» Helgen

I fredags så stod det party med Johanna på shemat, vi hade jättekul hemma hos henne innan krogen och även krogen levererade!:) Träffade mycket trevligt folk och vi blev bjudna på drinkar och shottar! Helt enkel en lyckad kväll!, Lördag så var man lite seg men inte alls bakis, for upp till asklunden och tände ett ljus för morfar som fyllde år.. Saknaden är ENORM! Sen på kvällen när Theo hade somnat så skulle vi se Batman men jag halvsov typ hela filmen..
Och dagen har vi spenderat på barnkalas på Leos, Liam har ju fyllt 6 så han hade kalas för sina kompisar och Theo fick också vara med :) Vi kom dit vid halv 1-1 och for hem vid 3 halv 4 :)

Justja! Min mobil har gått sönder också.. När jag kom hem i fredags fungerade den och jag satt den på laddning, när jag vaknade på morron och skulle kolla vad klockan var så var den stendöd.. Den går inte att starta eller att ladda. När man "håller in" knappen så blinkar bara en lampa några gånger sen död.. Så nu har jag min jättegamla mobil där 5:an inte fungerat så jag får använda fantasin och blanda svenska och engelska för att folk ska förstå någolunda!
Så om nån vänlig själ har en bättre mobil att låna ut till mig så är det bara att höra av sig!
Kommer som sagt inte kunna köpa en ny mobil fören jag får pengar från försäkringen..
Nä nu ska jag se Navy Cis!
 
 
Dom två första bilderna är från fredagkväll och även dom sista som blev tagna med min kära mobil..
PussPåEr!:*
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo