» Vården i Skellefteå..

Var ju som sagt på akuten i måndags men blev då hemskickade och dom sa att det inte var något, vi skulle bara ringa bvc om han fick feber.. Mer än så var det inte..Men ringde bvc idag och berättade allt hur han var och att vi hade varit på akuten i måndags, hon läste då vad dom hade skrivit på akuten, Övre luftrörs infektion?!? och dom skickar hem oss fast dom visste att det var nånting fel? sa till hon på bvc att det lät jätte rosligt när han andades så hon sa att jag skulle ringa barnavdelningen, sagt och gjort! Vi fick tid där 14,30 så vi var där 14,00 så fick komma in direkt.. Dom lyssnade på hans lungor och kollade hur han andades, hans syresättning var nere på 89 och det ska vara på 95.. Så han fick andas in adrenalin som skulle öppna upp luftgångarna och då blev det lite bättre, syresättningen låg då på 91-92. Han fick sedan andas in en annan medicin och då komme syresättningen upp i 94 och det rosslade betydligt mindre!
Han var så duktig hela tiden! även när som stack han i fringret grät han inte eller nått, han var glad hela tiden :)

Han fick även utskriven medicin som han ska ta 3 ggr per dag vid behov, så jag hoppas han blir bra nu! Dom skickade en remiss till näsa och öron eftersom han är tät i näsan till och från så dom skulle kolla på honom :) När vet jag inte ännu.
Men jag är fortfarande förskyld och jävlig.. vill bli frisk nu så jag kan börja träna igen!! Saknar ju träningsvärken!!

Nu ska jag springa över på OK och posta en sak som mormor skickade med mig, kanske även köper nått som tröst till mig (A)



Min fiiina lillakille!♥ Här var han bara nån timme gammal!
PussPåEr!:*






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo