» Förlåt för den usla uppdateringen

Men har inte suttit så mycket vid datorn dom senaste dagarna..
Kan iallafall berätta lite om helgen!

Fredag: Hemmamys med älsklingen (och lilleman såklart) Vi såg massa avsnitt av True blood, inte min favorit direkt men när det inte finns annat och se så funkar det faktiskt.. På dagen så blev jag bjuden på lunch av ewe, vi åt en subway macka. Mums så gott det var!! Efter det begav vi oss hem och sen gjorde vi inte annat..
 
Lördag: Morgonen bestod av tvätt som jag egentligen skulle göra men det blev Viktor.. vid halv 1 begav vi oss till coop för att köpa varsinn korv och sedan for vi mot Lövånger för att äta middag hos Jan och Maud, Jättegod köttgryta med potatisklyftor till! Vid 6 for vi förbi mamma och lämnade en barnstol som jag hade fixat åt henne. 
När vi komme hem så la vi oss i soffan och såg tv och jag somnade typ kring 9 tiden.. 
 
Söndag: Gårdagen började med frukost och sedan packade vi våra väskor och for till Eddahallen med Ewe och Liam, både Liam och Theo hade jättekul och det är kanske något man borde göra oftare? Efterbadet blev det lunch och sen följde vi med Ewe och Liam hem till dom en stund.. vi for hemifrån dom vid halv 3 och då somnade lillen gott i bilen. 
 
 
Theo är på dagis, idag gick det inte alls bra att lämna honom och det gör så fruktansvärt ont i mammahjärtat och gå därifrån när han är så ledsen.. Jag och mamma ska åka upp på solbacken, ska kolla om det finns nån barnlampa som jag ska sätta antingen på väggen eller en fönsterlampa..Ska även ställa dit hans säng och fixa lite, sen ska han få prova sova i sitt rum inatt.. Känner hjärtat börjar dunka snabbare bara jag tänker på det.. MEN det kommer nog att gå bra :)

Nu ska jag gå och börja göra mig i ordning..
Här kommer dom senaste bilderna från instagram
 

 
 
 
 
PussPåEr!:*



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo