» Bvc och ett års sprutan!

Dagen började med inkolning på dagis mellan 8.45-10.30, Theo hade just somnat när jag kom dit så då passade jag på att ringa Johanna och gå på kvantum! När vi kom hem åt vi lunch sen så busade vi lite och tillslut så somnade både jag och Theo! Vi vaknade igen vid halv 3 av att Ewe ringde så då var det bara att he sig upp för att göra oss i ordning för BVC! Hans vikt och längd är nu 9554gram och 76,2 cm lång! han har alltså växt 3.2 cm men bara gått upp 300 gram på över 2 månader, fick tips om att vi skulle he en tesked rapsolja i hans lunch och även i middagen!


Efter maten så fick Theo bada en långstund sen välling och sedan så läste vi en bok och han somnade i min famn ganska direkt boken tog slut, så nu ska jag gå och duscha! Imorgon ska jag till doktorn och är så nervös! men hoppas allt går bra och att dom hittar felet! är less på all smärta! skulle vara väldigt skönt att slippa den och börja leva ett normalt liv igen!



PussPåEr!:*


Anna
10 September, 2012 - 19:10

Du få ursäkta om ja är för nyfiken, men vad äre för problem du har? :/

Svar: Det är lungt:) Vad det är vet jag faktiskt inte.. det enda jag vet är att jag har jätteont där dom har sytt eftersom jag gick sönder onödigt mycket under förlossningen och förlossningen ansågs vara komplicerad. Så får bara hålla tummarna på att dom hittar vart det sitter i kläm :)Hoppas jag kunde svara på din fråga tillräckligt, men är ju inte så lätt när man inte vet själv riktigt :(
Mikaelalu


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo