» Äntligen!

I förrgår var jag och Jenny in på Coop bygg och då såg jag att dom hade börjat sälja steghyllor igen så var ju tvungen att slå till denna gång! Kostade 399kr och var precis den bredden jag behövde så nu pryder den toan nere:)



Ikväll blir det taco mys med spel hemma hos Jenny :)  
Skriver mer sen eller nån annan dag:) 
Puss! 


» Sökes med ljus och lykta!

Nån som vet var man kan få tag på nån av dessa två stolar utan att dom ska kosta en förmögenhet?:) 
Skulle vilja ha nån av dom i vårt sovrum.. 
Säg gärna till om ni ser en! :)





» Trött och slut

Här verkar det som vi aldrig kommer bli friska.. Förskyldningen har gått här under en längre tid, theo har hostat så mycket att han har spytt under helgen så på söndag kväll åkte jag in med honom på akuten, han hade en sänka på 35, tät i lungorna och 38.9 graders feber. Han fick inhalera medicin och efter en stund fick vi åka hem men komma tillbaka om det behövdes! 
Idag är det lite bättre med andningen men fortfarande feber, den går upp och ner för honom.. Idag har även Alva feber, hoppas den bara stannar idag! 
Själv har man också fått feber men hoppas på samma sak där! Att det bara är för idag, kallsvettas och vill bara gräva ner mig. Men så länge Viktor är på jobbet så går det ju inte.. 

Måste egentligen ringa till Lycksele idag men jag orkar verkligen inte det? Skjuter upp det till imorgon och hoppas på att jag är piggare då. Nu alvedon och försöka få tag på Viktor! 




» Pust..

Idag kom Jan och Maud kom förbi med sallad till lunch, det var riktigt gott! Efter vi hade ätit så gick dom ut och lekte med Theodor och då passade jag och Viktor på att plocka undan julen.. Och imorgon kommer sandå tillbaka och fortsätter med väggarna i trapp och hall uppe samt kommer golvläggaren. Jan och Viktor bar bort allt från sovrummet så inatt sover vi i soffan :) 

Annars har det inte hänt så mycket mer idag, var en sväng på Ica maxi och pantade burkar och handlade lite sånt som jag glömde igår..

Imorgon blir det  möte på jobbet. Min mormor och Eskil ska vara med Theo och Alva under tiden så hoppas det kommer gå bra för dom :) 

Nä nu måste jag nog försöka sova.. Dom kommer ju klockan 7 imorgon på morgonen. Zzzz... 
Godnatt alla fina!



» Välkommen 2015

Här kommer lite bilder från sista kvällen 2014 som har spenderats med Emilia,Johan,Izabell,Viktor,Theo och Alva :) 
Vi har ätit god trerätters middag, spelat Bingolotto, spel, och skattat och haft en jättefin kväll! 
Nu ska jag krypa till kojs så man orkar morgon dagen med :)