» 21.30


» On my way home

Sitter på bussen påväg hem från Byske. Jobbade till kl 12 idag sen tog jag bussen till Johanna och Leon så dagen har spenderats där med mat, bus,massa mys och såklart massor med prat! Har varit jättekul, är så sällan vi ses:( men det måste det bli ändring på!!
När jag kommer hem ska jag dra på ett par tjocksockar och mysa ner mig i soffan :)
Imorgon händer det nog inte speciellt mycket.. Ska nog städa lite medans Theo är på dagis:)
Nu ska jag lyssna på lite musik!

Ha det bra!


» Godmorgon!

Måndag-tisdag blev det jobb på OK, och igår jobbade jag på Systembolaget :) skönt att jag får jobba :) Förr älskade jag att vara hemma men nu blir jag så trött och rastlös när jag är hemma och får ingenting gjort..
Idag har jag iallafall saker att göra! Har tvätt tid fram till kl 12, kl 10 ska jag på lägenhetsvisning, sen vid två ska jag hämta theo, sen vid halv 4 ska vi cykla upp till Viktors jobb sen iväg på husvisning:)
Har börjat bli ännu mer förskyld också, har varit tät i näsan länge men nu har jag fått ont i halsen också:/
Nu ska jag göra en stor kopp Te och dricka!
Pusspåer!


» Lördag 17/8

Idag har vi inte gjort speciellt mycket, eller iallafall jag. Vi gick in till stan imorse i spöregnet och kollade på höstjackor men hittade ingen så vi gick hem igen, hann vila ca 30 min innan klockan blev 1 och jag skulle gå och jobba på OK några timmar:) jobbade bara till kl 5 så det gick ju bra! När jag kom hem så var Viktors mamma och bror här, vi har ätit middag och kollar på hus. Theo har precis badat så nu ska han dricka välling sen kanske sova?:) skulle jag också vilja göra eftersom jag är så fruktansvärt trött..
Imorgon ska Emilia och Johan komma förbi på kalasfika :) annars blir nog dagen lugn :)

Men nu ska jag mysa med min lilla kille som har blivit förskyld :(
Pusspåer!


» Lite bilder från theos kalas


» 2år!

Grattis älskade vän på 2 års dagen!
Hoppas du får en toppendag med massor av presenter, tårta,bullar och allt som hör till<3
Vi älskar dig mest av allt!!


» Ny vecka

Idag har jag inte alls gjort mycket, gick och lämnade theo på dagis i morse och sen städade jag hans rum och dammsugade hela lägenheten. Har spelat sims,skrivt nytt personligt brev och sökt tre jobb. Hoppas jag får napp nånstans.. 
Igår cyklade jag och Theo upp till Ewe,Erik och Liam, dom lekte och busade på sen var klockan 8 och då cyklade vi hem igen sen gjorde vi ingenting.
Ska alldeles strax fara och hämta theo på dagis igen, måste fråga om han får vara där en stund extra på Torsdag undertiden jag är hos doktorn, eller det beror väl på om Viktor jobbar eller ej.
 
Nä detta blev bara ett svammel inlägg så ska gå på toa sen he mig iväg!
 
PussPåEr!:*
 
 

» Ursviken-häng

Just nu sitter jag och viktor i soffan med varsinn dator, Theo somnade strax innan 8 så vi har sett på keeping up with the kardashians. Älskar det programmet och det suger att dom bara sänder dom nya avsnitten på kanal E..
Idag har vi varit ute på gården och lekt, jag har tvättat en massa, vi har badat, lekt och bara tagit det lungt!
Imorgon åker vi hem igen och då ska jag nog städa, eller skulle kunna göra det på måndag också när theo är på dagis :)
 
Annars händer det nog inte så mycket i veckan förutom att världens bästa pojke fyller 2 på Onsdag! Tänk att han redan blir två år!?, Men man kan ju även tänka att jag har haft all denna smärta i två år nu också.. Blir så besviken eftersom efter varje läkar besök har dom sagt att det blir bättre. In my ass.. två år ska det inte ta att läka från en förossning, men försäkringsbolaget ansåg ju att det inte gick att undvikas men det kunde det visst göra.. Såg Uppdrag granskning som handlade om just "spricka hela vägen" och dom hade verkligen fått kämpa men hade till slut fått pengar från försäkrinsbolaget.
 
Nä nu ska jag googla runt lite och se om jag kan hitta några tips!
 
Godnatt pusspåer!:*
 
 
 
 
 
 

» Aug. 08, 2013

Igår fick jag råd om att ta en Ipren och två Alvedon för att lindra smärtan, visst det hjälpte att dämpa smärtan men den försvann aldrig. Så hon från kvinnokliniken ringde idag och sa att jag ska komma dit nästa vecka på torsdag om det inte är bättre. Hon sa även att hon trodde att det var ägglossning så jag köpte ägglossningstest men det var det då inte.Mina bröst är ömma och igår kväll var dom stenhårda? Vad är det som händer med min kropp riktigt? Får se om det blir lika ikväll.

Blev hemma från jobbet idag med men imorgon ska jag kämpa mig dit iallafall! Är ju tyvärr sista dagen. Sommaren har ju bara sprungit förbi..
Jag och theo har precis duschat/badat så nu sitter theo och leker med bilar och tittar på tv :)

Imorgon när jag har slutat beger vi oss till Ursviken, vi ska bo där under helgen så ska nog börja gå och packa ihop lite av det vi ska ha med oss :)

Pusspåer!


» Stannar hemma idag

Eftersom min mage fortfarande är ett stort frågetecken så stannar jag hem a idag. Ringde barnmorskan i morse och frågade om det är normalt att man har jätte ont och det känns som samandragningar i livmodern och närr man cyklar/åker bil och det kommer ett gupp känns det som hela underdelen ska falla ut. Hon tyckte att det lät jättekonstigt så hon skulle kontakta kvinnokliniken så dom kunde ringa mig eftersom jag har varit där mycket pgr av förlossningsskadan.
Så dagen kommer spenderas i soffan på sidoläge för det är då det gör minst ont i magen.

Nu ska jag försöka få theo och vila en stund, han ska på dagis vid 1 endå så hoppas jag får fara till kvinnokliniken då!

Puss!


» Härliga Måndag

Morgonen började som sagt med tvätt klockan 7, men som tur var hade vi bara 4 tvättar. Vid halv 9 åt vi frukost sen plockade vi undan lite här hemma innan vi för iväg på dagis och pratade med dom. Theo börjar om sina 15timmar i veckan imorgon så ska bli skönt och få in lite dagis rutiner igen :) efter dagis för vi hem igen och packade strandväskan och begav oss till Boviken med min mamma och mormor, jag doppade mig två gånger sen lekte vi i sanden och solade :) vi for därifrån kring kvart över två, så innan vi åkte hem får vi förbi graven en sväng.
Saknar Lilla Lelle så mycket <3
Ska snart dra på mig träningskläderna och fara iväg på ett träningspass med mamma:))

Ni får några bilder från dagen


» Söndag 4/8

Igår var jag på sommaravslutning med systembolaget, vi var och åt pizza på DonVito, spelade kubb, ett litet frågespel om personalen, drack och satt och pratade.
Alla började fara hem vi halv 10 så då for jag Åsa och Sofia hem till oss och drack varsin öl och sedan gick vi  vidare till kalles.
Blev en drink där men inget mer, har/har fortfarande ett tryck längst ner i magen som gör jätte ont. Vet inte vad det kan bero på men har haft det i några dagar nu, man kan knappt ligga på magen och sova.
 
Idag så har vi varit på loppis på folkparken och på lilleputtlandet :)
Mamma och mormor bjöd på hemmagjord pizza och det var supergott!
Imorgon är jag också ledig och då ska vi tvätta på morgonen sen om det är fint väder blir det stranden!
 
Nu ska jag försöka söva den lille vilde.
 
PussPåEr!:*