» tralalla

Idag vaknade vi vid 7-tiden, så vi gick upp och busade lite och vid 10 gick vi och la oss i sängen och somnade en till 11 och då åt Theo gröt och jag mackor. Sen for jag Theo, Cim och Lion och tränade och sedan ut på en promenad. vi komme hem strax efter kl 3. Nu sitter jag här och väntar på Viktor, lillen kör runt i sin gåstol och busar :)
Helgen har bestått av mys som vanligt!
Fredag: Jag och Ewe gick på stan och kollade på olika affärer men köpte ingenting som vanligt.. Sen på kvällen blev det gomat och mys med mina älsklingar!
Lördag:Emil skulle ha kalas i Lövånger så vi begav oss tid och firade han och stannade även över natten :) På dagen komme Ewe, Liam, Martin, mormor, Lena, Tim sen var det ju vi som redan var hos mamma, vi åt tårta och Lena och Tim träffade Theo för första gången :)
till middag blev det grektiska färsbiffar, klyftpotatis och tzatziki Mums va gott det var!
Efter det gick vi och kollade på Whitney Houston begravning.. Sen blev det bak! vi gjorde chokladbollar och kladdkaka! Tvättade också massa tvätt som vi hade med oss..
Söndag: Så tvättade jag sista tvätten, maglade även alla handukar och sängkläderna! till middag blev det Lasange. och efter det så packade vi ihop våra saker och begav oss hemmåt :) När vi väl komme hem så blev det en dusch och sen tv-tittande :)
Nu komme Viktor hem så ska och prata med han!
PussPåEr!:*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo