» Ett vardagsliv

Tvätta,dammsuga,plocka i och ur diskmaskinen, plocka undan leksaker, vika tvätt, hänga tvätt osv osv.. Så ser våra dagar ut här hemma. Känns som tvätten aldrig tar slut, leksakerna kommer fram direkt man plockat ihop dom, golvet är lika smutsigt direkt man ställer bort dammsugaren. 

Ja jag vet att man borde låta det vara tills barnen har lagt sig men det går ibland att ignorera det men inte alltid.. 

Idag har jag då ignorerat det enorma berget med tvätt som behöver vikas.. Får ta tag i det ikväll. Vi ska ju sova i Lövånger imorgon och vem föredrar inte att komma hem till ett STÄDAT hem? 

Justnu så ligger Alva och sover, theo tittar på barnprogram och jag ligger brevid honom i soffan, Viktor slutar snart så då blir det mys med hela familjen. Vi ska nog se nån film och äta fredagsmys!

Seeya! 


Justaja! 
Idag blir ju våran lilla stjärna 4 månader! 
Tänka sig att det har gått så fort? Snart kryper hon ju.. 



» As long as you are with me, there's no place I'd rather be ❤️







» 08.21

Fortfarande förskyld.. Nu är jag inne på tredje veckan! När ska jag bli helt frisk?
I fredags blev det iallafall utgång för mig Izabell och Johanna, vi gick på allstar och där var det helt dött från början sen började det trilla in mer och mer folk :) 
Lördagen skulle jag jobba 17.15-21.15 och dom få timmarna fick man kriga dig igenom.. Var såå trött och bakis. Sen var det bara hem å lägga sig för att ladda upp för öppning på söndagen så då jobbade jag 8-17, det gick betydligt bättre men var som en zombie även då:(

Annars har det inte hänt mycket annat, är mest bara hemma på dagarna. Men idag blir det iallafall en sväng på stan:)
Nu ska jag nog ta och göra kaffe och en omelett :)