» Nu har det hänt flera gånger.

Det ringer på våran dörr, jag drar på mig ett par byxor för att kolla vem det är. Ingen där? Det är någon i vårat nyckel hål, när man vågar sig fram till dörren så är det ingen där, en medelålders man i blå jacka har plingat på 2 gånger, ena gången 21,21.30 på kvällen och andra gången vid 5-6 på morgonen? VEM plingar på hos någon den tiden? När han plingade på dörren på kvällen så öppnade jag inte heller dörren och efter en stund kollade jag ut genom tvrumsfönstret och tror ni inte han står och kollar upp till oss? Det har legat en avsmullen man och sovit utanför våran dörr osv.. 
Varje gång det plingar på dörren så blir jag livrädd, speciellt när jag vet att vi inte väntar besök.. Ännu värre när Viktor har träning och jag och Theo är ensam hemma.. Om det skulle vara nån granne kan dom ju komma tidigare än sent på kvällen för dom vet ju att vi har Theo!?
 
Jag låster ALLTID dörren och kollar alltid i nyckelhålet, om det skulle vara nån som håller för kommer jag absolut inte att öppna dörren, öppnar inte heller om det är någon främling..
Vad ska man göra vid ett sånt här tillfälle? Mamma tycker att jag ska ringa polisen men dom kommer nog inte göra så mycket tror jag.. Ska man ringa till hyresvärlden eller?
 


Linnea Lundberg
14 Januari, 2013 - 21:48 / BLOGG: http://lirreness.blogg.se

Meh, fan va obehagligt :S Du tror inte det är dags att göra en polisanmälan? Om du har några signalement på mannen.

Svar: Ja jag vet:S Ska göra en polisanmälan nästa gång det sker!
Mikaelalu


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo