» GOTT NYTT ÅR!! :D

Ha en bra kväll allihopa!


PussPåEr!:*

» Dålig uppdatering

Sånt händer när man inte har ork / tid :P
Julen firade vi iallafall hos mormor och lelle :), jag fick mest pengar i julklapp men en parfym av älsklingen ,och lite andra småsaker! :) är nöjd iaf!

På juldagen förlovade vi oss :) eller vi gjorde det på julafton men det står den 25 i ringarna :) så det var mys, sen var jag med Lina och vi pratade en massa skit osv, sen komme edward så då var vi med honom med :)

Söndag för vi och köpte en ny tv! så nu har vi den gamla i sovrummet! :)
Sen gjorde vi gjorde inte så mycket mer,

Igår for jag Izabell, Izac, Ewe och Martin till umeå och shoppade lite kläder på rean, :) så nu är man lite fattigare -.-.

Men nu ska jag börja göra mig klar, ska på stan med mamma sen och efter det blir det att handla! :)


Hare bra ! :)




PussPåEr!:*

» Lill-lördag!

Sitter och väntar på att Ewe Liam och Martin ska komma men det tar ett tag :S
Borde kanske gå och ta mig frukost!? är inte speciellt hungrig men man måste jue :S

Har som ingenting att skriva mera :)
seya!


PussPåEr!:*

» !

Varje gång jag glömmer dig,dyker du upp igen!
Det sårar mig så enormt eftersom du nekar det du har sagt !



» I'm not afraid

Håller på att städar och fördriver tiden! vill att klockan ska bli 6 så jag kan börja gå in mot stan och träffa viktor sen ta bussen till ursviken!
Ska och hälsa på moster och co! Jonas har kommit hem med!:)
Idag har jag inte gjort så mycket  :P
viktor är och har match tror han sa att det var den sista matchen nu innan jul och de?

Men nog om det så ska jag fortsätta med mitt städande sen ta en dusch! :)



Hare bra!


PussPåEr!:*

» Sjuk

Tycker inte om att vara sjuk men det drabbar ju alla ibland så! Har inte mått bra i veckan och har spytt några gånger "/, men sånt får man ta, det kanske är nånting som går nu ?! men men, sitter iaf och väntar på att viktor ska komma hem ! har inte träffat honom sen han for i morse typ 05,30 ;( så saknar honom väldigt mycket! inte kul alls!

Men nu ska jag borsta tänderna och ta en alvedon på det och hoppas på att illamåendet går över :)

Vi höres!




PussPåEr!:*

» Tisdag!

Vaknade för ett tag sen, vart dålig igår så stannade hemma idag!
Har inte så mycket mer att skriva så får skriva mer sen om det ploppar upp nått i hunuvet! ;)

Ska gå och försöka äta frukost nu! :)



PussPåEr!:*

» Eenie Meeine

Helgen har bestått av :
Fredag : Middag hos Ewe,Martin, och Liam, sen efter middagen tog jag viktor och liam ett bad :) men liam ville inte bada mer så då gick han upp och efter tag gick även vi upp :), Sen såg vi lite tom och Jerry och det var lika bra som jag minns att det var! :), men som sagt så somnade jag där ett tag sen ringde mamma så pratade lite med henne sen när vi hade lagt på somnade jag inge (?) Sen blev jag väckt igen och då åt vi lite godis chips och julmust =] sen blev det sängen efter det!

Lördag : det vart en chilldag sen på kvällen blev det harry potter med Izabell och Viktor, men jag tyckte inte den var så speciellt :P sen när vi komme hem somnade jag i soffan och det hade viktor också gjort och sen vaknade jag vid 2 och då väckte jag honom sen la vi oss i sängen!

Söndag : sovit mycket i soffan idag, är så sjukt trött hela tiden :S, sen vart det en sväng in till stan sen vart det hem och slänga sig i soffan igen!:)
Nu är viktor och ska ha match och jag sitter hemma ensam och tråkar! ska försöka spela lite sims men hoppas då inte att datorn laggar ihop! :(

Hare bra hörs sen! 





sisters for life! ♥♥♥


PussPåEr!:*



» Pepperkakshus!

Det är vad jag har gjort idag :) efter skolan så for jag och johanna på stan och gick in på hennes bank fixade lite grejer, gick till H&M lämnade tillbaka Bhn jag fick av viktor eftersom den var förliten (?) Sen blev det hem till mormor äta middag och det blev spagetti och kycklinggryta! riktigt gott! Sen blev det att börja med mitt kära pepperkakshus! självklart hjälpte mamma och mormor till och när ewe liam och martin komme så fick jag även hjälp av lilleman!:)
komme hem från mormor för ett tag sen. så nu sitter jag och väntar på att Viktor ska komma hem. ska tömma mammas kamera och då hittade jag lite bilder sen förr! så lägger upp dom! :)

Jannes 40-års fest!
När jag skulle fylla 18 :)
Det där var typ förra julen skulle jag tro.jag och ewe på stigs 50-års kalas för typ 2 år sen!




PussPåEr!:*

» ingen rubrik

Känner mig inte helt hel just nu, men det är ju så det är ibland! och just då finns inget bättre än att sova så man kommer på andra tankar, i morgon kommer mamma och hälsar på så då ska jag prata med henne så kanske det börjar kännas lättare i livet!
har inte så mycket mer att säga just förutom att allt känns upp och ned.











Godnatt!



PussPåEr!:*

» Onsdag

Sitter på skolan och har personlig försäljning, men jag och johanna gör inte så mycket =], idag blir det bara att ta det lungt och vila lite är ganska så slut "/
men men finns inte så mycket mer att säga just nu, står som stilla i mitt huvud.
Slutar om 25 min hoppas jag ! ska göra nå vettigt nu!


haha är så roligt när man hittar gamla bilder!


PussPåEr!*

» ♥

Mycket som händer i vår värld just nu!
Så blir att lägga sig nu! :)












































PussPåEr!*

» Just the way you are!

Måndagen har bestått av skola, och vi var på skolan halv 9 och trodde att vi skulle ha lektion, men självklart inte!! så vi gjorde klart hemtentan istället och det var på tiden ?

Efter skolan for vi på elgiganten så då fick jag ett nytt headsett och det mest pinsama var ju att han som stod i luckan ba; visst äre Mikaela?
Roligt och vara typ "stammkund" där:P
Sen for jag Emilia och Izabell hem hit och gjorde tacopaj och såg get ritch or die trying, sen vart de ut och åka lite sopsäck och en liten glidning med bilen med mycket gamla låtar! :)

men nu ska jag lägga mig framför soffan och ta det lungt mår illa, som vanligt!




PussPåEr!:*

» Grattis!

GRATTIS JOHANNA PÅ 18-ÅRS DAGEN!!! :D :D :D :D



» Lil´lördag!

Sitter på skolan och har en handels lektion, är ganska dygt började med den 12,15 och den slutar 14,05 -.- Igår var det prov i handel vet inte var det var för lektion med det var iallafall på det "gröna häftet" hoho! sen hade vi förhör på historian men blev inte att jag sa nånting för man hann ju aldrig "/ Efter skolan blev det Buffys med Emlila, Lisa och David, sen for jag och Emilia hem till mig och chillade lite sen hämtade vi upp Izabell och ut på en sladdar runda sen blev det hem dirr, hade en enorm huvudvärk -.-

Idag kommer mamma och ska hjälpa mig och folla upp gardinerna!:)

men nu ska jag ut!



PussPåEr!:*