» Eenie Meeine

Helgen har bestått av :
Fredag : Middag hos Ewe,Martin, och Liam, sen efter middagen tog jag viktor och liam ett bad :) men liam ville inte bada mer så då gick han upp och efter tag gick även vi upp :), Sen såg vi lite tom och Jerry och det var lika bra som jag minns att det var! :), men som sagt så somnade jag där ett tag sen ringde mamma så pratade lite med henne sen när vi hade lagt på somnade jag inge (?) Sen blev jag väckt igen och då åt vi lite godis chips och julmust =] sen blev det sängen efter det!

Lördag : det vart en chilldag sen på kvällen blev det harry potter med Izabell och Viktor, men jag tyckte inte den var så speciellt :P sen när vi komme hem somnade jag i soffan och det hade viktor också gjort och sen vaknade jag vid 2 och då väckte jag honom sen la vi oss i sängen!

Söndag : sovit mycket i soffan idag, är så sjukt trött hela tiden :S, sen vart det en sväng in till stan sen vart det hem och slänga sig i soffan igen!:)
Nu är viktor och ska ha match och jag sitter hemma ensam och tråkar! ska försöka spela lite sims men hoppas då inte att datorn laggar ihop! :(

Hare bra hörs sen! 





sisters for life! ♥♥♥


PussPåEr!:*





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo