» 2012-07-30


Ska börja med att berätta lite om helgen.. 

Fredag: Lina, Ebba och Marie kom förbi mamma och vi åt en jäätte god varm smörgåstårta, och sedan busade vi på med dom små:) Kvällen bjöd på film och godis!


Lördag: Jag mamma och Theo for till Rönnbäcken och hämtade Emil och Lova för att sedan fara och fika sen ut till  havet. Vi hade tänkt bada men den enda som satt i vattnet var Theo! han tycke det var jätte kul att sitta och plaska där :) Var jätte varmt där han satt och busade på.. På kvällen så beställde jag hem lite kläder från HM så första leveransen kommer nog i veckan och den andra i mitten av Augusti eftersom byxorna var slut :/ Theo fick sig även 2 plagg:) Kollade på Tatueringar också, det är så sjukt svårt att bestämma mig över vilken jag vill göra! finns så många man vill ha!


Söndag: Vi packade ihop vårat pick och pack och begav oss hemåt, Viktor hade fotbollsmatch kl4 så jag, Izabell och Theo gick dit och kollade 40 min sen gick vi hem igen eftersom det sög. Ingen av oss kan nånting om fotboll eller hockey så vi förstod ingenting.. Till middag gjorde vi tacos och sedan såg vi mirrormirror (Snövit) den var jätte bra så se den!:)

Idag så ska vi träffa Cim och Lion på stan sen får vi se vad kvällen bjuder på :) 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo