» Dag ett avklarad..

..bara 29 kvar. 
Idag så började jag och Viktor med vårat "nyttigare" liv igen, vi har godis osv kontrakt 30 dagar från och med idag.
Första kvällen på länge jag inte har ätit nånting framför tvn efter middagen, har inte ens varit sugen och det är ju ett mirakel! Annars har det ofta varit att jag har varit sugen på glass,chocklad, lakris och en massa gott och då har det blivit en chocklad bit som åkt ner tyvärr.. Ända fördelen är ju att jag inte har gått upp nånting i vikt under den tiden. Så det är ju ett stort plus! Men när man ser sig själv i spegeln vill man bara spy av spegelbilden så dags att ta tag i bra kost och träning igen och hoppas på grymma resultat! Har inte satt något datum eller så nu utan jag tar det som det kommer helt enkelt:) 

Har precis gått och lagt mig. Dagen har bestått av en jävligt lång promenad med Emilia i skog och med spöregn, var som att himmelen öppnade sig och där gick vi mitt i skogen så båda var dyngsura när man väl kommit hem. Annars så gjorde jag och theo köttgryta till middag, vi har lekt och myst framför happy feet 2. Han har ju tittat sönder Piff och Puff så var skönt att det var nått annat på tvn för en gångs skull ;)
Imorgon väntar jobb skönt att man har sovmorgon och hinner mysa mycket med min lilla älskling innan jag ska lämna honom på dagis :*

Godnatt på er alla!






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo