» Spiral spiral spiral...

Eftersom jag har haft problem med min spiral sen jag satt in den så skulle jag ta ut den förra måndagen..

Ringde barnmorskemottagningen 8.00 och dom ringde upp 8.30 och fick en tid direkt klockan 9, väl där så pratade vi om andra preventivmedel och vi kom fram till att jag ska prova en p-stav igen.. 
Nu skulle spiralen plockas ut och snörena som sitter på spiralen hade försvunnit så hon kämpade i 30 minuter på att få ut den utan någon lycka.. Jag fick bedövnings medel under tiden men det tog s fruktansvärt ont att jag låg och skakade och svettades som en tok.. Helt i onödan!! 

Fick en tid på kvinnokliniken nu på torsdag så ska dom försöka ta ut den. Men dom ringde och ombokade tiden ända fram till den 12 mars!! Hoppas att dom får ut den på ett sätt som inte är så smärtsamt med tvekar.. Tänk om dom inte ens får ut den?! 

Nä nu ska jag försöka sova! Godnatt allihopa! 




» Tisdag 10/2-15

Tyvärr så händer det inte så mycket i våra liv så därför blir det knappt någon uppdatering.. Vet inte vad jag ska skriva om förutom barnens framgångar! 

Har iallafall precis sett Mordet på TV3. Brukar ni se det? 
Tycket det är bra med samtligt fruktansvärt! Man blir så arg.. 

Nu ska jag gå och borsta tänderna sen gå upp och lägga mig, har haft världens huvudvärk sen kring 4 tiden som inte går över med alvedon eller Ipren så hoppas den försvinner av sömn! Men det återstår ju att se:)