» fucking kyla!

Tjena på er!
Idag är det så kallt att det knappt går att vara ute? ;O men som alla säger finns inget dåligt väder bara dåliga kläder!
Gick till skolan i morse och komme typ 5 min försent till mentorstiden men det är ju inte så mycket, sen hade vi hål i typ en timme, sen samhälls sen hål igen! då skulle vi jobba med svenskan men det gick inte så bra, efter det hade vi idrott och då skulle vi ut och gå stavgång! det var inte liiite kallt kan jag lova!, men jag Johanna och Izabell gick in på myrorna och då prövade jag och Johanna en päls ! lägger upp den bild på oss så får ni se vilka snyggingar man kan vara i päls! ;)

har just ätit middag så är propp mätt! mormor hade självklart lagat en väldigt god middag! nog för att hon alltid gör det ! =]
Sen ska jag kanske fara och vara med Tobias och Robin, beror på om jag fixar skjus dit + hem för jag har då inte tänkt gå i denna kyla!
Men nu ska jag nog se tv och vila lite!:) finns inget annat att göra eftersom jag har varigt så duktig och gjort läxorna ;O typ ett MIRAKEL, men är endå stolt över mig själv som har börjat ta tag i skolan och läxorna!
Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi ska börja träääna! Peppar som faaan !


Här är iallafall bilden på mig och Johanna! Haha kolla våra posar ! ;O





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo