» Ont ont ont

Här ekar det tyvärr som vanligt.. Finns inte så mycket att skriva om, kan fortfarande inte sitta upp så jag sitter på en badring när jag ska sitta någonstans, förstår inte varför det tar sån tid att läka, tror även Att det har gått upp något stygn så ska ringa till Umeå på onsdag och fråga dom om det kan vara möjligt.. Dom kommer nog säga att jag ska ringa till kirurgen här Istan och be dom kolla så då får jag väl göra det :) nu ska jag ta mig upp ur soffan och gå till köket där Viktor står och ropar på mig! Skriver kanske senare.


» Dec. 24, 2012

God jul till er alla från oss alla! Hoppas alla får en bra dag, det ska vi ha iallafall :)


» 2012-12-21

Väntar på att mamma ska komma förbi och hämta mig sedan ska vi hämta Theo på dagis.. Hade tänkt gå dit idag men känner att det kommer nog inte gå med tanke på igår.. Då for vi upp på rusta,Öb,barnenshus,Maxi och när viktor gick in på jula och biltema så stannade jag och theo i bilen för då kunde jag knappt gå..
Ikväll ska vi på middag i Ursviken :) börjar vara länge sen vi var där..
Hoppas att mitt onda är hyffsat bra till julafton så jag kan sitta och inte bara ligga i en soffa och 
äta som jag har fått gjort sedan jag kom hem.. Visst lyx att kolla på tv medans man äter men är ju inte så kul att man måste ligga i stort sätt hela dygnet.. 
 
Nä nu ska jag sluta skriva och packa skötväskan osv, mamma kommer nog när som helst!
 
PussPåEr!:*

» En vecka sedan operationen!

Pratade med Umeå idag, har haft så fruktansvärt ont i några dagar nu plus att det har runnit blod längst benen.. Kan inte ens sitta på toan när jag ska kissa utan måste typ stå! Hoppas verkligen att det är bättre tills julafton, känns inte alls kul att ligga i soffan då? Johanna, Leon och Izabell har även varit här idag:) vi har planerat inför nyår, eller det vart väl inte så mycket planerat mest en massa prat om annat smått och gott ;) nu funderar jag på att ta på mig en stor tröja och krypa ner i soffan och vänta på att greys ska börja. Missade det förra veckan eftersom dom inte hade 5:an på lasrettet.. Passar på att säga godnatt nu! PussPåEr!:*


» Mobilinlägg

Mamma kom för en stund sedan efter att dom hade hämtat theo på dagis, han fick nämligen åka dit kvart över 7 imorse då jag insåg att jag kommer inte kunna gå dit med honom och inte hämta honom heller... Har ju legat i soffan i princip hela tiden sen jag kom hem fredags, eller i lördags klädde jag och Emilia våran julgran så då var jag uppe en längre stund och även igår dammsög jag tvrummet och hallen, men idag har jag bara diskat lite nu innan theo kom hem, hela förmiddagen sov jag och Izabell kom med lunch som vi åt tillsammans :) annars finns det nog inte så mycket att skriva om.. Alla skriver om deras stress inför oköpa julklappar men det är inte något jag behöver oroa mig över i år.. Kommer bara köpa julklapp till Theo och Liam.. Nä ni, nu ska jag och Theo se lite barnprogram och hoppas på att han ska låta julgranskulorna vara! (han gillar att plocka bort dom) PussPåEr!;*


» JAAAA!

Idag ska jag få åka hem! Vi ska börja gå dit ner kring halv två, ska nämligen få åka sambulans hem eftersom jag knappt kan sitta:) har även pratat med doktorn idag så han har skrivit recept och har även fått ett papper där det står hur mycket och hur länge jag ska äta tabletterna:) nu ska jag ta dom sista tabletterna här och sedan plocka fram mina saker, har redan packat i väskan men måste hämta min jacka och mina skor:) nä nu ska jag ta dom sista tabletterna och gå och kissa:) skriver kanske senare! PussPåEr!:*


» Ååh...

jag vill hem! Vill inte sova här ännu en natt och dessutom så fick jag sällskap, en tant som ska dela rum med mig.. Kunde jag inte få sova själv så hade det kanske känts lite bättre? Viktor kom och hämta mig nu tack!!!


» Illamående

Imorse blev jag ju som sagt opererad, operationen tog ca 2 timmar och när jag vaknade på uppvaket så hade jag jätte ont, fick morfin som inte hjälpte så fick något annat som inte heller hjälpte och till slut fick jag nån tablett som hjälpte litegrann.. Sammanlagt har jag spytt kring 7 gånger idag, har inte fått i mig nån mat för jag mår så illa, inte ens ett halvt glas fruktsoppa fick stanna kvar.. Imorgon kommer doktorn och berättar vad dom har gjort och hur det gick! Nä nu äre nog dags igen så ska försöka skynda mig upp ur sängen och på toa! PussPåEr!;*


» Mobilinlägg

Ligger just nu i sängen på kirurgen i Umeå.. Imorgon kommer jag bli väckt kl 6 för att sedan gå och duscha och bli förberedd inför operation! När jag kommer hem och kan sitta vid datorn ska jag skriva lite mer, blev ju en hel del missförstånd idag men det ordnade ju sig till slut! Så berättar mer när jag är hemma:) Kan säga att det suger att sova utan Viktor och Theo.. Vill hem och mysa med dom så får hoppas jag jag inte har så ont i morgon utan att jag kan fara hem:) nu ska jag försöka sova så jag tar mig upp i morgon.. Godnatt!


» 2012-12-10

Sitter och fixar lite med mitt CV, ska ju på arbetsintervju imorgon kvart över 3 så måste skriva dit en referens osv..
Ska snart börja packa också, far ju till mamma ikväll och blir borta till onsdag afton/kväll, men om det står inläggning kl 10 menas det med att jag kommer att måste stanna där eller kommer jag få fara hem efter nån timme? Jag hoppas verkligen att jag får fara hem för vill inte sova där!
Helgen har spenderats hemma med film,godis,tacos,pizza,izabell och självklart mina pojkar :)
hann även upp på solbacken i lördags med mormor innan lunch!
 
Nänu ska jag nog börja packa och så, får avvakta med mitt CV då jag har slarvat bort nummret till min referens men  tror att mamma har det! Skriver kanske senare!
 
PussPåEr!:*

» Mobilinlägg

I onsdags när vi kom hem från Leos så hade äntligen kallelsen kommit till operation! Var tänkt att jag skulle bli inskolad på mammas jobb tisdag och sedan jobba onsdag men nu blir det bara inskolningen eftersom operationen blir på onsdag! Känns skönt att den äntligen ska bli av och att det förhoppningsvis blir bättre så man kan återgå till ett normalt liv och slippa oroa sig för att allt man gör ska ta ont. Idag har jag vikt tvätt,diskat,rensat theos kläder, och städat undan alla saker som theo har dragit fram.. Han ligger och sover sen 1 timme tillbaka:) när Izabell slutar kommer hon hit och då ska vi äta tacos sen ikväll har Viktor träning så då ska vi bara ta det lungt och se nån film:) nu ska jag passa på att vila lite innan theo vaknar igen!


» -16..

Kom hem för ett tag sedan, har bara hunnit äte frukost/lunch och ska snart pallra mig till dagis för att hämta Theo :)
Mötet gick väl som förväntat, kommer att  vara utan pengar tills jag får jobb eller jag gick och skrev in mig på AF igen så får väl ungdomsgaranti om ca 3 månader så tills dess äre torrt på min sida!
 
Igen kallelse idag till operation heller.. Kvinnokliniken sa att jag skulle ringa till Umeå och höra och när jag skulle ringa var telefontiden slut och öppnar i morron kl 13 så får ringa då igen! Fick även hem 3 paktet som viktor har köpt, lite kläder till lillen, Biggest Loser (klinect) till mig och prototype 2 till han själv :)
 
 
Nä nu ska jag dra på mig ett par extra byxor och bege mig ut i kylan igen!
PussPåEr!:*
 

» I väntans tider

Sitter och väntar på att kvinnokliniken ska ringa upp, ringde dom 8.13 och dom ska ringa upp 9.50 men jag ska vara på möte kl 10 så hoppas verkligen att dom INTE är sena med att ringa upp.. 
Igår ringde mammas chef, jag ska jobba på mammas jobb hela onsdag så ska inskolas med mamma på tisdag så kommer att sova i Lövånger från måndag kväll och fara hem på onsdag när jag slutar. Har aldrig sovit utan Viktor och Theo på samma gång, men det kommer nog att gå bra förutom att jag kommer att sakna mina älsklingar jätte mycket :( 
 
Förutom att jag har jätteont nu igen och att jag är förskyld så är allt bra hos oss!
Ska väl plocka fram alla tomtar nån dag också men det får kanske bli nästa vecka eller i slutet av denna vecka! 
 
Nu ska jag gå och göra mig i ordning sedan börja bege mig!
 
PussPåEr!:*

» 13.24

Hatar att vara sjuk och jävlig, har ingen ork och fryser som ett as.. Har inte alls gjort mycket idag, när jag lämnade Theo på dagis gick jag till kvantum och surrade med Izabell som var där och fyllde på godis och sen köpte jag en mjölk och gick hem för att spela lite sims.. Åt lite rester till lunch från igår och nu väntar jag på att få hämta min lillprins! Skulle gärna sova några timmar men det går inte. 
Kom just på att jag ska springa ner och bokatvätt tid så skriver kanske senare!
 
 
Efter lunch får man unna sig en bulle och en pepparkaka :)
 
PussPåeEr!:*
 

» Lägg av!

 Kommer ALDRIG förlåta det ni har gjort så inse det!!!!
 
 
 
 

» Första December 2012

Nu väntar vi på att julkalendern ska börja:)