Bjuder på en bild från idag på en sliten mamma och en väldigt busig pojke!
 
 
 
 

» Fairy tales don't always have a happy ending, do they?

"Today I don't feel like doing anything, 
I just wanna lay in my bed,
 Don't feel like picking up my phone,
so leave a message at the tone,
 Cause today I swear I'm not doing anything"

 
 

 
 

» Sant så sant!

 

» 2012-07-30


Ska börja med att berätta lite om helgen.. 

Fredag: Lina, Ebba och Marie kom förbi mamma och vi åt en jäätte god varm smörgåstårta, och sedan busade vi på med dom små:) Kvällen bjöd på film och godis!


Lördag: Jag mamma och Theo for till Rönnbäcken och hämtade Emil och Lova för att sedan fara och fika sen ut till  havet. Vi hade tänkt bada men den enda som satt i vattnet var Theo! han tycke det var jätte kul att sitta och plaska där :) Var jätte varmt där han satt och busade på.. På kvällen så beställde jag hem lite kläder från HM så första leveransen kommer nog i veckan och den andra i mitten av Augusti eftersom byxorna var slut :/ Theo fick sig även 2 plagg:) Kollade på Tatueringar också, det är så sjukt svårt att bestämma mig över vilken jag vill göra! finns så många man vill ha!


Söndag: Vi packade ihop vårat pick och pack och begav oss hemåt, Viktor hade fotbollsmatch kl4 så jag, Izabell och Theo gick dit och kollade 40 min sen gick vi hem igen eftersom det sög. Ingen av oss kan nånting om fotboll eller hockey så vi förstod ingenting.. Till middag gjorde vi tacos och sedan såg vi mirrormirror (Snövit) den var jätte bra så se den!:)

Idag så ska vi träffa Cim och Lion på stan sen får vi se vad kvällen bjuder på :) 

» Rubriklös...

Dagen har bestått av bus,mys och umgåtts med Lina och Ebba som åker hem imorgon :(
Theo är knallröd i lillrumpan eftersom han håller på få 2 nya tänder, så då har han 9 små gaddar! Det har även varit bajskalas för lilleman.. Tycker så synd om honom :(Vad kan man mer göra utan att smörja in rumpan och vara blöjfri? Några tips?? Natten får iallafall spenderas blöjfri men handuk mellanbenen. Nu kommer snart mina ögonlock att sjunka ihop för jag är jätte trött så ska stänga av datorn nu..
 
PussPåEr!:*

» I wish I could tie you up in my shoes, make you feel unpretty too

Theo somnade för en stund sedan så jag ska plocka undan lite och packa våra saker eftersom vi far till mamma ikväll när jag har slutat jobba!
Idag började dagen 10.30!! fick en chock när jag kollade på klockan och sedan på theo och att han fortfarande sovde! han vaknade först halv 8 och då gick vi upp och bytte blöja och sen fick han en flaska och sedan somnade vi om? Nåja man ska inte klaga!

När vi steg upp och hade klätt oss osv så åt vi brunch och sedan begav vi oss ut på en cykeltur för att vattna blommorna hos mormor sen har jag sökt ett jobb idag så jag håller tummarna till 10000 att jag får det! skulle bli så glad! Nu ska jag spela lite angy birds på facebook, sen börja packa!
 


PussPåEr!:*

» Såhär ser den nya vagnen ut

det är denna vagn som vi väntar på fortfarande (Brio Happy).. Barnenshus ringde idag och sa att tyget som vi hade valt är slut och kommer inte in föden den 24 Agusti och om vi ville vänta tills dess? Nej tack! vi är i behov av en ny vagn nu så vi får köra på ett helt svart tyg eftersom det var det enda som fanns inne! 
Theo somnade precis så nu blir det väl att plana ut i soffan som vanligt? Skulle ju bli över lycklig om nån kom över med en slipmaskin, grå och vit möbelfärg så jag kan sätta igång att måla om vitrinskåpet och "bänken" eller vad den nu kallas! 

PussPåEr!:*

» ♥


» Ovärt inlägg..

Ska alldeles strax gå och börja med maten, blir tacobiffar till mig och Viktor och vanliga biffar till Theo :)
Idag har jag diskat och dammsugat.. efter lunch tog vi cykeln och cyklade till polishuset där jag skulle hämta ett kuvert med en nyckel och några kuvert som man ska ha när man skickar in lönen:) Ikväll blir det nog inte något speciellt.. 

Nä nu ska jag nog gå och börja med maten!
                                                                                                                                                   PussPåEr!:*

» Never lie to someone who trusts you. Never trust someone who lies to you.


» Ett års dagen börjar närma sig med stormsteg

och har inte en blekaste aning om vad man ska köpa i present! Så kom gärna med förslag!!
Sitter och kollar på olika tårtor och hittar jätte många fina men kan inte bestämma mig för vilken jag ska göra? Dom ser ganska avanserade ut... Nu ska jag packa ihop våra saker och sen bege oss hem.. Skulle egentligen sitta tillgänglig i lokalen ikväll men har åkt på feber och väärldens huvudvärk!

skriver kanske senare!

PussPåEr!

» Ännu en ny vecka

Sitter just nu i Lövånger hemma hos mamma och janne vid köksbordet, dom är inne i stan och kollar bilen eftersom den inte gick igång igår när mamma var istan men idag gjorde den det? skumt.. Iallafall så har helgen gått för snabbt! Fredagen blev det bara film och mys hemma och lördagen bestod av fest, Lina är ju här uppe så hon var med! Hade verkligen jättekul men gårdagen var inte lika rolig då man var trött och hade ont i huvudet hela dagen.. 

Idag ska vi hem men vet inte riktigt vilken tid det blir.. Ska vara i Lokalen i morgon så måste förbi chefen och hämta ett kort osv.. Nu ska jag gå och sätta igång kaffet!

                                                                                                                                                   PussPåEr!:*

» ♥

 

» Här kommer bilderna från Stockholm!



 
PussPåEr!:*

» Här kommer bilderna från stockholm!



 
PussPåEr!:*

» Dagens sysslor

  • Ut på morgon runda
  • Frukost
  • Dammsuga
  • Dammtorka
  • Dusca
  • Lunch
  • Ut på div ärenden

Det är vad som står på schemat idag, sen om jag inte blir utringd på jobb så far vi till lövånger.. 
Nu måste jag skynda mig så att vi blir klara nångång:)
 
 


                                                                                                                                                    PussPåEr!:*

» 2012-07-18

Dagen har spenderats utomhus i ursviken hos moster och stig :) Var meningen att vi skulle fara och bada med mormor och moster men då blev det mulet så vi var ute på gården istället:) Kvällen spenderades i boviken med Emilia och Robert! Vi åt äppelpaj och pratade om massa olika saker, synd att det är så sällan vi ses :(Har även pratat med min Chef idag eftersom jag kände mig så obekväm hos den brukaren jag var.. Så hon skulle kolla runt lite om hon hittade något annat men som är 17-20 turen eftersom det är bara då jag har möjlighet att jobba! Imorgon om det är fint väder så blir det nog att fara och bada nån stans, men annars om det är dåligt så är det städdax på Vretgatan!! Hoppas även att vagnen ska komma!, måste typ rensa/städa förådet också för det är smock fullt där inne och de måste ju finnas plats för den gamla vagnen som vi ska ha som dagisvagn om den går att laga vill säga :)

nu ska jag gå och borsta tänderna sen krypa i säng tror jag, vill ut på en löprunda i morgon på morron, så måste samla energi! heh

(bild från idag)
                                                                                                                                                    PussPåEr!:*

» mobilinlägg

Sitter i soffan och tittar på tv medans Viktor spelar dator.. Ska snart gå och äta eftersom jag börjar klockan 5 men vill inte alls fara med måste ju. Dagen har bestått av stan och lekparken med Cim,Lion,Line,Viktor och Theo:) nä nu ska jag gå och slänga in maten i micron! PussPåEr!:*

» Morning!

Åh ännu en dag med soool! blir att äta frukost nu sen göra sig i ordning och sen ut! Hoppas att dom ringer från barnenshus och säger att vagnen har kommit! vi beställde den ju 11 JUNI... Var in där igår och då sa hon förhoppningsvis kommer den i morgon. Ikväll blir det jobb och jag känner mig inte alls peppad.. Men är ju bara att bita ihop och hoppas att det går bra.
Varför finns det inga jobb inom handel? just nu känns det som om att jag skulle trivas bäst att jobba inom handel, vill ju helst ha ett eget företag.. men det kommer väl aldrig att ske då man inte vet vad för företag man skulle ha haft.. 

Har fortfarande inte lagt in bilderna från kameran.. Gör det ikväll när jag kommer hem från jobbet om datorn är på annars får det bli i morgon!
Nu ska jag gå och äta frukost.

                                                                                                                                                    PussPåEr!:*

» godkväll

Okej tredje gången gillt.. Dagen har bestått av loppis,fika,upp packning, och jobb! Så nu har nerverna äntligen börjat lugna ner sig men mår jätte illa nu.. funderar på att gå och borsta tänderna sen krypa ner i soffan eller i sängen? Ska bli skönt att sova i våran säng inatt :) Var ju precis en vecka sedan idag! Måste bara fråga om det bara det är för mig man inte kan ladda upp bilder när man mobilbloggar? Har ju ingen blogg-app eftersom det inte finns för android.. Tycker att inläggen blir så tråkiga utan bild ibland..Har inte lagt över bilderna från kameran ännu men får föra det i morgon så då ska jag lägga upp bilder från våra underbara dagar i Stockholm.. Vill redan tillbaka!! Nä nu ska jag gå och borsta tänderna.

Ni nöja er med en bild från instagram.. Kom ihåg att ni kan följa mig där på Mikaelalu

» nu lämnar vi huvudstaden!

Sitter i bilen påväg hem nu.. Blev att vi for förbi Ikea i Barkarby också:) så fick med oss lite diverse saker. Det spö regnar,åskar och blixtrar förfullt här, så var ju en passande dag att åka hem på ;) hoppas bara inte det dröjer så länge innan nästa Stockholm besök och att Lina och Ebba är hemma då med:) skriver senare! PussPåEr!:*

» ännu en dag på stan!

Sitter just nu på tunnelbanan.. Är snart framme i Bromma där vi bor! Idag fick jag med mig en klänning och en kofta! Annars har denna dag som alla andra dagar bestått av 1000-tals mil :P nu är vi framme så ska kolla vart vi kan äta:) hörs sen! PussPåEr!:*

» Stockholm

Hej alla glada! Ligger just nu helt utslagen på hotellet! Gårdagen bjöd på skansen och massa promenade! Dagen har vi spenderat på stan, köpte två par skor och leksaker till Theo. Imorgon ska jag komma ihåg att ta med mina presentkort på hm.. Njuter verkligen av att vara här nere! Viktor sa "ska vi inte flytta hit?" då sa jag direkt JAA!! Men då sa han jag skojade ju bara.. Nä nu ska jag byta blöja på Theo sen städa lite här!:) hoppas alla får en trevlig kväll! PussPåEr!:*

» mobilinlägg

Sitter i soffan hemma hos mormor och väntar på middag. Har jobbat 8-14 och börjar om igen på 1,5 timme.. Känns lite tungt eftersom jag har världens huvudvärk och är jätte trött, men är ju bara 3 timmar ikväll så:) nu ska jag gå och ta en alvedon! PussPåEr!:*

» När man skriver ett inlägg och sen råkar man kryssa sidan..

Åh vad jag hatar detta.. Hade skrivit värsta långa inlägget sen råkar jag kryssa ner sidan...... Får väl kortfatta inlägget ist!. Jobbade ju som sagt idag och det gick superbra! Fick göra nästan allt men det är ju bra för då lär jag mig ju snabbare,men det tog ju sin lilla tid för mig;) hahah.. fårse hur det blir i morgon då det är en annan som jag ska vara med. Alla gör ju på sitt eget sätt:) Efter maten for vi ut och cyklade och theo somnade ju som vanligt i stolen!;) Nu ska jag gå och tvätta ansiktet sen kanske tvärspringa på ok. Dom stänger om 10 min så fårse om jag hinner eller inte :) här är två bilder från cykelturen! PussPåEr!:*

» Hemmaa på vretis

Nu är vi hemma igen, ska plocka ihop skötväskan tills i morgon då Theo ska vara hos min mormor medans jag jobbar, ska även hinna med en dusch hade jag tänkt:) Annars har vi inte gjort mycket, vi handlade lite på coop, lämnade mammas dator på elgiganten osvosv.. Ringde barnenshus innan middagen, dom sa att vagnen skulle ha kommit igår!? men Brio var sena med sina leveranser. Oh shit no!? den måste ju komma innan fredag annars blir jag förbannad!! borde man inte få avdrag på priset då dom sa en vecka men har gått snart 3? ;) Aja skitsamma nu ska jag träna lite med! jag hör att viktor är igång och då kan jag ju inte sitta vid datorn och fläska... PussPåEr!:*

» irriterande

Är så arg just nu.. Barnenshus har fortfarande inte hört av sig om vagen, den skulle komma förrförra veckan men inte fan har dom ringt,ringde förra veckan och då sa dom att den skulle kolla i veckan. Ska ringa dit efter maten och fråga satt den kommer innan fredag då vi far till Stockholm på söndag när jag har slutat! Känns pirrit då inskolningen börjar i morgon kl 8.. Men det kommer nog gå bra endå:) just nu sitter vi i bilen påväg till Robertfors, jag och Theo åkte med Viktor igår morse till lövånger sen vart det att vi stannnade här över natten! Stackars lillTheo som har fått massor med myggbett:( men nu är vi framme! Skriver kanske då vi är hemma:) PussPåEr!:*

» 2012-07-02

Natten har inte varit den bästa och har inte alls fått sova mycket, theo har hostat,och det har runnit så mycket snor frpn hans näsa så han har knappt sovit, dessutom så spydde han i natt.. Varför vet jag inte..
Måste gå och hämta nässpray eftersom hela näsan är helt tät.. Hörs senare!

PussPåEr!:*

» Rubrik saknas..

Har precis ätit middag, gjorde fläskfile pasta med bea sås! det vart jätte gott faktiskt :), Är sjuukt trött men har bestämt mig gör en cykeltur! måste ju röra på fläsket nu när jag inte har gjort det på ett bra tag.. Har putsat alla speglar också så nu är dom handavtrycks fria! ;) haha.. Nu ska jag ta på mig skor och en tröja sen bege mig ut!
En lillkille på endast 6 dagar, och en väääldigt sliten mamma som hade/har ont som f*n..


                                                                                                                                                   PussPåEr!:*

» ooops

Kom just på att jag har glömt berätta min "hemlighet" det är nämligen så att jag har fått vikarietjänst som personligassistent! Börjar inskolningen redan på torsdag men ska dit och presentera mig osv i morgon så är jätte nervös! Viktor är jätte förkyld och jag har börjat få ont i halsen.. Speciellt när man sväljer:( aja nu ska jag slappa lite i soffan efter att ha varit på stan,öb,dress man,maxi, skopunkten,expert och elgiganten! PussPåEr!:*