» 13.43

Jag och theo ligger i soffan och myser till Jake och piraterna :)
Gick jättebra att jobba idag och dagen har gått väldigt fort!
Trodde ju att jag skulle vara ledig imorgon men blev erbjuden öppning imorgon med så det tackar man ju inte nej till. Vila får man göra i graven ;) hah nej men måste ju försöka få upp min föräldrapenning så hoppas jag hinner jobba så pass mycket att jag fixar det, det vore ju guld!

I afton kommer Lova hit och ska vara med Theo en stund, jag och Viktor ska på hälsosamtal hos en tandhygienist, känns inte så värt men..

Nä nu ska jag hämta almanackan och skriva in dom pass jag vet att jag jobbar än så länge och söka nått jobb så arbets blir glada! 

Pusss


 

» Uppe med tuppen

Godmorgon!
Anledningen till att jag redan är vaken och klar denna tid är att jag öppnar på kanalgatan idag:)
Men har insätt att jag hade kunnat legat kvar i sängen en lång stund till men.. 
Blir en kortdag idag. Så skönt!

Igår var jag ju ledig men då blev jag utringd på jobb så jobbade mellan 13.30-19.00. 
Såg just att jag kommer att jobba varje helg tre veckor framåt.. Då är det blandat på kanal och solbacken :)

Nu ska jag vila lite innan det är dags att gå, eller jag ska ta ett glas fil!

Hörs senare! 
Pussss 

» Stök och stång

Morgonen har spenderats med att plockat undan alla leksaker som theo drar ut till tvrummet, diskat och nu ska jag börja gör mig klar. Är så trött att jag skulle kunna sova hela dagen! 
Men ska på stan med syster och kolla på lite tyger osv, sen ska jag lämna theo på dagis halv 2 sen bege mig mot busstationen, ska åka buss upp till jobbet så den går 2 och jag börjar halv 3 så det blir ju bra. Då hinner man förhoppningsvis Med en kopp kaffe innan det är dags för jobb:) 

Nä nu ska jag börja så jag hinner!
Pussss

» Måndag 27/1-14

Igår vid 7 så for jag och hämtade Emil och Lova i Lövånger, hans bil är trasig så var snäll och ställde upp:)
När jag kom hem så betalade jag alla räkningar så nu känns det som jag är en fattiglus igen.. Klockan 10 ska jag på medarbetarsamtal med Emma sen klockan 12 ska klippas :) vet inte hur det  blir än men blir nog inte så stor förändring!
Borde göra mig klar nu, ligger bara i soffan och har ont i magen så hade gärna legat kvar här men..

Hörs sen! Pussss


» Hemma efter jobb

Har precis krypit ner i sägen efter ett jobbpass!
Får så ont i fötterna och ryggslutet när jag står upp för länge så är väldigt skönt att ha lagt sig nu :)

Imorgon så ska Viktors mamma och bror komma på besök så det blir trevligt, annars blir det nog inte mycket gjort, bara ta det lungt och vila? 

Tänkte bara skriva godnatt till er alla:)
Pussssss


 

» 23:51

Ikväll blev det bio med Izabell, vi såg Jack Ryan som faktist var över förväntan! Action har jag börjat uppskattat mer nu förtiden.. Kan det bero på Viktor?;) 




Lillen just nu:



» Godmorgon!

Eller här har vi varit vakna sen halv 7 då Theo vaknade för att Viktor skulle fara och jobba :)
Ska försöka plocka undan lite, dammsuga, diska osv nu på förmiddagen. I eftermiddag så ska jag på medarbetar samtal med våran nya chef så Theo ska vara med Izabell under tiden :)
Viktor slutar kl 1 och då tar jag bilen och storhandlar! Ekar typ i kylen nu.
Sen ikväll blir det bio!, Viktor har match så Theo ska fara och vara med gammel mormor, eller Annie som han säger! Vet vem som har lärt honom att hon heter Annie :P
 
Annars då? 
Går in i V.21 idag så 50.4% av denna graviditet är avklarad! Denna gång blir det ju som sagt ett planerat kejsarsnitt och det känns så otroligt bra!!, Vi skulle boka in möte för vilket datum osv det planerade snittet ska bli när jag är i V.30 nånting.. Vill veta NU men får vänta :)
Den beräknade dagen är 12/6 iaf, och den lilla busen som man inte kunde se könet på.. Vi som ville veta denna gång får snällt vänta tills den stora dagen kommer:)
 
Theo är då glad och brukar sjunga bebiiis, bebiiis till magen, mitt lilla hjärta <3 
Nä nu ska jag göra ett ryck!
 
Pusshejs
 
 
Bjuder på lite bilder från julen
 
 
 

» Gomorron

Blev lite ändrade Planer igår, gick på stan med Frida en stund innan jobbet, vi kollade på kläder, fikade på Waynes och pratade om allt och ingenting:)

Gick jättebra att jobba igår, började få ont i nedre delen av ryggen efter några timmar så får se om det försvinner eller om det kan vara foglossning på G.. Slapp ju det förragången så hoppas jag slipper denna gång med då!:)

Just nu ligger vi i soffan och ser på OHej och bebisen ligger och sparkar för fullt:) tror det är en liten pojke som gömmer sig där inne men vi får vänta tills det är dags :)
Annars så är det bra med magen, försöker tänka på vad jag äter osv för vill inte gå upp 22kg nu också. 

Nu ska jag börja klä mig och Theo, vi ska och lämna ett prov till barnmorskan för jag kan ha åkt på urinvägsinfektion:(

Hörs kanske sen!
Pusss 




» Tisdag 21/1-14

Har precis ätit fil och flingor till frukost, theo sitter och äter fortfarande.
Idag står jobb äntligen på schemat! 15-23:)så får inviga mina nya mammajobbar byxor som Emma beställde till mig :)
Annars så ska nog bara jag och theo ta det lungt idag.. Mysa framför Ohej (Jake  och piraterna) som han säger :)

Nu ska jag ta och plocka undan lite och diska. Vi hörs sen!

Pusspåer 



» Theodor blir storebror <3





» Nån vänlig?

Nån som kan hjälpa mig att fixa min blogg? Bildena jag lägger upp blir ju typ halva sen måste den förnyas lite!
Jag kan ingenting om bloggdesign...


» Satan i gatan

Jag hade planerat att jag och Viktor skulle åka till Sundsvall i början av februari bara vi två för att få komma bort och hitta på nått roligt för engångs skull. Men det kommer inte att bli av då vi måste lämna in bilen på reparation och det kommer kosta skjortan! Hade sätt framemot att fara iväg över en helg men vi får väl göra det nån annan gång..



» Sjukstuga

Igår när jag skulle söva Theo så dränkte han mig i spya sen höll det på hela kvällen, han somnade mellan varven men vaknade upp och spydde. Trodde vi skulle få torka spya hela natten men i natt har han inte spytt, men han har velat ha vatten så det är ju super att man får i honom vätska!
Vi hoppades att detta skulle vara över men han spydde igen för en liten stund sedan, han är så duktig som gick till hinken och spydde i den <3 
Jag hoppas att han är frisk snart:)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med min sjukling! 



» 00.55

Ska gå och ta bort sminket nu sen hoppa isäng! Idag stod jobb på Shemat mellan 16-24. Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig och ska bara mysa och ta det lungt med min lilla familj <3
Godnatt på er alla!:*



» Sängen




» Bloggtorka som vanligt här..

Jobbar till 23 ikväll så har 50 minuter kvar av arbete!, imorgon och torsdag jobbar jag med sen ledig fredag och jobb på lördag :)
Är mycket jobb för mig och är så glad!
Vad har hänt sen sist då?
Inte ett skit förutom att vi har plockat bort alla julsaker, det gjorde vi redan förra veckan :) såskönt att ha det borta! Vi passade även på att städa när vi liks var igång!:)

Är så sugen på att köpa en ny säng men måste hitta nån som vill köpa våran först.. ingen som är sugen på en svart malm säng 180*200 med två sängbord till? Kan slänga upp en bild på den imorgon när jag slutar så håll utkik! ;)

Nu ska jag återgå till arbetet!

Pusspåer ! 

» Helt död..

Oj vilken dag! Mina fötter värker så in i bomben! Först öppnade jag på kanalgatan 6.15-13.00 sen hem och vila sen tagga om för jobb på solbacken 15-23! 
Så idag har jag kört dubblapass:)
Måste jobba så mycket som jag kan nu för pengarna kommer behövas och behövs redan dessutom ;)
Imorgon jobbar jag mellan 14-18.30 när vi har servicehjälpen, sen ska jag hem och mysa med mina fina pojkar som det inte alls har blivit mycket av på senaste tiden :(

Nä nu ska jag sova för är sååå trött!
Godnatt :)

Bjuder på dom få bilderna som tog på nyårsafton.