» Intensiva dagar

Har varit sämst på att uppdatera er nu igen.. har väl inte hänt så mycket förens denna veckan som vändes upp och ned.


Alva vaknade natten tillTisdag med ont i magen och kände att hon blev varmare och varmare, direkt telefontidera på BVC "öppnade" så ringde jag direkt och vi fick åka dit på direkten och träffade en jätteduktig doktor! Han var supersnäll och hjälpsam.
Vi fick en remiss till Kirurgen via Akuten så vi for dit efter 12 (när Theo hade varit hos doktorn för att få förnyat recept på förskyldningsastma medicin)
Och där fick vi sitta och vänta i 1000 år kändes det som.. Det kom in kirurger som kände och glömde på hennes mage och prover togs, hennes sänka gick från 43 (på morgonen) till 100 kl 17..
Till slut blev det beslutat att vi skulle bli inlagda på barnavdelningen och hon skulle vara fastande ifall det skulle vara blindtarmen och dom skulle behöva opereras.
Under kvällen så fick hon göra ett ultraljud, men då hon hade mycket gaser i magen så såg han vaken njurarna eller blindtarmen så vi fick åka tillbaka på avdelningen. Fortfarande ovetandes..
Vid 00 kom en sköterska in och sa att vi måste försöka få Alva att kissa då hon inte hade kissat på hela dagen och hade nu fått nästan en hel påse med dopp, gick det inte att hon kissade själv så skulle dom tömma med katet.. satt i nästan 1 timme och kämpade på för att hon skulle kissa och för då kunde vi lämna ett urinprov som kirurgerna ville ha. Tillslut så kom det och det var som att det lossnade en "propp" fick ställa henne i duschen efteråt för att tvätta av henne. Det tog inte lång tid innan sjuksköterskan kom in igen och tog koppen med urin och hon sa direkt "det här såg inte bra ut"

Det visade sig att det var urinvägsinfektion Alva jade fått men att det hade gått för långt och blivit njurbäckensinfektion.. hon hade fortfarande 39 graders feber trots alvedon och Ipren i kroppen.

Dagen efter så hade sänkan stigit från 100 till 289!!
Tycker så synd om henne men hon blev piggare när hon fick alvedon och Ipren och febern skönk lite grann iallafall. 
I torsdags blev vi hemskickade med en fortsättnings kur på antibiotika, hon ska totalt äta den 10 dagar så vi har kvar 4 dagar med behandlingen nu, sen ska hon fara på barnmottagningen och göra en undersökning för att se om njurarna hann ta nån skada eller något annat organ.
Vilket jag innerligt inte hoppas att det har gjort!

Imorgon ska jag återigen ringa till BVC för att be om en sänka på henne så jag vet att det går åt rätt håll! Man blir ju så fruktansvärt nojjig när nån av barnen är sjuka :(
Men annars så är hon som vanligt nu och leker och busar och trotsar ❤️❤️ 

Nu ska jag ta och borsta mina tänder sen krypa ner brevid barnen i sängen igen❤️




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo