» Första dagen på sommarschemat

Denna dag har gått väldigt snabbt.. Imorse åkte jag in på akuten då jag inte stod ut med mina magsmärtor längre för ingenting jag gjorde hemma gjorde det bättre, prövade varmt bad, vetekudde, citodon, alvedon osvosv.. Han som jag träffade på akuten var jättesnäll och försökte verkligen förstå mig och sa att jag skulle gå upp på kvinnokliniken för att prata med dom då dom har satt mig på provera som jag har ätit sen i oktober, men där uppe fick jag inte nån hjälp. Dom var så otrevliga och obrydda att det finns inte! Hon sa bara att hon skulle be en jourläkare ringa mig NÅN dag under veckan men om det skulle bli idag kunde hon inte lova.. Gick ner på akuten igen och då skickade han med mig diklofenak som jag ska ta med antingen citodon eller alvedon.. Vågar inte ta två citodon då jag jobbar, vart lite bättre med en diflofenak och en citodon men intr mycket.
Nu ligger jag i sängen och har skitont.. Är så less på att dom inte gör nånting utan bara sätter mig på tabletter som inte ens hjälper mot smärtan som det ska göra..

Nä nu ska jag försöka ta mig ner och värma på vetekudden och hoppas det går över lite så jag somnar i hyfsad tid iallafall!

Godnatt på er :)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo