» Tjolahoppsansa

Hej på er alla!
Theo sover verkligen jätte dåligt på nätterna, vet inte varför det är så men det är ju bara att bita ihop.. Han äter kasnke en eller två gånger på natten men är vaken typ hundra gånger.
Idag så har vi varit på stan med mamma och janne sen har vi hållit på här hemma och plockat undan lite och lagat middag, det blev köttgryta och potatis! mums!
Blev ingen träning idag då Cim och Lion är sjuka, så får hoppas att dom blir friska snabbt :)
snart ska vi ut på en prommis, måste ju försöka komma iform nu som jag har sagt hundramiljarder gånger, men det har faktiskt blivit skillnad!
Nu ska jag gå och göra mig iordning för promenaden!
PussPåEr!:*

» 2012-02-25

Igår for vi upp på solbacken och köpte en ny bilstol till lilltjompen :), Efter det får vi hem igen och kollade såg lite Californication, Grymt bra serie! vid 5 begav vi oss till mormor för att äta middag osv, var lika gott som alltid:)
Idag har vi varit på stan och kollat på olika saker, fick med mig en pyamas och ett par byxor till lillen och 2 "termosmuggar" till jag och Viktor och en Bread burk.. Hade ju presentkort på Åhlens så det va ju bra :)
Nu ska jag börja göra iordning middagen :)
PussPåEr!:*

» Fredag den 24/2

Godmorgon allihopa!
Theodor vaknade vid kvart över 7 men Viktor steg upp då och jag steg upp en timme senare. Idag ska vi fara upp på solbacken, sen är det middag hos mormor vid 5 tiden :)
Igår blev det lite ändrade planer, jag hade ju tänkt följa med viktor till arbets men det blev så att mormor Lena och Tim kom hit ist och sedan kom Ewe, mormor och dom stannade ca en timme och efter dom for så gick jag Ewe & Theo till kvantum och tillbaka :)
Det blev tacos till middag och efter det så sökte jag massa sommarjobb. Hoppas jag får nått nu! sökte över 5 st så bara att hålla tummarna :)
Nä nu ska jag äta frukost och göra mig klar :)
PussPåEr!:*

» 2012-02-23

I tisdags komme Johanna och lilla Leon förbi här en stund :) det var jättekul eftersom jag har inte träffat dom sen vi var och hälsade på dom på BB..
Igår så följde jag och Theo Viktor på arbetsförmedlingen sen gick vi på expolaris och kollade på olika jobb, ska nog kolla om det finns nått sommarjobb för mig med :), Will se!
Efter det så gick vi hem och vilade lite sen komme mamma och Janne hit på middag, jag och Janne for upp på barnenshus och frågade efter en skruv till barnvagnen som dom skulle ringa efter i idag:)

Idag händer det nog inte så mycket, viktor ska på arbets kl 2 på nått grejs, så får se om vi går med han dit.. Har inte bestämt mig ännu.

nä nu ska jag lägga mig i soffan, har jätte ont i magen :/

PussPåEr!:*

» Fettisdag

Godmorgon! Steg upp just efter 8, har inte gjort mycket alls, vi har suttit i soffan och sett lite tv och busat på. Lillen kör runt i sin gåstol som en tok som vanligt, själv funderar jag på att gå och göra nå mackor..
Igår kväll kom Izabell hit, vi såg Sofias änglar, spelade klinect, såg Big Brother, och spelade kort :)
hon for hem efter 11 och då gick vi och la oss :)
Idag händer det nog inte alls mycket :) skönt att bara vara ibland med!
nä nu började Unga mödrar så ska små titta på det!
Vi har alltid kul med varandra!  älskadejmäääst!!<33
Old Times!
PussPåEr!:*

» tralalla

Idag vaknade vi vid 7-tiden, så vi gick upp och busade lite och vid 10 gick vi och la oss i sängen och somnade en till 11 och då åt Theo gröt och jag mackor. Sen for jag Theo, Cim och Lion och tränade och sedan ut på en promenad. vi komme hem strax efter kl 3. Nu sitter jag här och väntar på Viktor, lillen kör runt i sin gåstol och busar :)
Helgen har bestått av mys som vanligt!
Fredag: Jag och Ewe gick på stan och kollade på olika affärer men köpte ingenting som vanligt.. Sen på kvällen blev det gomat och mys med mina älsklingar!
Lördag:Emil skulle ha kalas i Lövånger så vi begav oss tid och firade han och stannade även över natten :) På dagen komme Ewe, Liam, Martin, mormor, Lena, Tim sen var det ju vi som redan var hos mamma, vi åt tårta och Lena och Tim träffade Theo för första gången :)
till middag blev det grektiska färsbiffar, klyftpotatis och tzatziki Mums va gott det var!
Efter det gick vi och kollade på Whitney Houston begravning.. Sen blev det bak! vi gjorde chokladbollar och kladdkaka! Tvättade också massa tvätt som vi hade med oss..
Söndag: Så tvättade jag sista tvätten, maglade även alla handukar och sängkläderna! till middag blev det Lasange. och efter det så packade vi ihop våra saker och begav oss hemmåt :) När vi väl komme hem så blev det en dusch och sen tv-tittande :)
Nu komme Viktor hem så ska och prata med han!
PussPåEr!:*

» Trööött

Theo har verkligen börjat vakna tidigt.. Förr vaknade han inte fören 10 halv 11 och då var jag bortskämd, men nu är det vid 20 över 7 han vaknar och är jätte pigg och jag är jätte trött.. Men då äre bara att ta sig i kragen och stiga upp!
Igår var vi ju som sagt och grillade korv i Erikslidbacken, det var jätte mysigt men kallt.. Glömde även kameran hemma så ni får nöja er med mobilbilder!
Vi gick ju dit och tillbaka, sen efter maten gick jag och ewe till ica kvantum och köpte ersättning, nappar och en ny bitring till theo :) Jag ska ju tappa ner med amningen och då måste jag vänlja honom vid ersättning..
Men nu ska jag gå och ta nått att fika. det kurrar i min mage..
PussPåEr!:*

» 2012-02-16

Snart ska jag Ewe, Liam och Theo gå till Erikslidbacken och grilla korv osv:) ska bli jätte mysigt! Men det är synd att vi inte har en babypulka..
Nä nu måste jag skynda mig, har oklätt både mig och lilleman!
Skriver senare!!
PussPåEr!:*

» Bilder från helgen

Bättre sent än aldrig!



» Sweet love!


» Theodor 6 månader!

Theodor gillar: När man busar med honom, kittlar och pussar mot honom och gör roliga ljud, gå i sin gåstol osvosv..

Gillar inte: Välling, blir arg när det är sovdags

Äter: bröstmjölk, gröt, och puré

Sover: 2-3 ggr per dag och på nätterna men vaknar nån gång då och då.

Kan: Sitta ett par minuter, dra sig fram, springa runt i gåstolen förfullt, snurra från mage till rygg-rygg till mage, ta ut och stoppa in tutten i munnen osv.

Säger: Inga ord än.

Är: Oftast glad, snäll,busig och väldigt mammig

Favoritsaker: Snuttefilten

Tänder: 2 i underkäken och en 3dje som lyser igenom tandköttet

Använder: Stl. 62 ibland 68 på kläder, stl 4 på blöjor

Övrigt: Är en charmig och glad pojke!






Kommer alltid att älska dig min lilla goa pojke!♥

PussPåEr!:*

» 2012-02-13

Komme precis hem från ett pass mammaträning. Är helt slut..  Theo ligger och sover nu så jag ska passa på och att duscha och sen kanske vila lite med om jag hinner!. ikväll ska jag nog ta med mig min lilla familj på en kvällspromenad:) Det är ju inte alls kallt ute idag!
Imorgon är det alla-hjärtans dag och jag ska till doktorn kvart över 3.. Nu är jag less på att ha ont! Theo blir ju 6 månader i morgon med och det betyder att jag har haft ont i 6 månader..
Bara att hoppas att han ser om nånting är fel eller vad orsaken till att jag har så ont är..

Nä nu går jag.
Lägger upp bilder sen från helgen!

PussPåEr!:*


» Ett år har nu gått.

Nu har det gått ett år sedan du lämnade oss. Saknaden är stor och du kommer alltid finnas hos oss!
Hoppas du har det bra där uppe!

» Lördag

Igår när viktor komme hem så gick vi på Ica kvantum och hämtade våran systemkamera som vi beställde i tisdags:) När komme hem så började vi med middagen, det blev bacon inlindade kycklingar med ris och currysås.
Sen efter maten så började vi baka en morotskaka! Sen komme Izabell så vi spelade ett tag sen vart det film och godis :)
Idag ska vi fara till mamma och janne, vi stannar där tills i morgon :)
Annars har jag nog inte så mycket att säga.. Förutom att jag längtar tills måndag så jag får träääna! ;D
Nä nu måste jag skynda mig!
såhär ser kameran ut!
PussPåEr!:*

» Äntligen freeedag!!

Imorse komme martin förbi med Alice vid halv 7, han hade även med sig Klinect som vi skulle få köpa för en billig peng! så det var ju värt ;D, vi somnade iaf om igen vid halv 8 och vaknade igen vid 9..

I tisdags beställde vi en kamera så den var i umeå igår kväll så hoppas den kommer idag! :)
Annars så ska jag och Viktor baka morotskaka när han kommer hem, sen efter maten kommer Izabell hit och då blir det game night!

Lillen åt morotspure kl 11 och nu sover han gott, jag ska gå och göra några mackor till frukost nu :) så jag skriver kanske senare? will se.


Lill muppen!

PussPåEr!:*

» ♥


» Torsdaag

Idag steg vi upp kring halv 9, natten har varit mycket bättre än dom senaste nätterna! knappt nått gnäll alls från lillkillen :)
Till lunch åt Theo spagetti och köttfärssås, han tyckte att det inte var så gott idag.. Igår var det godare. Annars har vi inte gjort nånting förutom att busa och mysa. Just nu ligger han och sover så ska gå och diska, plocka undan sen dammsuga :)
Har även börjar skriva ett Cv och personligt brev, så ska ut och kolla efter kanske nå extra jobb eller helg jobb:) men det får vi ta som det kommer. Behöver ju lite extra pengar eftersom föräldra pengen är ju inget att hurra över.
Nä nu ska jag gå och diska!
Här var man inte smal ;)
PussPåEr!:*

» Vården i Skellefteå..

Var ju som sagt på akuten i måndags men blev då hemskickade och dom sa att det inte var något, vi skulle bara ringa bvc om han fick feber.. Mer än så var det inte..Men ringde bvc idag och berättade allt hur han var och att vi hade varit på akuten i måndags, hon läste då vad dom hade skrivit på akuten, Övre luftrörs infektion?!? och dom skickar hem oss fast dom visste att det var nånting fel? sa till hon på bvc att det lät jätte rosligt när han andades så hon sa att jag skulle ringa barnavdelningen, sagt och gjort! Vi fick tid där 14,30 så vi var där 14,00 så fick komma in direkt.. Dom lyssnade på hans lungor och kollade hur han andades, hans syresättning var nere på 89 och det ska vara på 95.. Så han fick andas in adrenalin som skulle öppna upp luftgångarna och då blev det lite bättre, syresättningen låg då på 91-92. Han fick sedan andas in en annan medicin och då komme syresättningen upp i 94 och det rosslade betydligt mindre!
Han var så duktig hela tiden! även när som stack han i fringret grät han inte eller nått, han var glad hela tiden :)

Han fick även utskriven medicin som han ska ta 3 ggr per dag vid behov, så jag hoppas han blir bra nu! Dom skickade en remiss till näsa och öron eftersom han är tät i näsan till och från så dom skulle kolla på honom :) När vet jag inte ännu.
Men jag är fortfarande förskyld och jävlig.. vill bli frisk nu så jag kan börja träna igen!! Saknar ju träningsvärken!!

Nu ska jag springa över på OK och posta en sak som mormor skickade med mig, kanske även köper nått som tröst till mig (A)



Min fiiina lillakille!♥ Här var han bara nån timme gammal!
PussPåEr!:*




» Mitt hjärtegryn ♥

PussPåEr!:*

» ♥ ♥

Igår ringde jag 1177 för när Theo låg och sov så började han andras jätte snabbt och för hans hosta.. Dom sa att vi skulle åka in, så sagt och gjort, när vi komme dit fick vi vänta ett tag sen fick vi träffa en sjuksköterska hon gjorde massa saker och sa sedan att de va nått i luftrören som skulle vara 95 men hans var 94 så det var därför han hade andrats sabbare för det gick trögt ;S, sen fick vi gå till väntrummet igen och efter ett tag komme doktorn, hon kollade hur han andades och kollade i hans öron osv. Och om han skulle få feber igen så måste vi ringa BVC eller 1177 igen.

Men jag hoppas att det går över snart så man slipper vara orolig hela tiden..

Nu ska jag gå och äta!


Mitt älskade hjärta!
PussPåEr!:*

» Ovärt inlägg..

Har inte haft någon ork att uppdatera.. Har bara blivit sjukare och sjukare, lillen är inte heller bättre.
han sover knappt på nätterna för han hostar hela tiden och ligger och gnäller. Men får hoppas att han blir frisk snart! vi ska ringa till sjukvårdsrådgivningen sen. Dom kanske har några tips eller råd att ge!

Igår var vi på kalas, Viktors farmor hade fyllt 85 år så vi firade henne på storstugan, efter det for vi hem direkt och la oss i soffan!

Nu ska jag gå och mysa med min lillakille som sitter i sin babysitter!


PussPåEr!:*

» 14:53

Liten är fortfarande sjuk, han hostar jätte mycket och febern pendlar upp och ned, men febern kan ju bero på sprutorna han fick i torsdags!, Lät han inte sova i sin säng i natt, vi bar in den till vårat sovrum men när det väl var läggdags så ville jag att han skulle sova med oss eftersom han var sjuk.

Dessutom har jag blivit ännu mer förskyld, tät i näsan, ont i halsen och fortfarande lite hosta.. Ville ju inte bli sjuk men vad gör man..
Idag tog vi bilen in till stan för att kolla på lite kläder men blev inte där länge eftersom de va så kallt, så vi fot vidare till stigs och fikade sen förbi apoteket på coop för att köpa nässpray!

Nu ska jag krypa ner under filten i soffan.


PussPåEr!:*

» 6 månaderskontroll

Igår var vi ju som sagt på 6 månaderskontroll och fick vaccin. Denna gång fick Viktor hålla i Theo och jag satt på en stol och blundade och föllför öronen så började inte gråta då!
Annars gick allt bra, han klarade alla tester och sånt:)
Han växer så det knakar, nu är han 67,5 cm lång och väger 8322 g! Efter det for vi till mormor och åt middag sen blev det tandläkaren för min del.. BARA 2 besök kvar nu sen är jag förhoppningsvis klar där!
förstår inte hur det kan ha blivit så mycket hål på ett år???

Sen vid halv 8-8 komme mormor och mamma hit och sov över! Dom for för ett tag sen eftersom mammas bil hade fått punka och vägrade starta så janne fick komma från lövånger och fixa det.
Nu sitter jag och väntar på att Viktor ska komma hem, dom slutar kl 2.. Känns som en evighet tills klockan är 2 även om det bara är en timme.

Liten som har blivit sjuk nu också:( får hoppas att han blir frisk snabbt! Jag har också blivit förskyld, tät i näsan och lite host.. Vi ska börja ge Theo välling på kvällarna nu så då kanske han kan börja sova i sin egen säng :)

Men nu ska jag gå och göra nått vettigt!

PussPåEr!:*

» Uppe med tuppen

Ställde väckaren på 06.30 men steg upp 5 över 7.. Så nu sitter jag här och ska äta fil och flingor sen vid kvart över 9 kommer Cim hit och då beger vi oss mot friskvård för mammaträning!
Efter det blir det hem och ta det lungt. sen vid halv 3 är det bvc sen kl 3 är det 6 månaderskontroll och efter det hem och äta sen tandläkaren.. Så har som en fullsmockad dag idag..

Men nu ska jag gå och klä på mig osv..



PussPåEr!:*


» Köpa eller inte köpa?

PussPåEr!:*