» Godkväll!

var några dagar sedan jag skev något här men kan säga att det inte alls har hänt mycket.. Ifredags så for vi till mamma och sov över till Lördag. På Lördagen så for jag och Izabell på bio, vi såg taken 2! Ännu en värd biokväll men den bästa! Söndagen spenderades hemma och gjorde ingenting alls eftersom det spöregnade hela dagen + kvällen! 

Idag har inte heller mycket blivit gjort, har gjort dom vanliga hushållssysslorna som dammsuga, diska, plockat och bärt ut soporna, Ewe kom även förbi och följde och hämtade lilleman på dagis:)
Nu är det helt lungt här hemma.. Viktor är på hockeyträning och Theo sover. Själv har man just bakat chockladbollar (var så sjukt sugen) Men nu när man har gjort dom så vart jag inte alls sugen.. Ska gå och ta mig en lugn välförtjänt dusch nu och imorgon blickar vi mot nya äventyr (Förhoppningsvis!) Mer om det senare! ikväll klockan 22 ska jag se Mitt liv är ett skämt! Katrin Zytomierska och Bingo Rimér är med ikvällens program, ska bli kul att se eftersom jag läster bådas blogg, men mest Katrins!

Nu skriker duschen på mig!
 
PussPåEr!:*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo