» Bedtime

Ligger i sängen och ska försöka sova, ska bli in lärd på systemet imorgon så måste vara pigg och alert! Fick även en underbar nyhet idag! Har blivit extra anställd på OK nu och hur bra känns inte det? Trivs som fisken i vattnet där och det har jag alltid gjort :) hoppas jag kommer trivas lika bra på systemet, men det tror jag att jag kommer göra :)) det enda jag gruvar mig över är kläderna.. Beställde nämligen förstora byxor så tog en storlek som jag fick kämpa lite med att knäppa igen men kan ju bara se det som ett lockete och hoppas på att dom passar när dom kommer! Kunde nämligen ta några veckor innan dom kommer så ska köra med mina egna leggigs så länge. Nä nu ska jag försöka sova, men kommer säkert inte lyckas på länge för det känns så pirrigt och gruvar mig över att jag kommer komma försent osvosv.. Nä nu måste jag ge mig!
Godnatt på er


» Bra dag

Imorse gick jag och Izabell ut på gården kl:10 för att sola, vi grillade till lunch och sen gick vi in strax efter kl:3. Har typ bränt mig på ryggen för det svider jättemycket :/
Igår hade vi grillfest här hemma, theo sovde hos sin farfar och Maud :) själv hade vi jättekul och satt ute näsan Lea kvällen men vi gick in vid 10 för då började det bli lite kallt.. Vi skulle gå ut på Olles men var helt dött så vi gick och köpte en macka på subway!
Imorgon ska jag och Emilia åka till Umeå eftersom jag ska på återkontroll efter operationen, så jag skriver imorgon när jag är hemma igen! Pusspåer!:*


» Vårdcentralen

Sitter just nu i väntrummet och väntar på min tur, ska kolla om jag har blivit gluten eller vad det är för fel på mig mage när jag alltid får jätteont i magen efter jag har ätit bröd/pasta osv.. 200 spänn kändes ju inte så kul att slänga ut heller, speciellt när det ekar på mitt konto och ska på återkontroll i Umeå på måndag och det kostar 300kr.. Plus bensin osv. Slutade vid halv 2 idag på praktiken för skulle vara på arbets kl 2 för planering inför sommaren, ska ha jobb coach en gång i veckan och besöka jobbrummet varannan vecka.. Hoppas jag får mer tid på bolaget så jag slipper arbets! 3 minuter kvar tills det är min tur förhoppningsvis!


» Dagens shopping

Ett par byxor, 6 par sockar och en ny nappburk blev det idag på stan :) theo råkade ju he sönder sin förra nappburk och eftersom jag tycker dom är så fina så köpte jag en ny! Hittade som vanligt ingenting till mig själv.. Men det får väl bli nån annandag!


» Morgonträning

Imorse ringde väckaren 05.30 men låg i sängen tills klockan blev 10 i 6 då steg jag upp och gjorde kaffe. 20 över 6 satt jag mig på cykeln och cyklade iväg till gymmet :) jag och Emilia körde 6 km på crosstrainern, skönt Att börja morgonen på gymmet! Tror jag ska fortsätta så. Annars blir det praktik i sin vanliga ordning idag. Just nu sitter jag i soffan och väntar på att klockan ska bli 9, är redan klar förutom att mitt hår är blött men det skiter jag i, det hinner nog torka tills jag börjar! Skriver kanske senare!
Pusspåer!:*


» Effektiv dag

Dagen börjde redan klockan 7, vi stannade kvar i sängen tills klockan var halv 8 och då gick vi upp för att göra frukost och göra oss i ordning.
Dagen har bestått av att göra massa ärenden så är helt slut i kroppen nu :P
 
Allt som vi har gjort är:
  • Varit och kastat allt glas som hr gått sönder det senaste året.
  • Hämtat en släp på Ok
  • Hämtat en säng i bergsbyn till Theo
  • Varit hos moster och stig i ursviken, vi fikade och stig lagad mina leggings
  • Storhandlat
  • burit upp sängen till lägenheten
  • Lämnat tillbaka släpen
  • Storstädat på balkongen och lagt ut en matta
  • Gjort hemma gjorda hamburgare och hemmagjord coleslaw
  • Badat Lilleman
har säkert glömt nått med men orkar inte tänka efter.. Hur har ni spenderat eran dag?
 
Nu ska jag gå och göra en flaska till Theo och se om han vill sova sen!
PussPåEr!:*
 

» 1 maj

Gårdagen spenderades på praktiken som vanligt och vid 5 for vi upp till ewe som fyllde kalas! Hon fyllde 24 år igår, så nu börjar hon var gammal ;) vi for hem vid 7 och då cyklade jag iväg på kvantum och köpte morötter och dipp så vi hade mys framför en film. Idag har vi varit på stan och ätit lunch med mamma och mormor och efter maten ska jag iväg och pröva zumba med mami :) imorgon är det praktik igen sen blir det kanske och fara på gymmet eller ut på en joggingsrunda! Nu ska jag kolla maten! Pusspåer!:*