» Helgen som varit

Ett tag sen jag skrev nu.. Orkade inte sätta mig vid datorn igår när vi hade kommit hem. Kan berätta lite vad helgen har bestått av!


Fredag: Då följde jag först Emil till polisen eftersom han skulle göra ett legg, efter det for vi till mamma och där såg vi tv år hemmagjord pizza och busade:)


Lördag: Mamma jobbade så jag janne viktor och Theo for in till lövånger för janne skulle köpa ett databord så när det var gjort skruvade vi ihop det, sen for vi och lämnade Theo på mammas jobb vid kvart över 2 sen begev vi oss mot Umeå. vi komme fram vid 4 och då checkade vi in på hotellet och sen bar vi upp grejerna sen gick vi ut och åt, det blev Gyros till middag! sen gick vi runt och kollade lite, efter ett tag bestämde vi oss att gå på bio så vi såg Jack and Jill! haha den var hur rolig som helst!!
Sen tillbaka på hotellet och där tog vi oss en drink men jag drack bara några klunkar sen fick jag jätte ont i magen så viktor fick dricka upp min med.. Och efter ett tag så vart jag sugen på en cheesburger med bara ost så vi gick dit och åt sen till hotellet för en dusch och sen sängen!




Söndag: Steg vi upp kl 8 och kom inte ner till frukosten fören halv 9-9 för jag mådde verkligen inte bra, hade så sjukt ont i magen så var tvungen att ställa mig i dushen innan vi kunde gå ner.. Sen checkade vi ut och for på biltema och kollade på en cykel som jag vill ha! den var jätte skön!! ;D Sen for vi hem till mamma igen och hämtade våran älskade trollunge! oj vad jag saknade han!! Han hade varit jätte snäll hela tiden och sovit jätte bra.. han hade bara vakmat 2 ggr på hela natten, men när han sover hemma vaknar han 1000 ggr/natt..
Sen kl 3 var det babysim och han var lite trött då så han gnällde mest, men han tyckte att det var kul att bada iaf :)
Idag har vi varit på solbacken och storhandlat, vi fick även med oss en sodastream!:)
nu ska jag städa sen laga middag sen kommer Izabell hit!!
PussPåEr!:*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo