» Så kom förkylningen igen..

Som rubriken lyder, är trött,tät i näsan,svin ont i halsen och lite hosta.. När ska man få bli frisk och vara pigg? Strax ska Theo få lägga sig, han är så duktig nu som sover hela nätterna och i sitt rum dessutom:) Han vaknar strax innan Viktors väckare ringer och då får han ny blöja och dricka välling i våran säng. Gick en lång promenad när jag hade hämtat theo, mina ben var isbitar när jag kom hem igen men annars höll jag på att svettas ihjäl.. En sak som är bra är att jag kan knäppa ett par shorts som jag inte kunde knäppa i sommar så nånting har ju hänt iaf!:)) man känner verkligen att man blir mer motiverad när man får på sig något man inte kunde innan! Klockan åtta ska jag se Aldrig mer fet. Har sett varje avsnitt som har varit:) nä nu ska jag ta på Theo pjompan:) Pusspåer!:*


» 12.49

När jag hade lämnat Theo på dagis i morse gick jag hem och gjorde en omelett till frukost och sedan tittade jag på lite tv innan jag började att stryka alla julgardiner, nu är dom uppsatta och adventsstakarna framme men kommer inte att tända dom förens på söndag, har även diskat, dammsugar och plockat undran.. Alltså alla saker man gör varje dag!
 
Justnu sitter jag och äter lite fil och flingor till lunch, på ett tag ska jag börja gå mot dagis och hämta lilleman :)
Finns inte så mycket mer att säga så ska kolla ams,hotmail osv innan jag går!
 
Theo igår när vi gick och lekte i lekparken
 
PussPåEr!:*

» Äntligen är du min!!


» Helgen

I fredags så stod det party med Johanna på shemat, vi hade jättekul hemma hos henne innan krogen och även krogen levererade!:) Träffade mycket trevligt folk och vi blev bjudna på drinkar och shottar! Helt enkel en lyckad kväll!, Lördag så var man lite seg men inte alls bakis, for upp till asklunden och tände ett ljus för morfar som fyllde år.. Saknaden är ENORM! Sen på kvällen när Theo hade somnat så skulle vi se Batman men jag halvsov typ hela filmen..
Och dagen har vi spenderat på barnkalas på Leos, Liam har ju fyllt 6 så han hade kalas för sina kompisar och Theo fick också vara med :) Vi kom dit vid halv 1-1 och for hem vid 3 halv 4 :)

Justja! Min mobil har gått sönder också.. När jag kom hem i fredags fungerade den och jag satt den på laddning, när jag vaknade på morron och skulle kolla vad klockan var så var den stendöd.. Den går inte att starta eller att ladda. När man "håller in" knappen så blinkar bara en lampa några gånger sen död.. Så nu har jag min jättegamla mobil där 5:an inte fungerat så jag får använda fantasin och blanda svenska och engelska för att folk ska förstå någolunda!
Så om nån vänlig själ har en bättre mobil att låna ut till mig så är det bara att höra av sig!
Kommer som sagt inte kunna köpa en ny mobil fören jag får pengar från försäkringen..
Nä nu ska jag se Navy Cis!
 
 
Dom två första bilderna är från fredagkväll och även dom sista som blev tagna med min kära mobil..
PussPåEr!:*
 

» Städardag

Hela förmiddagen har bestått av städning, och då menar jag från topp till tå! När jag var klar vid halv 12 så blev det lunch och sedan däckade jag i soffan. Tur som jag hade ringde mamma halv 2 och sa att dom skulle komma förbi på middag senare, jag fick panik när jag fick höra att klockan var halv 2 då jag skulle hämta Theo kvart i 2. Så flög upp ur soffan in på toan sen på med jacken sen gick jag till dagis :)
 
Ikväll är jag sjukt sugen på en ben and jerry´s! Men viktor vill inte fara på affären och köpa en till mig och jag har verkligen ingen ork till att gå nånstans nu så får väl helt enkelt bita ihop..

Imorgon hoppas jag på att lillen går med på en sovmorgon, är så trött så det är inte sant, vet inte vad det är med mig. 
Nu ska jag gå och söva min fina pojke!
 
 
 
PussPåEr!:*
 

» tröttheten har tagit över..

 
Finns fortfarande inte så mycket att berätta för er.. Har varit en riktig hemmafru när det kommer till middagarna hitills denna vecka! Måndag gjorde jag hemmagjord köttfärslimpa med potatis och hemmagjord brunsås, igår blev det korvstroganof och ris och idag har jag gjort min första baconpannkaka! Allt vart så klart jättegott förutom att pannkakan blev lite tunn.. Men det var ju som sagt första gången jag gjorde en :)
 
Theo kissade för första gången på pottan nyss! våran duktiga lillakilla :) Just nu sitter han och badar och Viktor är där inne med honom.. Det jag kan berätta om mig är att jag är fortfarande förskyld, jag är supertrött hela tiden så orkar knappt göra nånting, och smärtan är lika jävlig än.. Hoppas VERKLIGEN på operation v.50!

Nu ska jag gå och diska, det måste ju bli gjort och imorgon ska jag trotsa tröttheten och städa medans lillen är på dagis och INTE sova!
 

(Bild från google)
 
PussPåEr!:*

» Nov. 18, 2012

har precis lagt mig i sängen och väntar på att Viktor ska komma hem.. Han är ute och festar med sitt fotbollslag,Theo sover i Lövånger hos mamma och Janne så jag och Izabell har hunnit med mycket i kväll! Först blev det bio,sen for vi till Byske och hälsade på Johanna och va där i ca 2 timmar,sen for vi till stan hämtade upp ewe,for och åt på krysset,sen blev det bilkurra med Emilia och Emma och några till sen har vi bara kört runt lite osvosv.. Ska bli skönt med en sovmorgon men känns så tomt utan mina älsklingar.. Livrädd är jag också,men hoppas att Viktor kommer hem snart!

Nu ska jag se lite tv och förhoppningsvis sova, är jättetrött!




Godnatt!
PussPåEr!:*


» 11.57

Finns inte så mycket att skriva om då mina dagar typ ser likadana ut när Theo är på dagis.. 
Igår satt jag iallafall och gjorde Theos minnesblad som han ska ha på dagis, alla barnen har sånna så dom kan gå och titta på sina nära när dom vill!
 
Igår var jag och Ewe och såg Breaking down-part 2!! Åh vad den var bra!! Synd att det var sista filmen:(
sedan när jag kom hem så gick jag och la mig och såg Grey´s.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och spela lite sims när Theo har somnat! :))
 
 
 
PussPåEr!:*

» still sick

Åh vad jag hatar att vara förskyld.. Näsan är helt igentäppt,hostar som en tok och hör knappt nånting för öronen är typ igen svullna!?.. Vill bli frisk NU! är less på att vara trött och hängig hela tiden.

Vågar inte heller ta mitt smärtstillande eftersom jag började må så dåligt av det så nu kan man knappt sitta rakt eller gå på toa igen..

nä nu ska jag sluta klaga och fånigt diska och plocka undan lite.

PussPåEr!:*

» Nu ska jag iväg och hämta lillen på dagis!:)

(bild från google)

» Älskar när man vaknar och inte kan somna om..

Men kan ju iallafall berätta vad som har hänt dom senaste dagarna.. Fredag morgon vaknade jag kring 20 i 5 och mådde skitdåligt, magen var inte alls min vän och det verkade som jag hade fått magsjuka.. dock kräktes jag bara på förmiddagen och sov i stortsätt resten av dagen och även hela kvällen.. Jag fick i mig 2 små glas med nyponsoppa på hela dagen.
igår(Lördag) mådde jag som vanligt och jag,Theo och izabell begav oss in till stan för att hitta en farsdags present till Viktor och hennes pappa sedan upp på solbacken och köpa en present till Liam som fyller 6 år idag!! så idag på förmiddagen är det kalas för Liam och sedan ska vi hem hit och jag och ewe ska bjuda mamma och Janne på farsdagsmiddag:))

Nä,nu ska jag se lite tv och hoppas att jag kan somna snart igen!

PussPåEr!:*

» Bilder från helgens bravader!

der
r frå

» jag vet att jag var varit väldigt frånvarande från bloggen dom senaste dagarna!

Men har inte haft något speciellt att säga.. i fredags så festade jag,ewe,izabell,Emil och lova hemma hos ewe på moröbacke, sedan drog vi oss vidare till allstar och där träffade vi massa trevligt folk! kvällen var lyckad och enda nackdelen var väl att bag stukade foten!? aja, annars har resten av helgen varit lungn och izabell har sovit hos oss hela helgen:)

vi har även hunnit med att bli sjuka.. både jag och Theo hat fått nån dunder förskylning.. jag har tappat smaken och lukten..

nä, nu finns det nog inget mer att säga.. lägger upp dom få bilderna som jag tog i fredags senare!!

PussPåEr!:*

» Springer upp och ned

Här tvättas det förfullt! Alla maskiner är tvättade och nu återstår bara torkningen. Har tid 1 timme till och innan dess så kommer allt att vara torrt. våran tvättstuga renoveras fortfarande så är nere i ett av dom andra husens tvättstuga. Vilken lyx dom har om men tänker på våran! haha, dock så var deras maskiner lite mer komplicerade än våra men det löste sig efter några tryck på diverse knappar (a)
 
Idag händer det nog inte så mycket, ska diska och plocka undan lite och sen ska jag hämta Theo kvart i 2 sedan slutar Viktor halv 4 och då ska vi på kvantum och hämta Theos nya overall som vi fyndade på tradera! 
Viktor har träning ikväll så blir mys med min lillkille :)
Nä nu ska jag diska osv!
 
 

PussPåEr!:*