» påväg till sängen

Sitter just nu i soffan och kollar runt på olika hemsidor, blir så sugen på att shoppa kläder, heminredning, kläder till Theo osvosv.. Skulle även vilja fara till Sundsvall på Ikea, vill ha en ny sängstomme, eller bara en sänggavel? Men Viktor är inte med på det.
Idag har jag iallafall jobbat mellan 8-18,5, börjar tidigt hela veckan och även näsa vecka, men är ju bara dom två dagarna kvar av denna vecka och nästa vecka jobbar jag tisdag-fredag sen är mitt schema slut så då kommer jag gå hemma och trampa igen. Hoppas jag får vara extra som jag är nu på OK och även på Systembolaget. Det skulle vara perfekt!
 
Justja, förra veckan var jag och tog ut min P-stav, har ju haft så sjukt mycket problem med den så då fick den åka ut. Så nu vet jag då att jag aldrig mer ska sätta in en sån igen.
 
Nu måste jag börja göra mig i ordning för sängen, börja klockan 7 imorgon så måste upp vid halv 6-6...
Kan tyvärr inte bjuda på några bilder eftersom jag sitter vid bärbara och där har jag inga bilder.
 
 

» 20.16

Älskar att cykla hem från jobbet dagar som denna..


» Gårdagen


» Söööndag

Mina dagar består av jobb.. Har jobbat varje dag nu u det två veckors tid och det känns i huvudet, är ju alltid systemet på veckor och OK på helgerna, #Cashisking, men lite ledigt behöver man vara ibland, denna vecka kommer att bli väldigt jobbig.. Jobbar 8-18.15 imorgon tisdag 8-14.15 onsdag 13.50-21.00 torsdag 8-14.15 sen på fredag åker vi äntligen till STOCKHOLM!!! kommer sakna mina pojkar jättemycket men ska bli skönt att komma bort över en helg också, slippa jobb och bara vara och ha massa kul! Ska även träffa Lina och det ska bli underbart, saknar henne så otroligt mycket!
Nä nu ska jag gå och spela lite sims semester som älsklingen har fixat till mig:* skriver när det finns mer att berätta om ;)

Godnatt Pusspåer!


» Jul. 11, 2013

Två dagar kvar av arbete sen så är jag äntligen ledig en dag! Vi kommer att fara till mamma imorgon direkt jag har slutat och mysa där, dom ska och se Brolle så vi har huset för oss själva :) hoppas att det är fint väder på lördag så man kan fara till stranden. Idag börjar jag 13.50 -19.20, var skönt att slippa ställa väckarklockan (a)
Annars har det inte hänt speciellt mycket sen jag skrev sist.. Vi är fortfarande på jakt efter ett nytt boende. Håller tummar och tår att vi lyckas snart!
Nu ska jag gå och göra frukost. Vi hörs! Puss


» 20.07

Igår bokade jag, ewe och Izabell flygbiljetter och hotell till Stockholm vi sticker om drygt två veckor! Ska bli så skönt och komma bort från allt över en helg och det behövs kan jag säga!! Denna veck blir det jobb alla sju dagar och är inte ledig nånting nästa vecka heller.. Så kommer bli tuffa dagar framöver! Nu har jag lagt mig och al försöka sova, är så trött så är ju lika bra att sova då. Skriver kanske mer sen eller nån annandag när jag känner Att orken finns. Jobbar ju till 19.20 varjedag.

Godnatt och puss!