» Hotell Aurum

Idag for jag på skolan, eller hotell aurum var vi på, vi har 5 st i klassen som var där :P
satt och lyssnade från kvart i 9 till kvart i 12 sen fick vi hotell lunch och mums va gott det var! förutom att köttet var lite rosa..
När vi hade ätit så for jag och Izabell på skolan pratade med Anette, Louise, och Elizabeth!
Fick g i deras ämnen vilket känns KANON!

Efter det så for jag oazh izabell in till stan hon köpte lite diverse grejjer och jag kollade bara :)
Sitter iallafall och väntar på att Emil och Lova ska komma hit med min glass (A)

Sen idag har viktor sin första körlektion så lycka till honey! 
Nänu ska jag göra nån nytta!



PussPåEr!:*

» förlåt för världens sämsta uppdatering

Men har inte haft nånting att skriva eftersom det händer som ingenting....
Idag är det mors-dag så vi ska fara till Viktors farmor och äta tårta kl 11 sen efter det tänkte vi överraska mamma eftersom hon tror att dom ska fara till stan, men jag och pappa janne har en plan;)
Alla Ica butiker öppnar kl 10  och har inte köpt nån mors-dags present så ska typ cykla till coop och köpa en blomma!

Nä nu ska jag göra mig klar sen bege mig!


PussPåEr!:*

» Pump it!

I morse for jag och mamma upp till barnmorskan, skulle ju kolla om jag hade graviditetsdiabetes och det hade jag inte som tur var!, Och det där man skulle dricka, fy fan vad äckligt det var, spyr typ bara jag tänker på hur det smakade...

Sen efter det så for vi till moster och sen vidare till hamn och åt frukost/lunch, sen for vi förbi graven,skohuset,ica maxi, lakkapää, coop och nu är jag hemma!
så har hunnit med mycket idag!

Efter maten ska izabell komma hit och då ska vi göra klart svenskan sen ska hon även färga mitt hår :)
de blir nog bra :)

Men nu ska jag kolla aftonbladet sen ska jag ta fram maten!

Seya!


PussPåEr!:*

» bara för i kväll

Har precis gjort klart en uppgift som jag fick igår så ska vänta tills mamma kommer hit så for hon läsa igenom den sen blire att skicka in den!
Har även gjort klart webbutiken idag vilket känns väldigt skönt! så nu har bara jag och Izabell kvar att renskriva svenska uppgiften! skönt!

Stannade hemma idag pga mina samandragningar, hade jätte ont igår hela dagen på skolan och har det även idag.. tur att det är barnmorskan i morgon så då får jag fråga henne varför jag har så sjukt mycket hela tiden!

Nu ska jag gå och diska lite, när viktor komme hem så ska vi fara och handla med mamma som även stannar över natten! :* mys!



PussPåEr!:*

» Jag och Bebisen v.30

Barnet

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

 

Vikt 1 600 gram.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen. Försök tänka på hållningen så att du inte får belastningsskador. Försök att äta allsidig och nyttig mat, det påverkar mer än du tror och du kan må mycket bättre.

PussPåEr!:*

» 77 dagar tills bebisen kommer!

Igår var ju andra föräldraträffen och den handlade om förlossning och smärtor, tycker det var ganska intressant men vart ganska nervös.. Tur att jag har viktor :*
Vi fick även se ett förlossningsrum!
Sen när vi komme hem la jag mig i sängen eftersom jag började må jätte illa och vart jätte yr!:(


Och nu äre ju bara 77 dagar kvar tills bebisen kommer! man kan inte längta mer än vad jag gör! :*
och i morgon går vi in i v.30!



PussPåEr!:*

» Surväder!

For hem från Izabell vid 3 och då regnade det ju självklart.. inte roligt att cykla hem när det regnar..
Idag är det andra föreldraträffen och det börjar kl 5 så har kokat palt men dom vart typ överkokta.. sitter iallafall och väntar på att viktor ska komma hem:)

Och samandragningarna är fortfarande lika som förr, TUR att jag ska till barnmorskan på torsdag!
Men nu ska jag gå och duka!:)

Seya!

PussPåEr!:*

» Söndagsmys

Idag har vi inte gjort så speciellt mycket, cyklade iväg på jysk och kollade lite där sen for vi på coop och köpte bebistäcke + besiskudde, lakan och örngott :)
Sen när vi komme hem blev det att lägga sig nere på filtar på gården och sola :)
Men tror inte att jag fick så mycket färg :(
Tobbe for hem för ett tag sen, han hjälpte mig med 2 uppgifter så hoppas det vart rätt på dom, förstod inte ett skit av nån av dom...
Har precis duschat så nu ska jag hämta juice eller vatten? vet inte vad jag vill ha, kanske blir både och? :) sen blire nog sängen :)
Seya!
PussPåEr!:*

» Broken

I miss you like crazy! ♥













» Godmorron!

Har precis ätit frukost! vart rostade mackor och oboy! Idag vet jag inte vad som händer, kanske blir en sväng in till stan? kvällen bjuder iallafall på bio med Viktor och Izabell :)
Om nu inte jorden går under? men det tror jag inte, känns som om han svamlar...

Igår såg jag och Viktor Just go with it (min låsas fru) och den var faktiskt jätte bra! :)
Nä nu ska jag läsa aftonbladet sen klä mig :)

Seya!



PussPåEr!:*

» Eeeyy

Har hunnit plocka undan massa saker från golvet, diskat, kollat aftonbladet,norran,bloggar osv, på typ en timme :P nu ska jag börja göra mig klar :) börjar 10 över 10 idag, sen går vi till 11. känns jävligt ovärt med tanke på alla mina samandragningar men jag måste vara på skolan nu det som är kvar :)


Mamma och Anki skulle kanske komma förbi idag :) hoppas då det!
Nä nu ska jag klä mig!


Min tatuering före; man ser inte så mycket men..

kolla nu :(



PussPåEr!:*

» Seegt

Finns inte så mycket att säga, for på skolan i morse hade mentorstid och prov sen slutade vi, så jag och izabell for och åt och sen hem till mig och såg massa desperate avsnitt! det var jätte spännande kan jag lova! :D
Imorron blire skola för en lektion, känns så jävla ovärt sepciellt då jag får samandragningar HELA tiden, spelar ingen roll om jag ligger och vilar som dom säger att jag ska göra, jag får dom endå -.-,

Men nu ska jag slänga mig i soffan!

Seya!


PussPåEr!:*

» Webbutik

Sitter på skolan och håller på med min webbutik just nu :) går iallfall frammåt så ska inte klaga!
Kl 7 i morse komme killen från sandå som ska måla om oah tapetsera! kommer nog bli fint hoppas jag :) kanske tar nån bild om jag kommer ihåg (A)

Emilia kom och hämtade mig i morse eftersom jag har så jävla mycket samandragnignar osv.. känndes inte pepp att fara på skolan idag då men var ju tvungen att skriva klart historian och sen så har jag ju ett test på Anetts lektion så hoppas det går bra med :)

Nu ska jag fortsätta med min webbutik!

seya!




                                                                                                                                                   PussPåEr!:*


» Jag och Bebisen v.29

Barnet

Nu börjar det verkligen likna en riktig liten bebis. Pojkar väger ofta lite mer än flickor.

Barnet växer och frodas. Nu är det ungefär lika långt som en vanlig skollinjal, men olika barn är olika långa redan nu. Barnet har antagligen fortfarande inte lagt sig till rätta utan ligger ibland med huvudet nedåt och ibland med huvudet uppåt eller åt sidan.

Vikt 1 400 gram.




Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Från livmodern ner mot ljumsken går det så kallade livmoderband. När livmodern växer och livmoderbanden tänjs ut kan du känna en smärta som strålar ut mot ljumsken och blygdläpparna. Efter förlossningen drar banden ihop sig och besvären går över. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.

 

 

PussPåEr!:*


» På rätt spår..

Ringde barnmorskan i morse om mina samandragnignar, hon sa att jag borde ligga hemma en vecka och bara vila.. men det har ju inte jag tid med nu? har ju börjat gå så bra för mig i skolan, fick VG på apu betyget och det komme som en chock.. Men ska ju till barnmorskan nästa vecka på torsdag så jag får väl höra vad hon säger, och om hon säger att jag måste vara har jag ju inget val..

Nu ska jag nog lägga mig och vila lite, är jätte trött :(
Ikv äre ju desperate så blir ju att se det ;D om jag orkar vill säga!


Seya!


Min lilla busunge! ;*


PussPåEr!:*

» Föräldraträff!

Komme hem vid halv 8 från första föräldraträffen! det var faktiskt ganska kul om jag ska vara ärlig, i början sög det och jag och viktor ville bara gå ut därifrån och fara hem men efter ett tag gick det bättre :)
Var ju och kollade när Izabell tatuerade sig idag med! skit snyggt blev det! vill också tatuera mig igen men det får vänta tills bebisen är född och tills man har fått tillbaka sin kropp!

Nu håller jag iallfall på med historia uppgiften, går väl sådär men har iallfall kommit en bit på vägen.. ska fortsätta med den i morron på hålet sen har vi ju även lektionen på oss :)

Snart börjar en unge i minuten och då ska jag ligga i sängen och titta på det (A)

Ska gå och ta bort mascaran nu och borsta tänderna!

Seya!


Sexiga!...

PussPåEr!:*

» Forever young

har inte gjort historian, somnade vid hlav 5 och vaknade för ett tag sen..
har inte ätit sen frukosten i morse heller, är inte heller hungrig och har ingen lust att äta, så vet inte hur jag ska göra.. tror jag ska ta mig en varm dusch nu :)

Nänu ska jag skynda mig in i duschen !
Bild lånad från google



PussPåEr!:*

» sådärja!

Nu är spjälsängen målad klart! vi började måla den igår och blev klara idag:)
Igår vart det filmkväll och mys! sen var ju även jag och izabell på en liten picknik!:D

Nu ska jag börja med Historia uppgiften som ska vara klar och inlämnad på Tisdag, den ska vara 2-3 sidor lång och handla om mellankrigstiden och andra världskriget.. men jag tror det kommer gå bra!





PussPåEr!:*

» Godmorgon!

Komme hem för ett tag sen, har ju varit uppe och lämnat kissprovet, Idag blir det förhoppningsvis picknik :D

Blev ett kort inlägg ska gå och fika :) vi hörs sen!



PussPåEr!:*

» Förlossningen

Försökte ju som sagt få tag på barnmorskan idag men lyckades inte.. så när jag komme hem så ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade om det är normalt att ha jätte mycket samandragningar när man är i v.28, och då sa hon att dom skulle ringa förlossningen och dom sa att jag skulle komma in direkt för dom ville undersöka mig, så moster följde med och jag fick göra en ctg kurva och ligga där i 30 min och då komme hon tillbaka och sa att dom var tvugna att känna om jag hade öppnat mig men det hade jag ju inte som tur var :)

Ska dit i morgon och lämna kissprov sen kommer vi att ha kontakt dom närmaste dagarna, måste även fara in direkt om samandragningarna blir värre vilket jag inte hoppas!

Men nu ska jag och viktor se film :)



Tur att jag har världens bästa!♥


PussPåEr!:*

» Brand på nordanåteatern?


PussPåEr!:*

» Tidig kväll?

Är så himla trött och har världens samandragningar och världens smärta i ryggen, så jag tror jag ska gå och lägga mig i sängen och titta på tv?
Idag var vi och skrev in Viktor på en körskola så han kan ta körkortet! hoppas han har det innan bebisen kommer! ♥
Annars har jag inte gjort så mycket mer idag..


Nä nu ska jag hämta vatten och sen sängen!

PussPåEr!:*

» sådärja!

Nu har jag skickat in uppgiften och nu tänkte jag gå och och sätta mig på balkongen och få lite färg:)
Sen ska jag nog försöka böja med historia uppgiften som vi fick igår hann inte börja med den på lektionen eftersom jag skulle ju ha muntliga sen gick ju brandalarmet..

Nu ska jag ut på balkongen!

Ses sen!



PussPåEr!:*

» Godmorgon världen!

Skönt att vara ledig idag! vaknade typ för en halvtimme sen:) behövde verkligen sova ut!
Idag ska jag och izabell göra uppgiften vi fick som ska vara inlämnad idag, tur att vi har börjat på den och inte har kvar så mycket:)
Sen blire nog att sooola! :D



Nu ska jag gå och göra nå frukost!

Seya!

PussPåEr!:*


» Brand på skolan

Imorse när vi hade historia skulle jag och david just börja med mitt muntliga prov och då gick brandalarmet och alla trodde att det var falskt alarm eftersom det är typ det hela tiden känns det som..
men fick iallafall godkänt på provet:)


PussPåEr!:*

» Jag och bebisen v.28

Barnet

Nu har barnet stora chanser att överleva om det skulle komma. Barnet har ökat i vikt cirka tio gånger de senaste elva veckorna.

Barnet kan fortfarande vända sig ett tag till. De flesta barn brukar sedan lägga sig tillrätta med huvudet nedåt i födelsekanalen fast en del lägger sig istället på sidan eller med stjärten nedåt. Då kan man försöka vända barnet när det är ca 1 månad kvar till förlossningen. Hjärnan börjar forma de olika vecken. Hittills har den varit ganska slät.

Vikt 1 200 gram.

 

 


Mamma

Nu börjar tredje trimestern, den sista tredjedelen av graviditeten. Brösten kan börja läcka mjölk. Du kan ha ökat åtta till elva kilo eller mer. En del kvinnor kan känna sig  stora och tunga och ha svårt att röra sig obehindrat. Känsloyttringar och reaktioner kan åter bli starka som i första trimestern.


» Onsdag!

Nu på morgonen blir det muntligt historia prov, hoppas det går bra! är en lång och dryg dag idag men ser framemot att vara ledig i morgon!

Blev ett kort inlägg och vet inte ens om det kommer att komma upp eftersom det är ju nå fel på blogg.se..liiite irriterande!

Nu ska jag klä mig och plugga lite till :)

PussPåEr!:*


» Nite!

Komme precis hem från kvantum och satan vilka samandragningar jag har/haft idag inte alls skönt.. Idag har jag varit på skolan och tråkat som vanligt"/ Efter skolan blev det stan med Izabell och Johanna, vi gick runt lite sen köpte vi varsin mjukglass och satte oss i parken och pratade om allt. Mys!

Nu ska jag ta och plugga lite, ska ha muntligt historia prov i morgon med David!:)
Sen kl 9 äre desperate! :D
PussPåEr!:*

» Förlåt för dålig uppdatering!

Men har inte haft orken att blogga i helgen :(
Men kan iallafall sammanfatta helgen kort!
Fredag: Då gjorde vi typ ingenting, chillade och kollade på film:)

Lördag: For vi in till stan kollade runt lite sen hem igen sen for vi på elgiganten kollade om en ny mobil men den fanns inte där så då for vi på expert och där hittade vi den så blev ett mobilköp! :D
Blev en sån här!

Sen komme Izabell och då såg vi en jätte läskig film sen vart det sängen!

Söndag: Chillar dag till 1000 =], for och åt på mammamia sen ut på en lååång cykeltur sen for vi förbi ainas och köpte kulglass och sen en till cykeltur sen hem igen!:)

Idag ska vi till hamn och fota nu på morgonen, sen idag ska vi på brandövning på brandstationen, sen efter skolan har jag evk möte. hoppas det går fint! :)

Nu ska jag börja göra mig klar:) 


PussPåEr!:*

» Känner mig stolt!

Känns som om allt börjar vända nu.. går kanon bra i skolan har gjort uppgifter som jag legat efter med klara och lämnat in! Har även pratat med lärarna som jag har kvar prov att göra så vi har fixat när jag ska göra dom proven osv.. Idag sa Inger att hon märker att jag utvecklas mer och mer och tar tag i saker mer nu än vad jag gjorde förr, sen sa hon det kanske är för att du ska bli mamma, du tar ansvar utan att tänka på det :)

Känns underbart att det går bra nu!
Fick G+ på svenska talet, gick G på projektarbetet!!




PussPåEr!:*

» Swedish

Ska snart börja fara till skolan då jag ska ha mitt tal.. känns väl sådär men tror det kommer gå bra :)
Igår komme tobbe, emil, mamma och janne förbi ett tag :) sen for mamma och dom hem och tobbe for och skulle spela fotboll :)
Han hade en jätte läskig sak på sin mobil typ ghost talker, först hörde vi ingenting sen började en bebis gråta då blev jag lite rädd :(

Och inatt vaknade jag av att jag skrek, har jätte ont på vaden och det var det jag vaknade av.. haltar fram på högra benet.. inte skönt alls!

Men nu ska jag gå och hämta talet osv :)


PussPåEr!:*

» I just cant get enough

Komme hem för ett tag sen har diskat (A)
Idag gjorde jag klart omprofileringen (stavning??) sen skrev jag och izabell PMet och jag skrev även mitt tal! så skönt att ha det bort gjort nu, så i morron blire att läsa upp det!
Idag ska jag ha middagen klart när viktor kommer hem, han gjorde plättar igår så då tänkte jag fixa middag idag!
kl 3 ska jag upp till Gudrun och sen ikv blir det att mysa, är så trött och slut i hela kroppen.. tur att det är helg i morgon!

Men nu ska jag kolla lite bloggar och hämta juice :) är typ beroende av det nu =]



PussPåEr!:*

» Godmorron!

sitter och äter lite fil nu, börjar ju kvart över 9 så blev lite sovmorgon iallafall!
Idag ska jag nog inte göra så mycket, förutom att jag och Izabell ska sitta kvar ett tag på skolan och göra klart Pmet till svenska talet.. vi slutar ju typ 20 över 11 :)

Men nu ska jag kolla lite bloggar osv :)


PussPåEr!:*


» ÅÅÅH

JAG VILL HA APELSINJUICE NUUU!!!!

Hur gott ser inte det här ut? ;O

Bild lånad från google
PussPåEr!:*

» Over and out

Har precis kommit hem. Det första jag gjorde var att ta ett stort glas apelsinjuice höll på att törsta ihjäl!
Idag på historian fick jag veta mitt provresultat på provet vi hade förra veckan och jag gick godkänt? :O fick verkligen en chock men skönt att klara det iaf!
Vi har även haft en "arbetsintervju" på personlig försäljning, det gick också bra men var ganska så nervös i början (A)

Idag blir det att käka plättar till middag! MUMS!
Nu ska jag ta och leta den dära artikeln som jag aldrig hittar! MÅSTE göra talet på fredag!

Skriver kanske senare =)

PussPåEr!:*

» Jag och Bebisen v.27

Barnet

Nu är det lättare att mäta barnets fulla längd inklusive benen. Barnet är cirka 30 centimeter i sin fulla längd. Barnets ögon öppnas efter att ha varit stängda en tid. Det övar att öppna och stänga ögonen. Hörseln utvecklas allt mer och barnet kan hoppa till vid kraftiga ljud eller snabba rörelser från dig. Nu är överlevnadschansen stor om barnet skulle komma ut för tidigt.

Vikt 1 kg.




Mamma

Nu kanske du känner en liten fot som trycker mot magen. Ibland tar barnet spjärn och prövar sina krafter. Du kan känna hur barnet "svarar" när du försiktigt trycker tillbaka. Du kan också börja känna dig tung och få bristningar, så kallade strior på mage och lår. Hittills har det ändå varit ganska bekvämt med en rund liten mage och en bebis som inte buffar till allt för hårt mot revben och insidan av magen.

 

PussPåEr!:*


» Fortfarande sjuk..

Känner mig även snurrig och helt slut i kroppen,har verkligen ingen kraft :(
Igår skrev jag och viktor vårat kontrakt om ingen skräpmat och godis på veckodagar så vi får hoppas att vi håller det! :D
Imorgon går vi in i v.27 tiden går verkligen snabbt men samtidigt väldigt sakta..

Nu ska jag ta nånting att äta!

vi hörs senare!

PussPåEr!:*

» Lasagne

Blev det till middag idag! riktigt mumsigt! :D
Har inte gjort så mycket idag förutom att vi var och köpte en barnvagn och jag stod och försökte hålla in min hosta men gick väl sådär:P

Om en timme börjar en unge i minuten!
Ska lägga mig i soffan igen!


PussPåEr!:*

» Arg

Fyfan vad jag är less på att vara sjuk!
Kryper ner i soffan igen framför tvn och ser simpsons!

PussPåEr!:*

» Ingen rubrik

I lördags fick jag lite feber sen gick det över igår på dagen, men nu har jag feber igen! Tät i näsan och hosta är inge vidare! hatar att vara sjuk speciellt när det inte är många veckor kvar av skolan med!?
Men ska iaf gå och lägga mig i sängen igen !


PussPåEr!:*

» 100 dagar kvar!

Idag är det precis 100 dagar kvar till beräknadförlossning! :D
Tänka sig att snart har vi våran lilla bebis här! ♥



PussPåEr!:*