» Helgens bravader

Imorse var det tungt att stiga upp.. Var trött och hade ont i magen, men det var bara att stiga upp och göra sig iordning för praktik :) dagen har gått jätte snabbt och bra! Har även skickat in överklagan om förlossningsskadan så hoppas det går bättre denna gång! Helgen har bestått av trevligligheter.

Fredag: jag, Izabell, Emilia och Johan festade hemma hos Emilia och sen drog vi ut på mollys/allstar, vi var där till stängning och hade jättekul!

Lördag: var inte alls bakis förutom att jag var lite skakis och hade huvudvärk på morgonen men den gick över efter en ipren. På kvällen så skulle jag Emilia vara bartenders på en fest som en jobbar kompis till henne skulle ha så vi var där kl 6 och åt mat sen så började Folket strömma in och tiden bara sprang iväg så var klockan halv 1 och 10 i 1 gick vi hem. Temat var rosa så hade rosa leggings, rosa ögonskugga och rosa läppstift!

Söndag: jag, Viktor och theo for på solbacken för att lämna Viktors cykel på lagning som ett tidningsbud hade backat på, efter det for vi till ursviken och hämtade en cykel som vi köpte åt theo på köp och sälj sidan på facebook, 300kr och den var knappt använd! Dessutom fick vi med stödhjul, en flagga på cykeln, och en grej som man håller i när dom ska lära sig cykla utan stödhjul. Vet inte vad den heter men.. Sen for vi och fikade på stigs med mamma och Janne sen iväg på Elgiganten för att köpa en ny dator! Så nu har vi en bärbar dator. Fattar typ ingenting av den eftersom den har Windows 8 men kommer nog lära mig så småningom :p vi tog den på avbetalning så kommer betala typ 500kr var i månaden på den, tog även ett års försäkring så om nån skulle råka tappa den i golvet så gör det ingenting!
Just nu sitter jag och theo och tittar på barnprogram, men gå och börja med maten nu.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo