» 2012-01-31

Håller på att städa för fulla muggar, snart är det grötdags för Theo :)
Idag ska jag städa och fixa lite här hemma sen ikväll ska jag och Izabell träna :)
Men nu ska jag gå och göra i ordning gröten!




PussPåEr!:*

» Mammacore

Idag har jag, Theo, Cim och Lion varit på mammacore! var väldigt kämpigt, men det är lättare att träna då det är någon som pressar en hela tiden, annars är det lätt att man ger upp direkt när man känner att det blir jobbigt. Men vi köpte iallafall ett 10 gångers kort, så de blir träning där 2 ggr i veckan sen även träning med Izabell! Så jag hoppas jag kommer bli lite mer fit till sommaren iallafall. I hope..

Annars så efter maten for jag Viktor och Theo för att hämta en resesäng som jag budade på och vann till mamma, efter det for vi förbi Ewe,Martin och Liam och spelade lite memory och pratade och busade, och nu sitter vi här hemma, har just fikat en macka så ska gå och hämta mitt käraste vatten nu :)



PussPåEr!:*

» 2012-01-29

Idag efter 12 gick vi in till stan och kollade på lite kläder, fick ju hem lite saker! Ett par leggings och 5 par sockar till mig. En mössa och ett par hängselbyxor till lilleman, Viktor köpte ett par byxor, en tröja och en mössa!
Efter det gick vi på Ica och köpte nyttigt bröd och tog hem och gjorde go´mackor!
Sen tog vi det lungt, när lillen sovde passade vi på att äta middag. Sen när Theo vaknade gjorde vi ännu ett försök att göra hand och fot-avtryck, men dom får duga helt enkelt. Blev mest en grön bebis ;) så det blev ett bad efteråt. Vid 6 tiden komme Izabell hit så vi gick ner och tränade lite lätt!, Sen for vi och hämtade en gåstol och en korg som jag hade köpt  =)

Nu har jag en nyäten lillkille och själv är man ny duschad, men ska lägga mig i soffan och hoppas på att magen blir bättre snart!










PussPåEr!:*



» Vitbergsbacken

Idag var vi uppe på vitberget för att se på skotertävlingen som var, Viktors storebror Emil var ju med så vi fpr och kollade på han :)
Var kul att vara där men frös väldigt mycket om fötterna.. Fick he mina vantar på fötterna i skorna ;)
Skulle ta bilder men när jag väl skulle göra det så gick inte kameran igång..
Annars så blir det bara mys ikväll med min lilla familj!
Nu ska vi äta våran sena middag!




PussPåEr!:*

» Fredag

Har inte orkat uppdaterat nånting eftersom jag är sjuk.. Men Viktor har iallafall varit och jobbat för jag är ju inte sängliggandes.

Annars har det inte hänt så mycket,igår kom mamma och janne hit med 2 ica påsar med köttfärs och lite kött, dom hade styckat en tjur ! så nu är frysen överfull, vi höll inte ens på att rymma allt! ;)

Lillen sitter i sin babysitter och busar! han håller förövrigt på att få en tand! Om man känner på tandköttet känner man som små taggar! ;D min lillakille 

Nu ska jag gå och mysa med Theo:)



PussPåEr!:*

» ♥


Såhär glad var jag vid läggdags igår kväll!

PussPåEr!:*

» Sockerberoende?

Seriöst! jag förstår inte hur jag kan vara så sötsugen hela tiden? Godis,kakor.. Allt som är supergott. äter inte stora mängder utan bara typ 1 eller 2 kakor.. Godis försöker jag hålla mig undan på veckorna, men det är jätte svårt..
Någon som har nått tips som minskar sötsuget ?
Jag måste verkligen sluta äta det men det är inte lätt! Kan det bero på att man ammar och är mer sockersugen då? eller är jag den enda som är det? Blir tokig snart!




Min favorit @ the moment
(bilder lånade från google)

PussPåEr!:*

» 14:06

Lilleman har just fått mat och nu sover han gott i våran säng. Men nu vaknade han igen.. så 5 minuter sovde han!
Har även hunnit köra lite - Pump It Up, Burn It, Lost It, Körde ca 30 min sen blev lillen less på att titta på ;)
Men det var kul iallfall! :) nu ska jag äta nån lunch!


PussPåEr!:*

» --

Igår efter maten så tränade jag och Izabell. Har inte lite träningsvärk idag, magen, benen,rumpan, ja överallt!
Lilleman sitter i sin gåstol och förflyttar sig litegran åt gången:) Snart springer han väl omkring i den!

Idag ska jag försöka köra lite Zumba eller Pump it- Body fat burn! haha om jag kan vill säga  ;)
Måste ju försöka komma iform nu :)
Men nu är lillen lite gnällig, han är nog trött så ska gå och se om han vill sova en stund!

Skriver sen!

PussPåEr!:*

» Bilder från helgen!

PussPåEr!

» Lövånger

Snart ska vi fara till mamma och janne. Vi ska sova där tills i morgon så jag kommer inte skriva nånting fören i då:)
Igår på dagen for vi till Ewe och Liam och myste på där ett tag, sen for vi hem åt pizza och sen komme Izabell, vi såg film,spelade kort, pratade osv :)

Men nu ska jag gå och klä på mig och packa ner resten av sakerna!






PussPåEr!:*

» Man känner sig älskad...

Snäll pappa man har.. Jag och Ewe fick duschkräm i julklapp, hans barnbarn Liam och Theo fick ingenting.. Och nu verkar det som att dom har köp en ny papillon. (dom är inte billiga)
Enda sen han träffade sin tjej har vi ALLTID kommit i sista hand, dom belv tillsammans för 17 år sedan. Han har aldrig brytt sig om oss och kommer nog aldrig göra det heller..



» Nittonde Januari

Igår var jag ju som sagt med Cim och Lion, vi gick ut och gick och pratade sen gick vi hem till mig och pratade ännu mera :)Theo ville inte ligga i vagnen när vi var ute så han fick sitta ist:)

Sen for jag Viktor och Theo och åt middag hos min mormor och där var vi till sju halv åtta. Sen for vi hem och mamma och Liam hem till oss och dom sov över :)
Nu har just lillen somnat igen..
Ska sätta mig i soffan och vara social med mormor och Liam!


Här är lite bilder från igår som jag fick av Cim :)
PussPåEr!:*

» 2012-01-18 11:21

Igår efter maten for vi och handlade sen när vi kom hem så bakade jag kladdkaka med Kocostäcke.
sen gjorde vi inte så mycket mer.. bara tog det lungt!
Idag ska Cim och Lion komma hit, vi ska nog gå ut och gå och prata osv, sen ska mamma till stan idag så ska vara med dom med. Sen ser vi vad som händer..

Ska gå och ta mig lite fil nu sen göra mig klar!


Älskar dig mest!
PussPåEr!:*

» Detta fält måste fyllas i...

På kvinnokilniken gick allt bra, fick en ny tid ska träffa Rolf för att jag fortfarande har ont så hon då tyckte att jag skulle prata med han eftersom han var med på förlossningen och att det var han som sydde ihop mig. Hon sa även att där jag är sydd var det stramt?

Jag vägde mig också, Har gått ner 2 kg på 10 dagar utan att göra nånting? Det är ju bra att det går ner iallafall..
Nu ska jag krypa ner brevid min lillkille som ligger och sover i sängen!
PussPåEr!:*

» Uppe med tuppen

Mamma ringde och väckte mig 10 över 7 men låg kvar i sängen till 10 i 8, min väckare ringde halv 8 så då vaknade bubben och inte ville somna om så vi låg och myste en stund :)
Har bytt blöja på han och klätt han så nu äre bara jag kvar..

Ska ringa och höra med Ewe om dom är vakna :)

seya!




PussPåEr!:*

» Potatis&majs

Idag till lunch fick Theo smaka lite potatis och majs, det var inte så faligt men ingen hitt heller. Efter det fick han även smaka lite mango :) Tycker det är såkul nu när han får börja smaka på andra saker än bröstmjölk!

Har iallfall bytt alla gardiner och dammsugit men ska gå och diska osv nu:)
PussPåEr!:*

» Eenie Meenie

Lillkillen somnade just om igen så jag ska gå och göra nånting att äta! Idag har jag tänkt byta gardiner och träna! Man måste ju börja nu, så kanske man hinner gå ner några kilo innan sommaren iallafall. Sitter och kollar på massa olika hus och drömmer mig bort. Vill verkligen ha ett eget hus.

I morgon ska jag till kvinnokliniken på en undersökning.. Är less på att ha sjukt ont hela tiden.. det har ju gått 5 månader sen Theo föddes så allt borde ju ha läkt eftersom dom sa att det hade det, men varför gör det så ont då?
Ska även fråga om jag får väga mig, och man ska väl väga sig på morgonen innan frukost? så tur att jag har tid kl 09,30 då!

Nä nu ska jag bege mig in i köket!

PussPåEr!:*

» My babyLove

Nybadad och nyäten lillkille som nu sover gott!

PussPåEr!:*

» Söndagsmys

Igår var ju som sagt mamma och janne här på middag och mys! vi åt entrecote kött med klyftpotatis och morötter i ungnen och karl-johansvamp sås till.. Efterrätten var ungsgrillad anannas med vanlijglass.. har aldrig gjort det förr men det var ganska gott!
Efter det så såg vi Luftslottet som sprängdes och åt godis,och chips! dom for hem vid 11 och då gjorde vi oss klara för sängen.
Idag har vi inte alls gjort mycket.. såg just en film som hette The Change-Up.
Den borde ni se om ni inte redan har sett den!


Nu ska jag gå och fixa lite!

PussPåEr!:*

» Min prins 5 månader!

Idag blir min lillaprins 5 hela månader! tänk va snbbt tiden går!


I will always love you!

PussPåEr!:*

» 13.04

Theo har just somnat igen.. Vi har varit på stan en snabbis med Ewe.. Fick med mig en kajal, en kajalvässare och några små örhängen. Var ju på stan igår med Izabell och då köpte jag ett par skor och 2 par örhängen!

Inatt vaknade Theo 01,55 och ville äta så gav han mat på båda sidorna, han brukar alltid somna direkt efter maten men i natt gjorde han inte det, han låg och gnällde och klagade så gick upp och bytte blöja och tog tempen, han hade då 38,6 grader så tog av honom pjompan och gav han en alvedon sen gick vi och la oss i sängen och myste. När han väl hade somnat där vid halv 4 så kunde inte jag sova så var vaken när Viktors väckare ringde kl 04,30, men efter ett tag somnade jag igen.

När viktor kommer hem ska jag säga att vi ska fara och handla, mamma och janne kommer på middag i morgon :)
Och efter maten kommer Izabell hit och då ska vi ha spelkväll! ;)

Men nu ska jag ta en alvedon eftersom jag har sån tandvärk och huvudvärk.. har haft det väldigt länge nu.





PussPåEr!:*

» Godnattt

Orkar inte skriva nånting idag så uppdaterar imorgon istället!

Gnight.

PussPåEr!:*

» Ta mig till Stockholm NU!

I sommar ska jag viktor och theo fara på våran första lilla familjeresa!
Vi ska fara ner till Stockholm och gå på skansen, Träffa Lina och Ebba och mysa på som tusan! Vi håller på att spara pengar till resan nu.Sen kommer vi nog åka bil dit ner! Längtar jätte mycket!!


(Bild från google)

PussPåEr!:*

» 2012-01-11

Igår efter maten gick vi på stan och köpte lite kläder till bubben! Vi köpte även lite till Johanna och Jontes bebis som vi sedan for upp och hälsade på! Oj så liten och söt pojke! När jag höll i han vägde han ingenting om man jämnför med Theo ;)

Idag ska jag nog fortsätta min städning eftersom jag inte fick städa så mycket när Theo var vaken :P
Ska försöka få med mig Viktor på stan efter maten och köpa skorna jag vill ha (a)
fårse.. får alltid beslutångest.

Nä nu ska jag göra nått vettigt!

PussPåEr!:*

» Städa,städa..

Håller på att städa för fulla muggar.. har dammsugat,städat toan,diskat och damtorkat. Jag har kvar köket och Theos rum! sen är jag klar. Men har ju inte  brottom så det får ta den tid det tar! ;)

Inatt kunde jag inte sova igen.. Låg och såg Pearl harbor sen när den slutade bytte jag till 6an efter ett tag somnade jag.
Nä nog om det, ska fortsätta städningen nu!

PussPåEr!:*

» Äntligen!

Idag har jag, theo och mamma varit och fikat med Anneli, efter det gick vi på stan en snabbis sen hem.. Kl 3 var det utbildninen på vårdcentralen och det var om mat och tandhygien idag! Var kul att träffa alla fina bebisar igen :) Och sen vill jag säga Grattis till Johanna och Jonte som fick sin lilla prins i morse! :D Har väntat länge på att skriva det!!
Vi ska och hälsa på dom i morgonkväll! Ska stor städa på dagen.. DET behövs kan jag säga!
Nänu ska jag gå från datorn.. Har haft fruktansvärt ont i huvudet hela dagen.. Och inatt var det dåligt också men då var det mest magen jag hade super ont i..
Godnatt!




PussPåEr!:*

» 2012-01-08

Igår var vi hemma vid 11 efter en trevlig kväll i ursviken :)
Tog kort med mosters systenkamera så hon ska skicka dom senare och då lägger jag in dom!

Idag har vi plockat bort julen.. Eller vi har kvar gardinerna men dom ska bytas så småningom.. sedan ska vi fara till Jan och Maud på middag, sen kommer mamma hit och ska sova över.. fårse om vi svänger förbi Emil och Lova ikväll med :)

Ska göra mig klar nu!
Lägger upp bilder på gårdagens köp och lillskrutten såklart!

Nya bus minen!
gårdagensköp
Har kommit på att det är roligt att räcka ut tungan!
Bus!
Gröt är inge gott!

PussPåEr!:*


» Why?

Klockan är tio i 4 och har inte ätit nånting idag.. VARFÖR gör jag såhär? Konstigt att jag inte har någon ork i kroppen eftersom jag knappt äter..
Men det är ju mycket som handlar om orken att göra frukost lunch och middag.. Vissa dagar gör jag det.. Men vissa inte, och det har börjat bli allt oftare att jag inte gör det.

JAG SKA SKÄRPA MIG!!!!

Ska gå och göra nudlar nu..sen börja göra mig klar och duscha osv. Vi ska på kalas hos moster sen, så vi far dit vid 6..

Har gått på stan idag med, fick med mig ett par svarta jeansleggings,ett armband,hårsnoddar, boddybutter och en ögonskugga! Tar lägger kanske in bilder senare.. om jag orkar ta några vill säga..


PussPåEr!:*

» Fredag

Idag gick vi in till stan för att köpa Kinect. Men tror ni inte att det är helt slutsåld både i butiken och huvudlagret? dom vet inte ens när dom ska få in dom igen..
Men fick iallafall med mig ett par nya skor hem! mina är ju ett x-antal år och massa hål i så var på tiden att jag köpte nya! kostade 800 kr men var 50 % rea på dom så blev bara 400 kr..
Såg även ett annat par skor som jag ville ha men dom kostade 1000 kr :S så det blev inte av!

Just nu sitter vi och väntar på Jan och Maud som ska komma hit:)
Senare blir det att fara och hälsa på Emil och Lova i deras nya lägenhet! dom flyttar in idag ;D Ska bli kul!
Men nu ska jag gå från datorn.

PussPåEr!:*

» what is going on?

Förstår inte vad det är som händer. Kan knappt sova på nätterna,äter nästan ingenting..
Äter fil och flingor nu, alltså äter jag min frukost klockan halv 2 ? Vet inte varför det är så här..
Jag vet att man ska äta frukost,lunch middag och gärna mellanmål när man ammar och i vanliga fall? Men jag äter bara 2 gånger per dag, ibland kan jag göra nånting på kvällen..

Måste verkligen skärpa mig!

Ska gå och göra iordning lite gröt till bubben så han får äta det när han vaknar :)
Sen halv 6 ska jag till tandläkaren och laga hål..

PussPåEr!:*

» Årets lista 2011!

Fem händelser som har varit bra detta året?
1. Jag fyllde 20 år
2. Fick världens finaste son, Theodor ♥
3. Tog studenten
4. Firade Theos första jul
5. Firade 1 års förlovning tillsammans med Viktor!

» Fem händelser som varit dåligt det här året?
1. Gick upp i vikt

2. Morfar dog.
Kommer inte på något mer.

» Vad har du lärt dig i år?
Vilka som finns för en i alla lägen.

» Blev året som du hade tänkt dig?
Ja typ.


» Vad har du tittat på? 
ser massa olika serier  Grey's anatomy och Seventh Heaven oftast varje morgon! Men orkar inte skiva upp alla..

Jag och Viktor ser även mycket film!

» Vilka nya personer har du lärt känna iår?
Mammorna i vårdcentralgruppen!

» Vad är det vackraste du fått i år?
Theodor såklart!! ♥

» Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag var gravid, + var med om en förlossning som inte rikigt vart som jag hade tänkt mig..

» Vad spenderade du mest pengar på?

Grejer till Theo och mat.

» Vad gjorde du din födelsedag 2011?
Familjen var här och fikade osv..




PussPåEr!:*


» 2012-01-03

Snart ska jag och lilleman bege oss in till stan :) Blir en shoppingrunda med mamma,janne och mormor :)
Om jag får med mig några fynd så fotar jag de och lägger upp senare! Måste skynda mig lite nu :)

PussPåEr!:*

» Söndag

Snart ska jag gå och göra varma mackor i ungn. Är så sjukt hungrig? "/
Annars har det inte hänt så mycket idag.. Har sovit, Jan och Maud komme hit en stund, sett tv, myst och busat med min lilleprins! (L)

Har inget mer att säga nu!

Seya!

PussPåEr!:*

» 2012-01-01

2011-08-14 var det bästa datumet i hela mitt liv det var då min älskade son till världen!
Det värsta som hände 2011 var att min "morfar" lämnade oss! Jag saknar dig för varje dag som går.


Nu är det ett nytt år med nya möjligheter.
Ser framemot detta år!


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen!




PussPåEr!:*