» Helgen gick lika snabbt som den kom

Som rubriken lyder så är det tyvärr sant.. Kan berätta lite kort om helgen!
 
Fredag: Följde Emilia på systemet sen följde hon med  oss och handlade, sen vid 4 kom Jan och Maud och vi gick på stan en stund sedan till kriti för att äta. Riktigt gott var det! Vi pallrade oss därifrån efter 6 och begav oss hemmåt.. Väl hemma så blev det film för mig och Viktor och Theo sovde. Mamma och janne kom ävenförbi med Lea som har varit här över helgen då dom har varit i vilhelmina..
 
Lördag: Morgonen började med att vi for på coop bygg och lämnade in min cykel! haha det har ju bara gått typ 2 månader sen jag fick den men den har kronglat varje gång jag har haft den så nu är den inne iaf! får tillbaka den nån dag iveckan så ska bli skönt att kunna cykla igen!, sen klockan 3 var det barnkalas och allt ståhej, Emila som var den sista för hem efter 5 tiden :) Sen kom Izabell tillbaka och även ewe,martin och liam var ju här så vi gjorde baconinlindade kycklingar med pommes till middag! muuuums!! sen blev det även filmmys!

Söndag: Idag har vi inte gjort mycket alls, Viktor tog Liam och Theo till lekparken och sedan for Liam till sin pappa:) Snart kommer mamma och janne så jag och Theo ska följa med dit då Viktor är på match, han kommer dit senare ikväll!

Nu ska jag packa det sista!

PussPåEr!:*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo